Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 17:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4111 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 275  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jäärada.
PostitusPostitatud: 26.02.2009 01:00 
Eliit

Nujah. Just sai mentidega tammemäel peitust mängitud. Kes see scorpa vend oli ja mis mendid rääkisid ka? Me ei julgenud maha tulla jäält :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 01:10 
Kasutaja avatar

mul tekkis eile ühe kohaliku rikkuriga teema üles nii et vähe polnud.. paar sõpra tahtsid jääle minna aga see läks oma atvga kobisema ja hakkas kive ette veeretama.. küll lõugas ja häädaldas, ega ma ka kade polnud ja lükkasin kivid uuesti eest ta silme all ja natuke kisasin ta peale.. lõpuks sõitis minema ja ütles et helistab valda. Krt ise sõidab ka jääl ja nagu peale tema mitte keegi ei tohiks sõita. Igatahes täna oli sisse sõit täitsa lahti jälle, ju siis sai vallast vastuse et kõik kooskõlas. Tekib tahtmine kohe pea maha võtta sellistel. Alles suvel oli temaga selline teema üleval et vähe polnud, pani valla tee kinni ja eramärgid ette. Siis käisin maaameti kirjaga sõimamas et mida umbes paned teid kinni.. siis läks natuke aega mööda ja sai vallast sellise loa, et ainult need saavad läbi sõita, kelle maad seal taga. (majast läheb tee ca 60m kauguselt.) Siis üks tuttav võttis mitu luba ja see värdjas sai nii vihaseks et kaevas tee peale kraavi ette.

Ausõna krt :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 08:38 
Kasutaja avatar

Mina olin scorpaga :D Sõbrad politseinikud uurisid dokumente ja seletasid et sõita ei tohi jne.Ja teie kohta ütles:Mis nad arvavad et me ei saa kätte neid :lol .
Põhjuseks miks minema aeti oli see et järve peal ei tohi sõita.Ja maa omaniku luba ka ei ole jne. Mingi lootusetu teema.Aga kas nad käivad seal tihti rahvast piinamas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 12:30 
Eliit

irw,aga nad ei saanudki kätte. Tegime diversiooni :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 12:45 

rosco kirjutas:
irw,aga nad ei saanudki kätte. Tegime diversiooni :D

Tulid siiski järgi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 14:24 
Eliit

Jää peale nad ei roninud. Kui scopra maha võeti,siis nillisime saare taha peitu. Sai seal veits passitud ja siis tagasi mindud,enam ei olnud seal mendi autot,vaid kaugemal mööda karjääri äärt sõitis üks vist,ju tuli otsima. Siis sa kiiresti vehkat tehtud. Paras komöödia oli.

Eile oli rada veel päris hea,ei kujuta ette mis tänane lörts sellega teeb ainult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 14:44 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
grimes kirjutas:
Tihedat liiklust ma siiski kahjuks ei märganud... pean sõitma 200m või nõks rohkem avalikul teel, et saaks metsavaheteedele. Kust kaudu ma koju saan. Okei, sai ka käidud tegelt seal samas tanklas kh tankimas.

tammekalt männikule ei ole "200m või nõks rohkem" ;)
aga vahet pole... oma asi mis teed niikaua kuni kedagi ära ei karista või mendile vahele ei jää.

Männikule tal asja üldse pole :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 16:39 

Tammemäel on niipalju erinevaid mahasõite, et kukkedel suht võimatu järele saada.
1.poolsaarest kus kõik peale sõidavad.
2.asub tee "nurgas" mis viib sinna suure hüpeka juurde (poolsaare kõrval olev tee).
3. poolsaare poolt vaadates saare taga on ka vähemalt üks mahasõit (asub ~ diagonaalis läbi saare võrreldes eelmisega.
:D

Kindlasti pressib veel kuskilt kaldale.

Aga mille eest kuked üldse kottida saavad ? Kuskil pole silti mis keelaks territoorumil olla või jääl sõita.Silma on hakanud ainult prügi mahapaneku keeld.

Huvitav,et kui auto läbi jää kukub siis trahvi ei saa(must a6 minuteada küll trahvi ei saanud), aga nii kui peale sõidad kohe saad :sex.

