Xen0n kirjutas:
Rääkis mees kes sõidab Alfaga.
vb olla OT, aga ma ei saa aru mis Alfal halvast on?
Mina ka pidevalt kuulen, et nt Jaguaril on ilgelt krõbedad hinnad varuosade peale jne.. kui oma praktikast XJ40 omamine lööb augu taskus mittu korda väiksema, kui nt bmw e32 omamine, mis puudud Alfa, õel on 147, ls 160k km, vahetasin rihmaajami talle, läks maksma koos töörahaga mingi 200 EUR, ainuke mis oli päris valus - 110EUR 8 küünlade eest välja käia.. mu semul on 2 autot: 750I ja Alfa 166, arva ära kumb nendes on kinnisvara

? bemm, ja mitte selle pärast, et küttet rüppab (sõber töötab välismaa IT firmas ja teenib piisavalt, rohkem kui keskmine ehitaja buumiajal), kuid bemm pidevalt laguneb, ja Alfal kellal juba 340k km.. servises käib ainult et rihmad, küünlad ja õli vahetada.. mind paneb imestama mingi spetside jutt, kes sattusid kas ära hooratud isendi peale, või räägivad autost mida maksimaalselt nägin auto24.ee portaalis..
bemmi ja alfa sõidumugavus on ikka eri asjad ja kui tahad mugavat autot siis pead maksma ka selleest (ka jupid)ja on ju ka 750il E32 mugavam ja stabiilsem ,kui jaguar või vaidled vastu?