dellu kirjutas:
Ei oleks ju keeruline olnud kõne teha, et müüsin juba ära ja keera ots ringi, mitte lasta kohale sõita.
Loomulikult ei poolda seda, et kokkuleppest taganetakse a`la müüa ese teisele inimesele, kuigi oli õeldud, et sõidan juba sinna poole.
Aga, kuna ma ise ka nö huviliste numbreid telefoni ei salvesta
(põhjus selles, et kindlatest kohaletulijatest reaalselt jõuab pärale vaid väike osa), siis hiljem keeruline aru saada, kes ja millelt helistas.
Seetõttu tulebki selliseid pettumusi ette, isegi samamoodi "korvi" saanud.
Muidugi, kui mul on võimalik number eristada, siis olen ka teavitanud, kuna inimlikuks võiks vast jääda.
Sekundiliste vahedega on autohuvilised helistanud, küsinud kus asub ja et tuleks kohe vaatama, seejuures teisele helistajale ka maininud, et 1 tuleb veel.
Niih, kes jõuab enne? Ma ei tea kumb enne saabus.

Olen auto müünud sellele, kes esimesena jõudis ja teine jääb kohale jõudes pika ninaga, mis sest, et hilisemal uurimisel selgus, et tema helistas enne. Kusjuures "ostan ära" õeldi siis, kui teine ka juba kohale jõudis. Oldi pettunud ja oli omalgi veidi häbi, et nii läks, aga mis teha.
Seoses ostjate kontaktnumbrite mittesalvestamisega veel 1 juhtum lähiminevikust, kui müüsin üht esituld ja üht autot. Samuti 2 helistajat ja mõlemad tundsid huvi eriasjadele.
Kokkuvõttes 1 helistas ja ütles, et jõudis kohale, viisin ta müüdava auto juurde, rääkisime elust enesest, käivitasin auto ning hakkasin sellest rääkima...ostja ei saanud midagi aru ja küsis, et kus see tuli siis on, mida ta osta tahab.