Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 04.02.2011 19:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Ajas ikka maru närvi küll. Vahepeal proovisin, siis oli tel. hõivatud, aga kui uuesti helistasin siis ikka vastu ei võetud.
Krt.. vb oleks ühelepoole viitsinud Pärnugi sõita, kuid ei saa ma sellest telefonile mittevastamisest aru..
Nagunii tüüp istus kuskil nurgas ja kihistas omaette naeru, et näed kui kõva mees ma olen, müün autot ja raha ei taha.. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 19:55 
Kasutaja avatar

Pole hullu ma sõitsin kunagi Tartu ühte E39t vaatama raha oli mul olemas pidime lõunaka juures kokku saama kuid peale 5tundi ootamist kutti ei tulnudki ja telefonile ei vastanud :? Teine pidi mulle majaette tulema E39t näitama kuid peale 2t ootamist ütles ta et teepeal osteti juba ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 21:04 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Jubedaid lugusi jah juhtub ,et ei tea miks sellised asjad aga juhtuvad.On olnud ka olukordi kus on helistatud eri päevadel ja aegadel ja kätte ei saa ning siis kui kätte saab siis ,et masin müüdud umbes sel ajal kui inimest kätte ei saa ja pärast veel see kuulutus ka tükkaega ka üleval jne olgu.
Et huvitav oleks ka teda ,et mis nende inimestega toimub kes igasugu teisi olukordi tekitavad mis pole nagu päris õiged.
Kaldun arvama ,et veidramaid asju võib juhtuda näiteks siis mingis turuosas ehk alumises turuosas ning näiteks mingite väga noorte tegelaste poolt ja üldse ka niiöelda kahtlaste masinatega.
Paned asja müüki siis pole kõige õigem mingit jama teha ehk.Alates siis varjatud keeldudest ,müügilepinguga juba mingilt 5-ndalt kasutajalt masin osta jne jne jne.
Pannakse ka mingid ulme segased kuulutused üles või mingid ulme madalad hinnad näiteks väga kallitele sõidukitele jne ,et mis värk see on.
Pildid ka kuulutustes kui panna pildid siis ikka asjalikud või mitte üldse panna jne.
Aga siin eelnevate kannatajate lugudest sooviks teada kül nendel müüjatelt põhjendusi ,et miks sellist jama tehti.
Kui huviline helistab siis rääkigu lood ära jne.Mingid kolmanda isiku masin,sõbra oma ja ei tea kus üldse asub ,ühes ja teises linnas ja vastu ei võta .
Mingi tsirkus.Kes on nõnda teinud ,võiks põhjendada millest on sellised olukorrad tingitud.
Kui on midagi kokkulepitud siis peaks ikka osapooltega sidet pidama kui mingid muutused peaks tekkima.Aga no ulme naljad need kelle on öeldud ,et masinat näitama tulles osteti see teepeal vahepeal ära .See võib ju kuidagi isegi tõsi olla kuid uskumatu jne.
Oletatavasti läks masin pekki äkki hoopis või midagi säärast.
Igatahes proovige selliste pullivendadega kasvõi hiljem ühendust saada ja küsida ,et miks nii tehti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 21:12 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Jubedaid lugusi jah juhtub ,et ei tea miks sellised asjad aga juhtuvad.On olnud ka olukordi kus on helistatud eri päevadel ja aegadel ja kätte ei saa ning siis kui kätte saab siis ,et masin müüdud umbes sel ajal kui inimest kätte ei saa ja pärast veel see kuulutus ka tükkaega ka üleval jne olgu.
Et huvitav oleks ka teda ,et mis nende inimestega toimub kes igasugu teisi olukordi tekitavad mis pole nagu päris õiged.
Kaldun arvama ,et veidramaid asju võib juhtuda näiteks siis mingis turuosas ehk alumises turuosas ning näiteks mingite väga noorte tegelaste poolt ja üldse ka niiöelda kahtlaste masinatega.
Paned asja müüki siis pole kõige õigem mingit jama teha ehk.Alates siis varjatud keeldudest ,müügilepinguga juba mingilt 5-ndalt kasutajalt masin osta jne jne jne.
Pannakse ka mingid ulme segased kuulutused üles või mingid ulme madalad hinnad näiteks väga kallitele sõidukitele jne ,et mis värk see on.
Pildid ka kuulutustes kui panna pildid siis ikka asjalikud või mitte üldse panna jne.
Aga siin eelnevate kannatajate lugudest sooviks teada kül nendel müüjatelt põhjendusi ,et miks sellist jama tehti.
Kui huviline helistab siis rääkigu lood ära jne.Mingid kolmanda isiku masin,sõbra oma ja ei tea kus üldse asub ,ühes ja teises linnas ja vastu ei võta .
Mingi tsirkus.Kes on nõnda teinud ,võiks põhjendada millest on sellised olukorrad tingitud.
Kui on midagi kokkulepitud siis peaks ikka osapooltega sidet pidama kui mingid muutused peaks tekkima.Aga no ulme naljad need kelle on öeldud ,et masinat näitama tulles osteti see teepeal vahepeal ära .See võib ju kuidagi isegi tõsi olla kuid uskumatu jne.
Oletatavasti läks masin pekki äkki hoopis või midagi säärast.
Igatahes proovige selliste pullivendadega kasvõi hiljem ühendust saada ja küsida ,et miks nii tehti.

Kle sa saad selle kuu lõpuks 4000 postitust täis kui nii edasi jätkad :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 21:20 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sa saad 578

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 22:11 
Kasutaja avatar

See, et pärast kuulutus üleval pole ju väga ime. Näiteks inimesel pole kohe peale müüki aega netist kuulutust maha võtma minna või kuulutuse eest ju makstud ja kas paneb hiljem midagi muud või pakub tuttavatele jne. Siin foorumiski oli vahepeal teema, kus pakuti auto24 kuulutuse pinda. See aga pandi kinni, kuna seal hakati kuulutuse pinda kerjama rohkem kui pakuti. Ise sain sealt mitu korda abi väikse kompensatsiooni pakkumisega. Olid ala sellised autod, mille müük polnud primaarne, aga võis olla müügis, et keegi äkki huvitub. Ühe auto olen näiteks nii maha müünud, et teine auto sai müüdud ja alla nädala oli veel pinda alles. Lükkasin siis ajutiselt auto üles, kuulutus sai läbi. Kuskil veel nädal hiljem helistati, et teil vahepeal oli kuulutus ja äkki on auto alles. Paar tundi hiljem olid kohal ja peagi sõitsime ARKi.
Samas teine näide, et sõber müüs auto maha, aga kuulutuse jättis üles. Ise seletas, et tahtis näha palju veel huvi oleks ja kas sai ikka piisavalt raha küsitud auto eest.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2011 23:34 

Jah see kuulutus üleval teema pole ka kõige hullem endale ehk ka aga see oleneb ka vastavalt asjaoludest.Lihtsalt selline asi meeles olnud ,et oli põnev kuulutus üleval sai püütud ühendust võtta eri aegadel ja päevadel ning seda tulutult siis aga sain kuulutaja kätte ja ütles täna müüdi maha aga ise ma püüdsin ka sel päeval tihedalt jne kätte saada teda.Ning pärast oli veel pikalt üleval.Aga no turul ja kuulutustega tuleb ette igasugu eriolukordi jne ,et ei tea mis tagamõtted rahval on jne.
Aga sellised võikamad olukorrad nagu ülevaltpoolt lugeda võib on põnevad ,olgugi ,et tihti on ka vabandused leidnud kuulutajad.
Vabandus ,et kuulutaja sõidab masinat näitama inimesele kellega on kokkulepitud ja see huviline veel kusagilt kaugemalt ning lõpuks kuulutaja ei ilmugi ja kunagi ühendust saades ütleb ,et näitama sõites osteti teepeal masin ära jne jne.
Minujaoks on paljud asjad tundunud ulme igatahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2011 12:09 
Kasutaja avatar

No see et teepeal ära ostetakse on ju täitsa võimalik. Oletame et autohuviline on Tartus ja sina lubad näitama minna. Tartu mees on veel ala 500 euri hinnast alla ka kaubelnud ja lubab sellega ära osta. Teel olles näiteks helistab inimene Paidest ja lubab täishinnaga ära võtta. Loomulikult on sul lihtsam korra Paidesse sisse põigata ja kui läheb kaubaks siis kodu poole tagasi sõitma asuda.
Mul ongi analoogne näide mitte auto vallast, aga case ise samasugune. Inimesed käisid asja vaatamas, pidid mõtlema ja tegid samal päeval oma hinnapakkumise. Päris selle hinnaga polnud nõus müüma ja sai omapoolne hind pakutud. Kuskil 3-4 päeva hiljem käis üks inimene veelkord üle vaatamas. Ikka ei otsustanud. Käis vist reedel vaatamas ja pidi esmaspäeval ütlema. Esmaspäev lubas teisipäeval öelda ja teisipäeval luba kolmapäeval öelda. Kolmapäeval ei öelnud enam midagi. Samas kolmapäeval helistas teine huviline ja tahtis vaatama tulla. Kuna ma ise olin E-K ära, siis sai tulla vaatama neljapäeval. Neljapäeva hommikul helistas muidugi see esimene huviline ja ütles, et ta tahaks ära osta. Nii saigi öeldud teisele helistajale neljapäeval, et kui läheb kaubaks siis täishinnaga. Vaatas asja üle, sobis täishinnaga ja "ostja1" jäigi ilma. Muidugi suures plaanis ongi hea, et venitas :D. Ehk alati ei tasu kaubelda ja venitada, sest lõpuks jääd üldse kaubast ilma. Mul autode vallas on ka olnud neid kõnesid, et a la hoia mulle tulen võtan kohe homme ära. Homme aga pole kedagi kuskil, ehk siis alati olen öelnud ka, et kes ees see mees, midagi hoidma ei hakka. Müüjal on ju alati lihtsam valida endale kõige lähem või lihtsam variant, muidugi kui juba ostja samas ka kuskile sõitnud on ja siis ära kaduda on nõme. Seda enam, et siis ei vasta enam telefonile jne. Mul kunagi aastaid tagasi oli siin foorumis ka analoongne teema, et pidin mingeid sportistmeid ostma minema. Algul oli jutt, et ta kohe ei saa mulle neid näidata ja tule mingi paari tunni pärast. Hakkasin siis liikuma ja kui lõpuks hakkasin jõudma ja helistan, et kuhu ma siis a la Nõmmel täpsemalt tulema pean sain vastuse, et juba müüdud. Ei oleks ju keeruline olnud kõne teha, et müüsin juba ära ja keera ots ringi, mitte lasta kohale sõita.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 04:45 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Ei oleks ju keeruline olnud kõne teha, et müüsin juba ära ja keera ots ringi, mitte lasta kohale sõita.

Loomulikult ei poolda seda, et kokkuleppest taganetakse a`la müüa ese teisele inimesele, kuigi oli õeldud, et sõidan juba sinna poole.
Aga, kuna ma ise ka nö huviliste numbreid telefoni ei salvesta (põhjus selles, et kindlatest kohaletulijatest reaalselt jõuab pärale vaid väike osa), siis hiljem keeruline aru saada, kes ja millelt helistas.
Seetõttu tulebki selliseid pettumusi ette, isegi samamoodi "korvi" saanud.
Muidugi, kui mul on võimalik number eristada, siis olen ka teavitanud, kuna inimlikuks võiks vast jääda.

Sekundiliste vahedega on autohuvilised helistanud, küsinud kus asub ja et tuleks kohe vaatama, seejuures teisele helistajale ka maininud, et 1 tuleb veel.
Niih, kes jõuab enne? Ma ei tea kumb enne saabus. :D Olen auto müünud sellele, kes esimesena jõudis ja teine jääb kohale jõudes pika ninaga, mis sest, et hilisemal uurimisel selgus, et tema helistas enne. Kusjuures "ostan ära" õeldi siis, kui teine ka juba kohale jõudis. Oldi pettunud ja oli omalgi veidi häbi, et nii läks, aga mis teha.

Seoses ostjate kontaktnumbrite mittesalvestamisega veel 1 juhtum lähiminevikust, kui müüsin üht esituld ja üht autot. Samuti 2 helistajat ja mõlemad tundsid huvi eriasjadele.
Kokkuvõttes 1 helistas ja ütles, et jõudis kohale, viisin ta müüdava auto juurde, rääkisime elust enesest, käivitasin auto ning hakkasin sellest rääkima...ostja ei saanud midagi aru ja küsis, et kus see tuli siis on, mida ta osta tahab. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2011 20:30 

just siin kirjutasin, et müün isa ladat, ja peale seda järgmine päev tuli kõnesid mingi 3-4, kes tahtsid kohe vaatama tulla.
üks tahtis tallinnast kohe tulla, ütlesin, et pole mõtet, et vaja koos arki minna, kuna vanad dokumendid ja üks pool kadunud.
pärast sai teine pool üles leitud ja siis tuli tartust keegi vaatama, ostis auto ära ja helistasin sellele tallinna vennale ka ära, et sai müüdud. sai kõik ausalt ära räägitud ja sellise hinna eest oldi kõigega rahul. arvestati sellega kohe, et karpidel pindmist roostet ja see läheb kohe värvi. ehk siis, kui kaup vastab kirjeldusele ja piltidele, ja hind on väga hea, siis kohaletulijatel muud üle ei jää, kui ära võtta. auto ära viidi, siis hakkas isal kahju. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2011 14:04 
Kasutaja avatar

täna öösel kl 01.58 oli sms saabunud.
Kuidas kere on veermik on defekte autol pakun kohe ostes 3600eur
jutt käis ilmselt 730d-st,mille olin pühap hommikul ära müünud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 09:50 
Kasutaja avatar

sixa kirjutas:
just siin kirjutasin, et müün isa ladat, ja peale seda järgmine päev tuli kõnesid mingi 3-4, kes tahtsid kohe vaatama tulla.
üks tahtis tallinnast kohe tulla, ütlesin, et pole mõtet, et vaja koos arki minna, kuna vanad dokumendid ja üks pool kadunud.

Aitab ainult omaniku volitusest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 11:34 

Sellest ei piisa kui sa lähed omaniku kirjutatud volitusega arki.
Omanik peab kas ise argis käima ja sinna selle volituse tegema, või läbi paberivaba argi seda tegema.
3 korda sama jama olnud, ükskord Võrus ja 2 korda Tartus, ja jama oli selles et omanik ise oli kuskilt Tallinnast ja vanem inimene, nii et tuli Tallinna ots ette võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 14:50 
Kasutaja avatar

Ju siis ARK infotelefon on ebaadekvaatne allikas. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 15:01 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
Ju siis ARK infotelefon on ebaadekvaatne allikas. :uhoh

Kindel, et sa ikka samast asjast räägid? Ehk siis vana tehniline pass, kus oli A ja B osa. B osa oli sul autoga sõites kaasas, A osa vedeles kuskil kindlas kohas. Seda oli ainult ülevaatusel käies vaja või siis regamisel. Minuteada ka kui üks pooltest kadunud, siis tuleb enne uus teha.
Niisama omanikuvahetust saab loomulikult Ostu-Müügi lepingu ja volitusega teha.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis