nonii, kahjuks juhtusin sellist asja nägema, kus sisuliselt minu ees sõitev rekka sõitis reedel otsa vastu tulnud sõiduautole.

Juhtus see kurla-kabala teepeal. Soitsin just ennem sealt mööda türi poole ja siis türilt tagasi tulles suht minu ees see juhtus. Teeolud olid täiesti tavalised talvised. Ei olnud Väga libedad ega midagi. Sai siis kohe seisma jäädud, ja pilt oli suhteliselt ''rõve''. Vanem mees roolis ja peast verd purskas, teha ei osanud eriti midagi peale selle et sidusime natukenegi pea kinni. ja võtsime akult klemmid maha. Rekka juht helistas kiirabisse. Mingi 10 minuti pärast enam mees elumärki ei andnud. Kiirabi jõudis kohale ja ütles, et teha polnud mitte midagi, kuna mingi ajutursed ja enam vererõhku üleval ei hoidnud.
Minu vaatamiselt ja rekkajuhiga rääkides oli näha, et rekak tuli ilusti oma suunavööndis ja sõidukal oli külje ette visanud ja lennanud selle tulemusena rekkale ette. Lähemalt uurides oli näha, et rehvid olid suhteliselt viimase piiri peal. Eks seal see õnnetus peituski.
Järvateatajas oli ka artikkel. Ise lasin ennem jalga kui meedia kohale joudis.
Pärast oli tee liivatatud ja seal sõitmine oli 3x hullem tänu lobjakale( eks pandi soola ka ).
Eile suutis mingi tüüp imaverest 3 km võhma poole(eistvere metsa vahe ) oma bussi ( al'a sharan,vito ) puudesse keerata. Õnneks vist keegi viga ei saanud ja teed ei olnud üldse libedad. Õnnetus juhtus sirge peal ja ei oskagi kohe arvata miks. Igatahes masin lopetas kraavis puudes ja katus oli suhteliselt sees. Kusagil lehtedes juttu pole.