No damn, aga siis ürita veel joomise ajal ka kuidagi sellest loobuda ja ongi loobutud! Su jutu järgi tundub see lihtne, sinu jaoks.
Kui mul nii asi toimiks, et ainult juues, no kurat, siis oleks küll maha jätnud ammu juba

. Anyways, hea, et siis ainult juues vähemalt.
Muidu üldiselt minu puhul pole vahet, et käin ikka väljas tegemas, isegi kui kodus. Sees kodus ei tee muidugi ja autodes ka ei tee. Kui üldse, siis teiste inimeste autodes kus on see lubatud ja omanikud ise tossavad nii palju, et tuhk ja hais igal pool autos

.
Muidu alustasin oma proovimistega vist mingi 13 alles. Alates 14-15 on siis pidevalt. Kogused of koors on suurenenud. 3-4 pakki päevas pole olnud, aga pakk on selline optimaalne. Rahaliselt oleks see siis = 42 x 31 = 1302.- ehk 83,2 euri kuus. Arvestatav summa tegelikult

.
NB! Keegi siin kirjutas, et auto haiseb kui teised teevad ja riided ka haisevad. Vaidleks vastu. Maanteel tehes, kui koni läheb ikka pärast autost välja, ei jää mingit haisu. Riietele veel vähem. Koha peal tehes jääb ja kui koni tuhatoosis siis jääb ka. Need on minu arust erilised tankistid kes teevad autos koha peal nii,et auto ei käi ja klaasid on kinni. NO WTFFFF????