Mis saab kui politsei oma käruga mulle jääpeal sisse sõidab, kedagi taga ajades(ntx minuees sõitjat), kindlustus ju ei toimi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 16:46 
Kasutaja avatar

freelander kirjutas:
mul tekkis eile ühe kohaliku rikkuriga teema üles nii et vähe polnud.. paar sõpra tahtsid jääle minna aga see läks oma atvga kobisema ja hakkas kive ette veeretama.. küll lõugas ja häädaldas, ega ma ka kade polnud ja lükkasin kivid uuesti eest ta silme all ja natuke kisasin ta peale.. lõpuks sõitis minema ja ütles et helistab valda. Krt ise sõidab ka jääl ja nagu peale tema mitte keegi ei tohiks sõita. Igatahes täna oli sisse sõit täitsa lahti jälle, ju siis sai vallast vastuse et kõik kooskõlas. Tekib tahtmine kohe pea maha võtta sellistel. Alles suvel oli temaga selline teema üleval et vähe polnud, pani valla tee kinni ja eramärgid ette. Siis käisin maaameti kirjaga sõimamas et mida umbes paned teid kinni.. siis läks natuke aega mööda ja sai vallast sellise loa, et ainult need saavad läbi sõita, kelle maad seal taga. (majast läheb tee ca 60m kauguselt.) Siis üks tuttav võttis mitu luba ja see värdjas sai nii vihaseks et kaevas tee peale kraavi ette.

Ausõna krt :angry

Mingi kohalik vanamutt vedas siin merele minevale teele ühe lauajupi ,mis oli kruve täis lastud, et ikka rehvid ilusti ära lõhuks ette, a ju tal oli kiire vms, igatahes pani ta kruvi teravad otsad maa poole :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 17:22 
Kasutaja avatar

Varsti peab uuele katsele minema männikule :lol Täna vist ei ole mõtet? Eile oli ka vesi väljas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 20:14 

jvc kirjutas:
oskaja kirjutas:
grimes kirjutas:
Tihedat liiklust ma siiski kahjuks ei märganud... pean sõitma 200m või nõks rohkem avalikul teel, et saaks metsavaheteedele. Kust kaudu ma koju saan. Okei, sai ka käidud tegelt seal samas tanklas kh tankimas.

aga vahet pole... oma asi mis teed niikaua kuni kedagi ära ei karista või mendile vahele ei jää.

no sel juhul on samasuguseid räimesid 2 tk, sest üks ilma stangede ja numbriteta (samad veljed ja EST märk sama kohapeal) sõitis alates libedasõidu tee otsast kuni männiku säästukani mul ees ja siis keeras kuskile säästuka taha ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 20:29 
Kasutaja avatar

--marek-- kirjutas:
Varsti peab uuele katsele minema männikule :lol Täna vist ei ole mõtet? Eile oli ka vesi väljas.

Ootaks ka arvamusi kas on mõtet sinna minna. Palju seda vett on/oli? On keegi vaatamas käinud õhtul?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 20:47 
Kasutaja avatar

Politsei peaks siis seal passima kui vesi peal .Las valvavad et keegi rada ära ei rikuks:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2009 22:59 

--marek-- kirjutas:
Politsei peaks siis seal passima kui vesi peal .Las valvavad et keegi rada ära ei rikuks:D

:D

Jajah, siis kui sula on,tuleb ise kõne menti visata ja öelda, et ilge kihutamine käib jääl.
Las valvavad kuni vesi jäätub seal Pilt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2009 10:12 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
jvc kirjutas:
oskaja kirjutas:
grimes kirjutas:

no sel juhul on samasuguseid räimesid 2 tk, sest üks ilma stangede ja numbriteta (samad veljed ja EST märk sama kohapeal) sõitis alates libedasõidu tee otsast kuni männiku säästukani mul ees ja siis keeras kuskile säästuka taha ära.

Siis peab olema teine selline veel kuna see masin nii pikalt küll maanteel ei liikle hetkel! Jäärajal ka ainult et natukenegi saaks neliveo mõnu proovida, peale masina pikka seismist!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4111 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 275  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis