Fuhh ütlen mina kleepsutuuningule. Usun, et sinu esialgne visioon ei näinud ka midagi nii võigast selle auto küljes, kui kleepsutuuning. See on väga stiilipuhas auto ja esindab hoopis teist tuuningstiili, kui enamus tuuningut. Palju siledat läikivat pinda oli see auto ennem ja võiks nii ka jääda.
Näitusautosi ehitades tuleb arvestada sellega, et nende eluiga on paar aastat ja siis on kõik. Ületuunimistest võib miljon näidet tuua ja väga paljud seda teed kahjuks lähevad, sest ei käi ju näitusel mitu aastat järjest ühesuguse autoga.
Kui muutusi tahad, võta ette stanged. Olen mina ja on ka teised seda siin maininud, et stangede servad vajavad muutust, et saavutada ühtne visuaalne terviklikkus. Tagatuled on kuidagi musta lakiga koos. Loodan, et see nii ikka pole ja kui on, siis kiiresti muretseda uued punased tuled. Toonklaas vajab muutust. Parim lahendus oleks ilma toonklaasita, kuid kui vaja, siis õrna tooni ja kergelt hõbedase läikega. Võibolla sobiks imeväike spoiler lip taha luugi servale.
Ühesõnaga ilusat tööd oled teinud ja loodan et käid sama rada edasi.
Väike näide tulede ja stangede teemal: