Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 21:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 122 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Võõrandamiskeeluga autod
PostitusPostitatud: 18.01.2011 16:29 
Kasutaja avatar

Sõita ei tohi üle 5 päeva ostumüügi lepinguga,aga leping kehtib elulõpuni,võid sama lepinguga aasta hiljem ka ümber kirjutada.Tean kuna sain mingi aeg trahvi selle eest,hakkasin vaidlema mentidega,aga kui nad näitasid seadust siis oli suu kinni ja sain 600eeki kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 16:41 
Kasutaja avatar

axo kirjutas:
Sõita ei tohi üle 5 päeva ostumüügi lepinguga,aga leping kehtib elulõpuni,võid sama lepinguga aasta hiljem ka ümber kirjutada.Tean kuna sain mingi aeg trahvi selle eest,hakkasin vaidlema mentidega,aga kui nad näitasid seadust siis oli suu kinni ja sain 600eeki kah.

Sry, sõnastasin valesti kuigi mõtlesin tegelikult sama asja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 18:51 
Kasutaja avatar

Ma saan siin olevast jutust niimoodi aru : Ostan auto millel on võõrandamiskeeld. Uurin välja millal võõrandamiskeeld pandud on , kirjutan omanikuga lepingu sellest varasemaks kuupäevaks , kirjutan ostusumma mõlemapoolsed allkirjad ja lähen slele paberiga kohtutäituri ninaalla lehivtama? Raske uskuda ,et see nii lihtne on. Eriti tundub see kohtutäiturile uskumatu kui autol juba mitu aastat võõrandamiskeeld peal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 21:19 
Kasutaja avatar

mj6u kirjutas:
Ma saan siin olevast jutust niimoodi aru : Ostan auto millel on võõrandamiskeeld. Uurin välja millal võõrandamiskeeld pandud on , kirjutan omanikuga lepingu sellest varasemaks kuupäevaks , kirjutan ostusumma mõlemapoolsed allkirjad ja lähen slele paberiga kohtutäituri ninaalla lehivtama? Raske uskuda ,et see nii lihtne on. Eriti tundub see kohtutäiturile uskumatu kui autol juba mitu aastat võõrandamiskeeld peal.

Teoorias peaks nii saama, vähemalt seni on nii neid lepinguid täidetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 22:16 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma julgen arvata ,et nii kohe kindlasti ei saa,juba selle pärast ,et sel hetkel kui keleld peale pandi oli masin siiski võlgniku nimel.
Eks võsareporteriga ehk saaks kuidagi lihtsamalt asju klaarida parimal juhul kuid selles ei saa ka kindel olla.Olukord siiski selline ,et vara oli võlgniku nimel sel hetkel kui keeld pandi ja järgnev kõik on õnne,vedamise ,läbirääkimiste ning üksteise mõistmise teema.Kui sellest kõigest abi on üldse siiski on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 15:11 
Kasutaja avatar

Keelu saab maha väga lihtsalt,tuleb panna OM. lepingule selline kuupäev mis on enne seda kui auto arestiti,siis peaks teoreetiliselt kohtutäitur piirangu maha võtma,kus tema teab millal see tehing on toimunud ja minumeelest on ju nii,et kui tehing on toimunud ennem auto arestimist siis ei tohiks probleeme tulla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 17:36 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No see võib võimalik kõik ka olla ,sest ka hiljem on saadud keelde maha kohtu täituritega vesteldes kuuldu ,nähtu põhjal kuid sellele ei saa 100 % kindel siiski olla ,sest kui keeld peal siis omanikul puuduvad igasugu õigused ja teema on täituri oma.See ,et näiteks samal päeval masin osta kui täitur pani keelu peale ehk kergendav kuid kui asi ikka palju hiljem peale seda kui täitur on pannud keelu peale siis see paistab nätuge lihtsameelne.
Näiteks täitur paneb keelu peale masinale ja sa lähed lepinguga 1kuu hiljem täituri juurde ja lepingus kuupäevad on sellised mis enne täituri poolt masinale keelu peale panemist siis see lihtsameelne ja äkki siis annab isegi mingite vale andmete esitamises kedagi k.ppida.
Kokkuvõttes seda üldse ,et kui võlgnik on keeranud jamasi kokku ja tema vara arestitud ning ta ikka aru ei saa siis see valus.
Mina olen täiturite poolt ja igasugu sellised keeldudega kaubitsemised teeks trahvitavaks ,teglt juba saab ka karistada vist sellise pulli tegemise eest tegelikult.
Kohtutäiturid võtku kohe asjad käest asi lihtsam äkki.
Osad tegelased kes müüvad keeluga vara siis ka ei tegele oma võlgadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2011 14:46 
Kasutaja avatar

