edgarstagasi kirjutas:
Teenindus sektoris töötab enamus meie inimesi, ja noh ega mingi müüale ei makstagi, kuna välismaa ketid ongi siin aint odava tööjõu pärast (fuch yeah valige ansip).
Mwhah... Ansip on tõesti süüdi selles, et meie inimesed teenindussektorisse müüjaks kipuvad.
See ei ole selline probleem, millele riik saaks oma käe külge panna ja kõik võluväel heaks muuta. Inimesi saab vaid suunata õigele teele, aga kui nood parema meelega käivad õhtuti internetikommentaariumis vingumas, siis ei olegi mingit tulemust oodata. Tuleb jätkata valitud teed ja loota, et rahval käib ühel hetkel see klõps ära. See muidugi eeldab, et need inimesed jäävad siia, mitte ei jookse tuhatnelja riikidesse, kus vastav faas juba läbitud, et sealsete elanike töö kulul elada, jättes sellega kodumaa vaesusesse virelema. Tublid olete! Kirute egoistlikke ettevõtjaid ja mida veel, aga teie endi tegevus on kodumaale hoopis rusuvam.
Ma ei viitsi neid arve üles otsida, aga enne surutist oli Eesti SKP
per capita näitaja uutest liikmesriikidest kõige kiiremini EL'i tolleaegsele tipule Iirimaale lähenenud. Päris perses keiss vist ikka ei ole.
Aga mõistagi kui sul on mingid konkreetsed ettepanekud, kuidas näpuviibutusega kõik heaks teha, siis ma usun, et me oleme valmis kuulama.
___
Lõpuks veel dynabassile: Meil on esimesed 100 päeva 50% ja sealt edasi 40%.
http://www.tootukassa.ee/index.php?id=11245. Kuidas kurat läks sinu toodud palgast töötuskindlustusmakseks (töötaja palgalt 2,8%, ettevõte paneb omaltpoolt 1,4%) 20% ja tagasi said 7%, mina aru ei saa.