*Suvel käisin Inglismaal tööl, olin 2 kuud.
*Olin suures laos nii öelda "picker". Sõitsin masinaga millel olid taga kärud ning sinna sisse tuli korjata asju.
*Tingimused olid head ,polnud liiga palav, ega ka külm. 8 tunni töö kohta oli 30 min pausi. Kui kõike õieti tegid ja lolli ei mänginud, siis ei kobisenud keegi.
*Rahvast oli üle euroopa, enamasti poolakad, leedukad, latakad. Hakkama sain kenasti, sekeldusi polnud.
*Elasin Milton Keynesi nimelises linnas. Üüritud oli äärelinna üks tuba. Sinna mahtus ära üks voodi ning üks suurem riiete kapp. Kuumaks oli £240. Komunaal oli hinna sees. Pesta sai, köök oli normaalne. Majas elas veel 4 inimest, kõik eri rahvustest
*No minul oli nii,et mida kiiremini tegid seda rohkem said. Tavapalk oli £6.20. Kui tegid nt üle 110% töömahust said juba £9.30 tunnis. Ja kui üle 121+% said £10.40 tunnis
*Väga rahul. 2 kuuga, mis seal olin, sain juurde kogemust palju. Maailmapilt avanes ka rohkem.
PS! Tööle saamine oli nii:
Mul elavad tädi ja tädi-mees Inglismaal. Kuna suveks oli tööd vaja, siis sai neilt abi palutud. Asi oli iseenesest väga lihtne. Ostsin lennukipiletid põm kuu aega enne minekut. Tädi sebis majutuse. Esimene nädal käisime mööda agentuure ning andsin neile oma andmed ning küsiti, mida olen ennem teinud ja mida teha oskan. Varasemat töökogemust mul, aga polnud. Veel tuli seal teha teste, testid olid väga lihtsad, kui keelest aru said. Liida, lahuta, korruta, mitu x asja on pildil, oli ka tekst ülesandeid. Kokku käisin 5 agentuuris. 3 kohas oli töölisi vaja. Hiljem sai käidud ka vestlustel, ühes kohas küsiti eelmise tööandja andmeid, aga kuna seda polnud, siis andsin kooli andmed. Niiet jah nad võivad eestisse helistada eelmisele tööandjale ka. Nädal aega hiljem oli juba 3 tööpakkumist. Üks oli riietelattu, teine oli kariiete lattu ja kolmas toiduainete lattu. Valisin 3 variandi. Alguses oli 2 nädalat treeningut. Istusid laua taga ja kuulasid möla, täitsid teste, andsid allkirju ning said raha ka veel. Töönädalad olid 5-6 päeva, olenevalt sellest, kui palju kaupa oli poodidesse vaja. Kiiremad tegijad said enamasti 6 päeva nädalas rügada. Need, siis minu seigad. Suvel lähen kindlasti tagasi