Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 19:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ökopunn vs nafta hävitaja
PostitusPostitatud: 18.01.2011 17:44 

Kombimiis kirjutas:
Käige jala või kasutage ühistransporti. Äärmisel juhul ostke mopeed.

Mopeediga on suurem võimalus surma saada :O

Kõige kindlam variant olekski ühistransport ilmselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 17:46 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ja alati ei hukkuta rasketes avariides vaid ka täitsa tühistes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 17:47 

audivana. kirjutas:
Erilise sapika oled ikka ostnud kui ometigi oli võimalus suurem osta.
Sõidad 33l 650km.
Mul diisel passat(ca 1400kg), mis kaalub kõvasti rohkem ja saan sama kütusekulu. Ökotades olen saanud mnt 4.2L/100

Aga kas selline küttekulu tuleb linnas ka normaalselt sõites ja mitte m***i mängides? Aygo, 107, või C1-ga saab sellise kulu kätte ka linnas normaalselt liigeldes ja mitte magades nagu ila...
Kui pole raha kütte peale panna, et osetud autoga normaalselt sõita, s.t mitte hakata pidurdama ma ei tea kus, kui punane põleb.. et äkki läheb roheliseks ja ei pea seisma jääma
Sama on hommikuti Pirita ummikus tiksudes, neid mankisid on kõik kohad täis, kes oma dinosaurusega ei saa inimese moodi sõidetud... kui hoitakse ikka sellist pikkivahet, et 10 autot sinna vahele mahub

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 17:50 
Kasutaja avatar

2,5td quattro automaat 1750kg vms
maanteel 90-95 sõites 7 kanti näitab compu
linn ca 12 ilmselt jämedalt, talvel lumega driftides rohkem

ökolt ei sõida üldse,oleks bensukas siis kulu ilmselt üle 20 oleks linnas.

Ahjaa,mulle ikka veel meeldib see auto peale 3-mandat aastat omamist ja olen sellega rahul :-)
Eriliselt öko just pole,aga ma arvan,et sellevõrra mugavam on küll väikeautost jällegi..mis kütusele läheb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 18:02 

kaabakaz kirjutas:
SporteditionE kirjutas:
Aga kas selline küttekulu tuleb linnas ka normaalselt sõites ja mitte m***i mängides? Aygo, 107, või C1-ga saab sellise kulu kätte ka linnas normaalselt liigeldes ja mitte magades nagu ila...
Kui pole raha kütte peale panna, et osetud autoga normaalselt sõita, s.t mitte hakata pidurdama ma ei tea kus, kui punane põleb.. et äkki läheb roheliseks ja ei pea seisma jääma
Sama on hommikuti Pirita ummikus tiksudes, neid mankisid on kõik kohad täis, kes oma dinosaurusega ei saa inimese moodi sõidetud... kui hoitakse ikka sellist pikkivahet, et 10 autot sinna vahele mahub

Selle aygo-ga saab esimeses augus kannikapõrutuse ja närvivapustuse.
Ja sellega ei saa ka lapats põhjas normaalselt minema.

Juhin tähelepanu sellele, et enam ei ole teemaks Toyota Aygo vs nt BMW 750, vaid see, kas on mõistlik kulutada talvel linnas 100 km läbimiseks 25 liitrit või 5,5 liitrit. Või siis see turvalisuse teema, mis tehti paar lk tagasi lihtsalt ja loogiliselt selgeks.

Kes veel ei teadnud või aru ei saanud, siis teemaks ei ole ka Mina vs vihased striitreisserid, kes üritavad maksku, mis maksab minu valikut maha teha.

Viimati muutis Computech, 18.01.2011 18:15, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 18:14 

kaabakaz kirjutas:
SporteditionE kirjutas:

Selle aygo-ga saab esimeses augus kannikapõrutuse ja närvivapustuse.
Ja sellega ei saa ka lapats põhjas normaalselt minema.

Ei noo lapats peab ikka koguaeg põhjas olema ju :hail Et muidu keegi äkki vaatab halvasti, äkki saab isegi kolksu?
On olemas talvekummid ja siis veel see.. mõistus ka ju :)

Võiks muidu mingit filtrit ka peal hoida.. et sellist juttu ma ei hakka üldse kommenteerima, see ei ole ju päris kombes jutt "Selle aygo-ga saab esimeses augus kannikapõrutuse ja närvivapustuse."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 18:19 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
See asi on ka silma jäänud liikulses just seliste võimsamate masinate suhtes ,et ei liigelda nendega nõnda nagu oleks liikluses kohane vaid sellised mõtetuna tunduvad olukorrad ,näiteks valgus fooride tagant piduri pedaal vabstades veeredes minema kuigi olukord võimaldab aktiivsemat liiklemist ja selle tõttu ei häiriks ka üldist liiklust.
See ei käi muidugi kõigi kohta vaid esineb osadel ja eri liiki masinate puhul ,lihtsalt mõnikord olen mõelnud ,et milelks näiteks mingi ülme püss millega ei sõideta isegi seadusi arvestades normaalselt.Eks selles tule ka mängu kasutaja oskused jne.
head näited ka võistlustel kas kiirendus jjne spordi alad.
Mõni on hankinud omale kiire auto kuid ei suuda sellega kiirelt sõita ,siit tekib küsimus ,et milleks äkki.Või siis maasturid ja ei julgeta parkida kuhugi kohtadesse kuhu masasturiga pole probleem parkida kuid tava autoga küll jne olukorrad.Minu tähelepanekud ja arvamussed need.
Tean ,et tehnikat ei saagi ega peagi täie rauaga kõikjal kasutama ,et milelks mngi masin võimeline on kuid tõesti toon näite.
Näide:kombati omanik sõidab ette tasatargu häirides teisi ,selel tõttu ,et kas kütte kulu läheb jõhkraks või siis ei suuda sõita plägasel teel
Pohhui tõmm.
Ma ostan lennuki kuigigi ma lennukit juhtida ei oska jne prääks kukkerikiii vaakvaak

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 18:21 

ma ostan lennuki kuid lennukiga sõita ei oska .ma ostsin selle sellepärast ,et see o nlennuk kuigi sellega lennates võin põhjustada lennuliikluses häireid näiteks jne.Kui ma lendaks deltaplaaniga madalalat siis ei häiriks väga kedagi.Milleks mulle lennuk
Samas jah miks mitte igaüks ise teab mis ostab eksu krooks.
Endal on vastav tunne nähes neid kes lennata ei oska vaid on ostnud selleks lennuki ,et see on lennuk ja see on lahe.Võiks püüda vähemalt lennatagi .mingid sellised varijandid.
kes aab suures autos õõtsudes adrenaliini kes aga väikses autos loksudes ja kelle pole vahet ja võib saada erinevates sõidukites adrenaliini.
Lihtsalt kes sõidab eluaeg mingit kindlat liiki sõidukiga see sõitku je kelle on mingit kindlat liiki sõiduk ainult see ja õige ,mõnele muidugi üldse mingi kindel auto mark ja pohhui milline auto seda margi logo kannab ja midag imuud pole olemas.
Kolmandad on need kes on vabamad valikutes mida omada jne.Ehk naudivad erinevaid asju.
Nautige igaüks oma sõidukit ja iseärasusi vastava lsõidukil kui soov.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 18:30 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
aga kui paljud naudivad sellise raske kolakaga jäistel või suvistel kurvilistel kruusateedel nii räiget kiiruseületamist, millega ka oma iganädalase hädavajaliku adrenaliinilaksu kätte saab? Kui paljud kannavad oma luksautos kiivrit kaasas?

kiivrit polegi...aga autos lahtiselt vedelevad asjad sai ära koristatud...aga kui üldse mingist adrenaliinist rääkida siis ilmselt ma olen neist yks vähestest kes pigem harrastab tühjal trassil varahommik (nt tööle minnes 04.30) sõita 70ga ja rahus pläru tõmmata, kohvitops käeulatuses. väga harva kui olen pidanud tegema möödasõitu 1st või mitmest autost korraga et kiirused yle 160 peaks minema.

aga kui harutada seda kasut. auto vs uus ja ökonoomne siis ma siiski julgen arvata et kokkuhoidmise osakaal jääks siiski selle utiliseerunud isendi variandile, tingimusel kui omanikul käed neerudest ei kasva ja üksteise alla.

kui võtta levinud rahva autod

ja närides tähte siis targem 750ILA piloot kellel 3 doonorit maja taga ja kuurist garaasialune tehtud väidaks vast sama...

liising nagu rent... maksad iga kuu, tallad ja kallad, eks iga algus on raske...

isiklikult enam ei taha mõeldagi et pean iga kuu arvestama sellega et kontole jääks raudselt mingi x summa et liising maha läheks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 19:15 

Computech, kuidas siis sinu jaoks lihtsalt ja loogiliselt asi selgeks tehti, et mis ikkagi turvalisuselt parem on? Öko linnaauto jah?
Sinule midagi selgeks teha, mis on ristipidi sinu vaadetega, on sama hea kui peaga vastu seina joosta.
Talvel kulutan linnas 100km läbimiseks 12-15 liitrit sajale, olenevalt jala raksusest ning ma arvan et see ei ole palju, teades mida ma selle eest saan kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 19:21 
Kasutaja avatar

Computech kirjutas:

audivana. kirjutas:
Erilise sapika oled ikka ostnud kui ometigi oli võimalus suurem osta.
Sõidad 33l 650km.
Mul diisel passat(ca 1400kg), mis kaalub kõvasti rohkem ja saan sama kütusekulu. Ökotades olen saanud mnt 4.2L/100

Ole õnnelik oma vana takso-passati üle. Minul oleks üsna piinlik sellisega nt ärikohtumisele minna.

mis sa käid kusagil parklas narkotsi óstmas või? Tänapäeval peetakse ärikohtumisi ikka laua taga. Või pead kliendile jubinate tarnimist ärikohtumiseks? Enne uue toyota ostmist tundsid ennast väga halvasti ärikohtumistel? Oma suhtumise pärast ei ole piinilik Ärikohtumistel käia? Keerad otsa ümber kui äripartneril on sõiduk vanem või isegi nafta põletaja?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 19:22 
Eliit
Kasutaja avatar

Mis see teie p****t üldse torgib, mis auto keegi teine ostnud on? Saage üle.
Tahab maanteel surma saada - las saab. Tahab kulutada 25 liitrit 100km-le - las kulutab. Elage oma elu ja ökotage oma diiselpassatitega edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 21:08 

Väga huvitav arutelu muidugi...vales foorumis ainult ilmselt. Väike ökopunn on poissmehele/vanatüdrukule ja üksi-kaksi linnasõitudeks tõesti ideaalne ning mahub igale poole, aga näiteks perekondadel pikad otsad rohkemate reisijatega ning pakkidega? Sellist elu ei kujutaks küll ette...kord aastas vähemalt 99% inimestel midagi sellist vaja teha...mis siis tegema peaks? Soetama endale maja ette seisma uue universaali, või koguni rentima suurema masina? Kaob nagu kokkuhoid ära...seega ütleks, et kui just raha taskutest välja ei pudene, on ökonoomne keskklassi pereauto siiski kõige mõistlikum valik. A mis mina ka tean, raha selliseks raiskamiseks palju ei ole ning liiklen keskmisest janukama/ rajasuunitlusega golfiga, vahest ka mikrobussi/patroliga.
Nii et kasutaja comuptech...kui Sina oma sõidud sellega tehtud saad, siis on ju hästi, aga kõikidele inimestele oma arvamust kõige õigemana ka pole mõtet pähe suruda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 21:16 

ison.ts kirjutas:
Blaa-blaa ...

Ütlesin tegelikult seda ainult audivana. provotseerimiseks, aga sa vist irooniast aru ei saa?

mehikemetsast kirjutas:
Väga huvitav arutelu muidugi...vales foorumis ainult ilmselt. Väike ökopunn on poissmehele/vanatüdrukule ja üksi-kaksi linnasõitudeks tõesti ideaalne ning mahub igale poole, aga näiteks perekondadel pikad otsad rohkemate reisijatega ning pakkidega? Sellist elu ei kujutaks küll ette...kord aastas vähemalt 99% inimestel midagi sellist vaja teha...mis siis tegema peaks? Soetama endale maja ette seisma uue universaali, või koguni rentima suurema masina? Kaob nagu kokkuhoid ära...seega ütleks, et kui just raha taskutest välja ei pudene, on ökonoomne keskklassi pereauto siiski kõige mõistlikum valik. A mis mina ka tean, raha selliseks raiskamiseks palju ei ole ning liiklen keskmisest janukama/ rajasuunitlusega golfiga, vahest ka mikrobussi/patroliga.
Nii et kasutaja comuptech...kui Sina oma sõidud sellega tehtud saad, siis on ju hästi, aga kõikidele inimestele oma arvamust kõige õigemana ka pole mõtet pähe suruda.

Võtsin kulbi ja hakkasin jagama? Või kuidas ma seda kellegile pähe surusin? :)

Kõik kasutajad, kes siin aktiivselt teemas sõna võtavad ja konstruktiivset arutelu pidada ei taha ja tulid siia selleks, et mind ja minu valitud autot kritiseerida, siis pean Teid kõiki kahjuks kurvastama ja ütlema, et peate kõvemini pingutama. Ei tule veel üldse hästi välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 21:28 

Vanasti oli enda saamatumaks valetamine rohkem eitede teema, a paistab et nüüd on see mood meestele ka üle kandunud. Enam ei "ole võimalik" isegi vähe tagasihoidlikuma autoga sõita.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis