Räägiks ka enda diisel Mondeost. 2004 aasta 2.0tdci mootor, pihustid vahetatud uute vastu, kõrgsurve pump remonditud, filtrid õlid vahetatud, egr puhastatud, kasutan diisli lisandit koguaeg aga auto pöörded jamasid kevadest saadik tühikäigul, mootor jättis nagu vahele ja viskas vahel mootori tuld põlema aga neid asju ainult väga kindlal ajal, siis kui mootor oli külm ja umbes 5 minutit käinud. Kui mootor oli soe siis käis ideaalselt ja kohe peale käivitamist käis kah ideaalselt. Nii kui tuli talvise kütuse aeg läks asi järjest hullemaks, hakkas juba iga päev seda tegema ja isegi sooja mootoriga vahel.
Sai siis mindud diagnostikasse aga kõik kütuse surved olid korras, õhu voolikud terved, pump korras ja ühtegi viga otselt ei olnud.
Sai siis mehaanikuga räägitud, et mida proovida veel võiks ja ta küsis, et kus ma tangin ja et Olerexi diisliga on olnud viimasel ajal väga palju jamasid, just talvise diisliga? Ma olen juba aastaid Olerexis tankinud(Elvas ja vahel Tartus) ja väga ei ole uskunud, et erinevates tanklates see kütuse kvaliteet nii väga erineb, sest ennem ei ole nagu vahest aru saanud.
Mõtlesin siis, et hakkan Nestes tankima. Sain 2 korda 20 liitrit ära tankida ja auto korras

Poleks mitte eales arvanud, et kütus võib nii palju erineda. Nüüd olen mingi kuu aega Neste kütusega sõitnud ja mitte kordagi jamanud enam ei ole. Täiesti müstika minu jaoks.

Kui keegi teine inimene mulle sellist asja räägiks siis ma ei usuks seda eales aga üle poole aasta olnud viga paranes tankla vahetusega. See oleks natuke liiga suur kokkusattumus, et mitte uskuda.