axo oled sedasi saanud? Niisama pole mõtet lahmida, oled reaalselt läbi teinud? Siin foorumis on olnud mitu teemat, kus väidetavalt see leping on reaalselt varem tehtud ja ei saanud. Üks vist ostis auto umbes aasta varem. Hakkas siis vaikselt nokitsema ja lõppes ala ülevärvimise ja põhjaliku remondiga. Pärast siis aga ARK-s ülla-ülla, võõrandamiskeeld vahepeal peal.
Ega kohtutäiturid ka lollid pole, see ju nii läbinähtav. Temale sai soovitatud, et proovi leida pilte varasemast ajast sinu käes, leida ostutsekid varuosadele, mis viitaks samuti et auto oli juba siis reaalselt sinu oma ja siis kirjutada kohtutäiturile mõistlikus vormis avaldus koos nende lisadega. Ma ei teagi mis sellest teemast lõpuks sai. Eks kohtu kaudu võib ju lõpuks kohtutäituri vastu astuda, iseasi kas see ront seda väärt kui kaotajaks jääda. Kui ainus tõend on Ostu-Müügi leping, siis mina võidu peale ei panustaks.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2011 01:19 
Kasutaja avatar

Ei lahmi niisama,pakkusin lihtsalt välja,et selline asi võib teoreetiliselt võimalik olla,proovida võib ju alati,mida sellise häda korral ikka peale muuda hakata kui auto normaalne ja varuosadeks ka nagu ei raatsi teha.Ära ärritu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 14:29 

Misasi see reaalne leping on? Notariaalselt kinnitatud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 14:42 

Mida ma sealt välja loen?

Kuidas tehakse kindlaks, kes leping on reaalne või mitte, kui seal lihtsalt allkirjad on? CSI teeb tindi analüüsi ja vaatab millal see kirjutatud on?

Kui ma teen täna müügilepingu kuupäevaga 7.jan.2008 ei ole selle grammigi rohkem kaalu, kui reaalselt 2008aastal tehtud lepingul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 19:05 

