tomcraft kirjutas:
Ma ei kujuta ette, mis ulmelised ledid sul/teil seal numbrituledes on, või mille erilisega need noored huviorbiiti on sattund, et neile pudrunuiaga pe*se rammitakse
Me @ kylmvalge led numbritules (viimased 2 kuud 1 põlev aint, ja pole ka probleemi). Need "säästumarketi" sinised saastad on jah out teema...aga korraliku ledi puhul, ei tohiks probleemi olla. Uuematel autodel on ju ka stockis juba (lexus jmt)
oot oot, küll sul kaa ära tuleb.
uuel aastal tehti sõbra passatile 1:0 xenonid, toon ja lõpetuseks led nr tuled. kurat ma ei mäleta kas sul oli ees toon, kui jah siis oota märkust ja kui uurima hakkavad teevad kohe pauguga kõik ära. hetkel kordus väga lihtne tulema.
ma usun et sa tead seda santa-fe mida ma silmas pean. (loe: valge, 3 lisatulega ja kõige kenam üldse

)
ükspäev võeti lampi maja ja hakati seletama, et tead mees, me oleme su autot juba ammu jälgind ja meile ei meeldi su 3 lisatuld. sai kuidagi diili, et järgmiseks päevaks on üks kadunud. muidu oleks korduva saanud.
See miks ma seda santa-fe juttu üldse rääkisin, on sellepärast, et ega minagi ei mõista miks selliseid asju nssitakse. nad võiks ise õnnelikud olla kui tagumist numbrit neil parem näha, aga ei. trukivad mõnuga. sama on nende lisatuletega. täiesti süütud asjad

Tartus on 2 noort politseiniku ühel autol, kes ajavad näpuga seadust taga ja pastakas kaa neil suht heas korras. ühele meeldib forograafia kaa jubedalt!
ja need led tuled mis on märkuse saanud on "korralikud" mitte 20.- eegused saastamarketi kaup.