highrankin kirjutas:
Sorry oskaja, aga kujuta ette situatsiooni kui sa näiteks ise Pärnu mnt.lt tuled ja tahad Järvevanale minna. Ja siis mina olen sinu ees liigun 50 km/h ja vaatan vasakust peeglist, et mingi oskaja tuleb Mustamäe poolt 100 km/h, loomulikult ei reastu ma ta ette, sest ta saab ju vihaseks, vb sõidab veel tagant sisse. Tuleb kohe paar oskajat järjest sajaga ja mul saab kiirendusrida otsa. Pean aeglustama. Ükskord kui tee vaba pean kiirendama, autol veits aeglane kiirendus ja juba ongi uus oskaja minu taga tuledega vilgutamas. Kogu selle manöövri ajal oled sina minu taga ja pritsid ninast verd ja suust tatti ja ootad, et ma liikuma hakkaks, kuna ma olen uimerdaja.
Sa ütled, et Tallinna probleem on uimerdajad, ma ütlen, et kohati on need kihutajad uimerdamise põhjuseks.
Kui sa ise millalgi aru hakkad saama oma tekstist siis tõlgi mulle ka.
Korra ma juba mainisin aga eks ma mainin veelkord siis.... minu liikumiskiirus ei ole antud juhul üldse oluline!
Teksti iva oli selles, et affid lendavad sealt Pärnu mnt. poolt otse Järvevanale, mitte ei kasuta selleks ettenähtud kiirendusrada. Samuti ei veenduta, et reastumine ohutu oleks. Mõni on veel ekstra andekas ja laseb risti üle 2 rea, et piimakombinaadi hoovile keerata või siis tagasipööret Mustamäe poole teha.