See leping ehk ei huvita suurt kedagi ,sest kui täitur paneb asjadele keelu peale siis ta teab mis vara võlgnikule kuulub sel hetkel mu ei huvita miskit.Igasugu alkirjade võltsimised jne võivad nigelalt lõppeda.
Mingi värk oli kunagi ,et läksin ümber vormistama aga miskit oli paberites puudu ,alkiri või veel midagi ,et teglt pidin need korda ajama aga sai veel midagi leti taga ka jutustatud ,et ehk saaks asjadega läbi ,et eelmine omanik kusagil teises linnas ja plapla.Läksin välja ja panin alkirja sarnase :D aga siis sattusin uuesti sama leti ja teenindaja juurde ja ta ütles ,et see pole õige asi praegu et palun minge ära või kutsub ametnikud.ma lahkusin saue suunas kus sai kõik korda aetud kuid hirm nagu oli isegi nahas aga need sellised arusaadavad kuid inetud ja seadusevastased asjad ja seda teemat väga ehk ei puuduta.Ma ise ka süüdi ,et nõnda kiiresti tahtsin asju korda saada ja siis sattusin veel sama teenindaja juurde ning läksin ka ta juurde.Siis olin väike ka veel :D
Mingi selline lugu.
Tegelikult tasub lasta müüjal ka lepingusse kirjutada ,et masin ilma keeluta sellega võib ka ehk jampse ära hoida või jamade tekkimisel vabamalt saada käituda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2011 11:02 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
See leping ehk ei huvita suurt kedagi ,sest kui täitur paneb asjadele keelu peale siis ta teab mis vara võlgnikule kuulub sel hetkel mu ei huvita miskit.Igasugu alkirjade võltsimised jne võivad nigelalt lõppeda.
Mingi värk oli kunagi ,et läksin ümber vormistama aga miskit oli paberites puudu ,alkiri või veel midagi ,et teglt pidin need korda ajama aga sai veel midagi leti taga ka jutustatud ,et ehk saaks asjadega läbi ,et eelmine omanik kusagil teises linnas ja plapla.Läksin välja ja panin alkirja sarnase :D aga siis sattusin uuesti sama leti ja teenindaja juurde ja ta ütles ,et see pole õige asi praegu et palun minge ära või kutsub ametnikud.ma lahkusin saue suunas kus sai kõik korda aetud kuid hirm nagu oli isegi nahas aga need sellised arusaadavad kuid inetud ja seadusevastased asjad ja seda teemat väga ehk ei puuduta.Ma ise ka süüdi ,et nõnda kiiresti tahtsin asju korda saada ja siis sattusin veel sama teenindaja juurde ning läksin ka ta juurde.Siis olin väike ka veel :D
Mingi selline lugu.
Tegelikult tasub lasta müüjal ka lepingusse kirjutada ,et masin ilma keeluta sellega võib ka ehk jampse ära hoida või jamade tekkimisel vabamalt saada käituda :D

selle eest saab trahvi alates 8000 EEK-i..
olen sellist asja läbi elanud, et ära uhkusta sellise asjaga, karistatav asi tegelt!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2011 11:41 

Ei uhkustagi ,lihtsalt tõin näite ,et selliseid asju usutavasti juhtub erinevates valtkondades ja paljudel ehk ning see võib olla tõsine jama ning nagu loogiliseltki aravata võib ,et ükski ebaseaduslik asi pole õigustatud ning väga ja õige.Aga eks trahvid erinevad ning erinevatele sündmustele reageeritakse ja vaadatakse neid erinevalt.
Sellist trahvi väga ette ei kujutanudki .
Ehk tahad kribada näitlikult ,et mismoodi asi aset leidis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 22:23 

oopc kirjutas:

Soovitaks pigem teinekord ostumüügi lepingut pingsamalt lugeda, kuna kui hästi mäletan, siis oli vist punkt 3 olemas, millega müüja pidi kinnitama allkirjaga, et sõiduk mida ta müüb on tema ainuomandis ja kolmandatel isikutel sellele õigusi pole. Või teete ostumüügi lepingu ruudulisele vihikulehele? :?
Samas on teemapüstitus üldiselt naljakas - kui kavatsetakse sihilikult osta võõrandamiskeeluga auto (hea hind meelitab) ja hiljeb jõuab kohale, et sellega pole penip...t teha, siis oma lollus ju. Kui aga on selline juhus, kus autot ostes kõik tipp-topp, kuid mingi aeg hiljem leitakse, et keeld peal, siis samamoodi milleks vinguda. Kes keelas autot enda nimele (või ükskõik kelle nimele teha). On ju kirjaski, et masin tuleb omaniku vahetuse puhul ümber regada. Juhul kui autot müügiks ostetakse, siis natuke pikem teema, aga ikkagi. Ma nagu eriti normaalseks ka ei pea seda, et kui müün auto maha, siis lasen uutel omanikel enda seljas liugu lasta ja kui pauku pannakse, siis hakka paberitega jandama ja tõestama, et pole minu mure enam. Pole ju raske kirja panna või öelda, et näiteks nädal aega aega auto ümber regada, vastasel korral läheb arvelt maha.
Aga eks igaüks teeb oma elu ise nii huvitavaks, kui soovi on.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 122 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis