Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 255 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis Eesti riigis toimub ehk inimesed ei arvesta üksteisega
PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:43 

Tõsiselt inimesed, palju teile Tallinnas signaali lastakse reavahetusel?
No mina enda kogemusest ei mäletagi sellist asja, samas ei mäleta eriti, et keegi üldse signaalitanud oleks.Kui just tõesti ei õnnestu vahel mõne vasakpöörde foori taga magama jääda. Viimati sain vist signaali paar nädalat tagasi, kui ilma sidurita läbi kesklinna olin 14.00 paiku sunnitud kulgema ja otse loomulikult venisin natuke peatuste/startidega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 23:02 
Kasutaja avatar

ValgeKotkas kirjutas:
Rahvas võiks (võimalusel) rohelise süttides ristmikult ära lennata. Suht pinda käib kui tipptunnil liigub tsükliga 3-4 autot.
Minul pole reavahetusel suht kunagi probleeme olnud vist. Suht alati vist lastakse vahele :uhoh

Rahvas teeb oma idiootset ökosõitu :angry Mõnel vennal on raske isegi 30kmh sisse saada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 23:09 
Kasutaja avatar

arvutihdd kirjutas:
Tõsiselt inimesed, palju teile Tallinnas signaali lastakse reavahetusel?
No mina enda kogemusest ei mäletagi sellist asja, samas ei mäleta eriti, et keegi üldse signaalitanud oleks.Kui just tõesti ei õnnestu vahel mõne vasakpöörde foori taga magama jääda. Viimati sain vist signaali paar nädalat tagasi, kui ilma sidurita läbi kesklinna olin 14.00 paiku sunnitud kulgema ja otse loomulikult venisin natuke peatuste/startidega.

ega signaali justkui väga ei anta jah. kehva ilmaga on küll mõni peateele väljasõit seesugune nadi, et oskajam juht vilgutab sulle ka tulesid kui ta vahele laseb, ilma on vahel selle ohutu väljasõiduvõimaluse hindamine keerukas. siis tahaks küll kusagil tagapool vahel signaalitada. samas peatuvad paljud juhid peateel kõrvalteid kinni parkides oma foorituld ootama, see ajab küll vahel närvi mustaks ja mõnele erakordselt aeglaselt kuid kindlalt ettevalguvale märale annan ikka hea törtsu signaali. ega nad, tühjad, aru ei saa, mida valesti teevad aga ehmatavad ja vahivad meeldivalt lollaka ilmega vähemalt. mul pole siis ka nii igav järgmist "auku" süstimiseks oodata...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 23:11 
Kasutaja avatar

Reimers66 kirjutas:
lamelink kirjutas:
ma olen tähele pannud et musta e39-t ei taheta eriti vahele lasta :lol
Samas tööbussi jumperiga sai probleemivabalt igale poole normaalselt reastuda, kohtamata mingit jopskeid kes meelega vahele ei lase.
Ennast pean küll korralikuks liiklejaks, lasen võimalusel alati vahele ja arvestan teiste liiklejatega- ehk nüüd läheb jutt ka teema pealkirjaga kokku :P

Ma pole sellest küll aru saanud. Suund sisse ja keera :beer

Mul pole siis jopanud lihtsalt või sattunud sellised tropid kes tahavad "ära teha" vms.
Aga ei kurda, lastakse ikka vahele, aga igaksjuhuks tuleb alati jälgida peeglist toimuvat, muidu võib mõne debiiliga külgepidi lähemalt tuttavaks saada.
Viimanekord sai debiiliga kohtutud peterburi teel, selle Kia esinduse läheduses, no mul suund pikalt sees, vaatan väike tühimik- hakkan siis vaikselt reastuma kui mingi vw caddy juht leidis et no way bemm ette ei reastu ja sööstis ninaette. Ok, vaatan et see vend on mu** ja hakkasin teda juba pressima nii et meie küljepeeglite vahe oli max 5mm. Nähes et tordikäru mees on endiselt suguelund, loobusin ja proovisin selle auto taha reastuda. Kohe õnnestus ja tänasin ohukatega et vahele sain. Kui tal sellest parem hakkas ja seepeale kodus naiselt ke**i sai :sex siis palju õnne caddy mees

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 23:43 
Kasutaja avatar

Tegelikult sellest tallamisest pole kasu, raiskad kütet, rikud autot kulutad rehve.
Samas jõuad täpselt samal ajal ummikkuse.
eriti lahedad on need möödaasõitjad, kes näevad, et ees on kari rekkaid ja nagunii mööda ei saa, ei tema sõidab ikka mööda ja jääb siis rekka sappa venima maanteel ja siis sool ja pask lendab talle kõik auto peale ja pärast tuled ei näita midagi neil, mina ei saa neist aru. Lõpuks ei saadagi kõikidest rekkadest määda ja jõutaksegi rekka järel sihtpunkti, hindamisvõimet üldse pole.

Need fooritagant süstijad ongi need, kes küttekulu 5 sajale linnas valetavad, vaja ju kuidagi end rahustada peale seda süstimist fooritagant, teevad oma arust võidu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 23:55 
Kasutaja avatar

No vähemalt on mõnus paugutada :rokib Järgmise foori alt jälle...ootame venijate ristmikuületuse ära, ja paugutaaaaaaamaaa :burnout

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 23:58 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
Tegelikult sellest tallamisest pole kasu, raiskad kütet, rikud autot kulutad rehve.
Samas jõuad täpselt samal ajal ummikkuse.
eriti lahedad on need möödaasõitjad, kes näevad, et ees on kari rekkaid ja nagunii mööda ei saa, ei tema sõidab ikka mööda ja jääb siis rekka sappa venima maanteel ja siis sool ja pask lendab talle kõik auto peale ja pärast tuled ei näita midagi neil, mina ei saa neist aru. Lõpuks ei saadagi kõikidest rekkadest määda ja jõutaksegi rekka järel sihtpunkti, hindamisvõimet üldse pole.

Teen sama alati, hindamisvõime on täpselt selline:

"Näen et rumalustunud part on ees, uimab 85 ga rekadele järgi, järeldus, selline part, kui järgi jõuab, istub nagu kleeplint neil 15 m sabas ja möödasõit sellest pardist + rekkast on raskem sooritada., seega sõtkun sellest pardist mööda ja rekkast siis kui võimalus avaneb vähemalt kui ei teki, siis saab parti n***ida :D"
Lihtne tegelikult ju ?

Prääks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2008 00:21 

Selliste prääksude pärast ongi maanteed umbes, kes rekkade taga järjekindlalt sõidavad ja möödasõitu, kas kardavad sooritada või põevad oma kütusekulu pärast. Part1 puhul siis kardab kiiruseületamist, kuna rekkast mis sõidab 90ga möödasõitu teha, tähendab ju kiiruseületamist.

Part osta omale jalgratas ja vura sellega ringi ongi liiklemine Eestis rahulikum :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2008 01:08 
Kasutaja avatar

Täna oli huvitav juhus, sõidan maanteel kenasti 90ga, minu ees sõitis üks Polo. Hoidsin pikivahet kenasti. Korraga vaatan, et misasja, hakkab pidurdama, pidurdan ka mina aegsasti. Siis lülitas kenasti vasaku suuna sisse ja kuna vastu tuli kolonn autosid, siis jäi sinna samasse seisma, keset teed, mitt ei läinud jooneäärde et oma pööret lõpetada. Mina pidurdasin nulli ja ootasin kuni tädike oma pöörde lõpetas, kuna mina polnud väikese seljakotiga et oleks kõrvalt mööda mahtunud. Teistega üldse ei arvestand tädike seal roolis. Oleksin ma sõitnud ´´koksuotsas´´ nagu paljud seda harrastavad oleks 100% tagant sees olnud tema seljakotil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2008 01:23 

_siim_ kirjutas:
aga mind huvitab milline auto pardil endal on??

väljavõte "millest kõik alguse sai" teemast

part1 kirjutas:
Mina alustasin Ford sierra 2,0 (77kw) GL 1983a omaga siis:) Siiani toredad mälestused sellest, hea masin oli:)
Oli enne üks siks ka,aga see rohkem heinamaa ralli jaoks, see oli vähe aega kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2008 09:19 
Kasutaja avatar

Nõustun isegi seekord enam vähem härra krss jutuga.

noh kui mõne ego ei luba 85 sõita teise taga siis tema enda probleem.
üldiselt 85-ga sõitvast rekkast ma lähen ikka mööda, kui võimalus on.
aga kui 90-ga sõidab siis mitte, aga ma tean et tallinn-tartul 90-ga sõitvast autost seeritakse ikka mõnuga mööda, kontrollitud gps-ga, sõitsin täpselt 90-ga ning karjakaupa panid mööda must, järelikult ikka on põhjust trahve tõsta.

Linnas see süstimine on ka mõttetu, liiklus peab sujuv olema, ei ole mõtet täiega tallata, see ei anna midagi lõppkokkuvõttes, kui kõik nii hullult tallaks siis alles näeksite reaalset tulemit asjal.
Mina sõidan linnas täiesti normaalselt, sujuvalt. Kui ma ikka näen, et ees on punane tuli ma ei võida midagi hullu kiirendamise ja blokk piduriga, siis võtan käigu välja ja veeren ilusti punase tule taha ja ootan seal näiteks veel oma 30 sekundit, kui mitte rohkem, kuna tuli on endiselt punane ja mitte keegi ei kaota, kuna nagunii oli punane ja õigeaegselt jõudsime kohale, aga osadele ei jõua see lihtsalt kohale.

Mina sõidan kesklassi diiselautoga, mille võimsus ei ole suur, aga paras et liikluses hakkama saada ja ökonoomsus säiliks:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2008 10:49 
Kasutaja avatar

Mina isiklikult peedistan neid "süstijaid" nii kuidas aga vähegi saab.
Kui ta lendab mulle linnas a'la 100km/h sappa siis loomulikult jookseb "koer" mulle ette ja ma pidurdan äkiliselt kohe.
ma ei seedi sellist asja,et kui nn. süstija arvab seda kui tema ees pole liiklust parasjagu siis ta
võib sõita sellise kiirusega mis ta ise heaks arvab.
Siis on veel juhid kes ei viici 500m jaoks kiirust maha pidurdada.
Vahest jääb küll tunne mulle ,et need kiirusepiirangud on mõeldud rohkem trahvide reguleerimiseks ,mitte kaasliiklejate ja ka jalakäijate arvestamise jaoks. nt mõni väiksem asula kus jookseb suurem maantee läbi seal mõni kohalik mees ootab ja jääbki ootama oma vasakpööret kuna lihtsalt maantee peal olevast kiirusepiirangust kinni ei peeta.
Ah ei tea kas keegi midagi aru ka sai aga pmst üritasin midagi selgitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2008 12:14 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Hollowite vastu on ka rohi olemas

Jep AntiHollow :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2008 13:56 

hollowinside kirjutas:
Mina isiklikult peedistan neid "süstijaid" nii kuidas aga vähegi saab.
Kui ta lendab mulle linnas a'la 100km/h sappa siis loomulikult jookseb "koer" mulle ette ja ma pidurdan äkiliselt kohe.
ma ei seedi sellist asja,et kui nn. süstija arvab seda kui tema ees pole liiklust parasjagu siis ta
võib sõita sellise kiirusega mis ta ise heaks arvab.
Siis on veel juhid kes ei viici 500m jaoks kiirust maha pidurdada.
Vahest jääb küll tunne mulle ,et need kiirusepiirangud on mõeldud rohkem trahvide reguleerimiseks ,mitte kaasliiklejate ja ka jalakäijate arvestamise jaoks. nt mõni väiksem asula kus jookseb suurem maantee läbi seal mõni kohalik mees ootab ja jääbki ootama oma vasakpööret kuna lihtsalt maantee peal olevast kiirusepiirangust kinni ei peeta.
Ah ei tea kas keegi midagi aru ka sai aga pmst üritasin midagi selgitada.

Sinu suhtumine "ise ei taha ja teistel ei lase" kaugele ei vii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2008 13:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Hollowinside - sellise tegevusega kukutad sa end nende süstijatega täpselt samale pulgale. Vaata et madalamalegi :) Aga kui see sind rahuldab, siis lase edasi. Usun, et kunagi saad oma vitsad kah.

PS: kui see "süstija" on piisavalt mõistlik vend, korjab ta ruttu võimalikult palju pealtnägijaid kokku, kes tunnistavad, et mingit koera polnud :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 255 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis