Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 15:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:52 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
See kes vastu saab ,kellega sõidib või julgeb sõidada on ehk keeruline lugu.
Ise arvan ,et eestiga mässamina ehk vale otsus kellegile esiteks mis kasu sellest väga ja üldse eesti kuulub suurtesse ühendustesse ja on mingi maine ja suhted loonud muu maailmaga ,et väga keeruline lugu ja midagi kindlat väga arvata ei oska ega julge ka ehk.
Võimali k,et kui mingit lätit ,leedut või eestiga mingi mure võib hakata toimuma siis need riigid ühinevad ehk võitslutes omavahel jne + muu maailma abi ehk
Muinasjut umbes.
Lihtsalt seda ka ,et kui juba raskes majanduslikus olukorras rahvas loobub,antakse alla ,minnakse mujale,kaugele siis mida veel sõjast arvata.Sellist juttu o nka vestlus saadetes kuulda olnud jne.
Tuttavalt kuulsin sellist varianti ,et autraalased võtavad eestlased omale sest mis see 1,3mlj kari ikka on. :D

Viimati muutis oopc, 08.02.2011 20:56, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:52 
Kasutaja avatar

Kuskohast nad üle tulevad? lähevad vallutavad enne läti ka ära?

Ausalt ka meil sõjaväes räägiti, et nendega kes sellist asja arvavad ei ole mõtet vaielda, nad ei saa aru ja ei hakkagi saama kui nad sõjaväes ei ole käinud. Las nad arvavad et sõda on nigu filmis, tankid ja helikopterid ja raptori lennukid ja maaalused mehed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:54 
Kasutaja avatar

kalle no valgusta siis mind? lähete kahurilihaks? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:55 
Kasutaja avatar

kalle kirjutas:
Kuskohast nad üle tulevad? lähevad vallutavad enne läti ka ära?

Ausalt ka meil sõjaväes räägiti, et nendega kes sellist asja arvavad ei ole mõtet vaielda, nad ei saa aru ja ei hakkagi saama kui nad sõjaväes ei ole käinud. Las nad arvavad et sõda on nigu filmis, tankid ja helikopterid ja raptori lennukid ja maaalused mehed.

Miks vaidled siis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:55 
Kasutaja avatar

kasuta siis google otsingut ja vaata , millised olid ohumärgid , mis eelnesid enne Gergia ründamist. Siis vaata kui kaua sõda kestis ning kui sügavale riiki selle ajaga sisse tungiti. siis vaata mis juhtus vene riigi majandusega ja mõtle miks ta taandus ning siis mõtle veelkord, kas tasub igasugu jama, mis sülg sõrmedele toob kohe foorumisse kribada. Usu mind enne siia teemasse kribamist paistsid targem välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:56 
Kasutaja avatar

Ja eks idanaabrid kasut. ka häid ründeplaane, et vastupanuvõime (eriti riigis kus ca. 1.3mln elanikku) ära kaotada.
nagu siin tehti:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _(editable).png

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:57 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
oopc kirjutas:
See kes vastu saab ,kellega sõidib või julgeb sõidada on ehk keeruline lugu.
Ise arvan ,et eestiga mässamina ehk vale otsus kellegile esiteks mis kasu sellest väga ja üldse eesti kuulub suurtesse ühendustesse ja on mingi maine ja suhted loonud muu maailmaga ,et väga keeruline lugu ja midagi kindlat väga arvata ei oska ega julge ka ehk.
Võimali k,et kui mingit lätit ,leedut või eestiga mingi mure võib hakata toimuma siis need riigid ühinevad ehk võitslutes omavahel jne + muu maailma abi ehk
Muinasjut umbes.
Lihtsalt seda ka ,et kui juba raskes majanduslikus olukorras rahvas loobub,antakse alla ,minnakse mujale,kaugele siis mida veel sõjast arvata.Sellist juttu o nka vestlus saadetes kuulda olnud jne.
Tuttavalt kuulsin sellist varianti ,et autraalased võtavad eestlased omale sest mis see 1,3mlj kari ikka on. :D

Enesetapu sõdalased ründavad venemaad ja aina rohkem ,et see suht keeruline oht ja venemaa suurus pole väga oluline.
Kui ikka sadu enesetapu võitlejaid vaikselt moskcvasse imbub jne ning kärgatavad siis lugu täbar ehk.

Viimati muutis oopc, 08.02.2011 21:03, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:59 
Kasutaja avatar

Aga räägime põhjustest ,miks vene läks gruusiale kallale. eks ikka selle osseetia pärast, kes kurtis venelastele, et gruusia teeb neile liiga. Ja vene läks liitlasele appi.
Kui eestis need vene kodanikest inimesed ka midagi head leiavad, millega vene appi kutsuda, siis on meiega over.

Eks jätkame homme :D ma ära koju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 21:25 
Kasutaja avatar

See kes pole sõjaväes käinud pole meheks saanud.
Või kes pole sõjaväes käinud pole meest saanud?

Mitme otsaga asi. :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 22:02 

dynabass... selle ulmelise vene eritehnikaga võid p*rset pühkida kui tahad. võibolla neil on tõesti mingid prototüübid olemas aga venkude majandus on lihtsalt nii nõrk, et nad ei suuda toota kõiki oma ulmelisi ideesid. samuti on neil seal vägedes kord käest ära. tõesti, igasugu eriväljaõppega ja rohkem rahastatud üksused on ehk tasemel aga tava armee on paras hunnik õnnetust.

üldiselt oleks sul siiski targem vait olla... siis ei paista sa nii loll välja. ilmselt kui olukord peaks teravamaks muutuma siis võtad mõne "ilus rsk" plastikust kolmese pemmi ja põrutad hollandisse? :D

ahjaa...seoses seljaga... mul oli samuti selg tuksis ennem väkke minekut kuid peale väest tulekut on probleemid peaaegu olematud. Kui sa ainult arvutitaga istudes rasva kogud ning p*rset arvutitooli järgi vormid, siis tõesti ei parane seal miskit...muutub vaid hullemaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 22:23 
Kasutaja avatar

Olge nüüd, mis vastaspoole argumente? Herr Kalle paistab kõike sõjandust teadvat, kuid esitab vaid küsimusi või teeb dyna "maha", et "tõestada" oma õigust, vist.
Ma olen vait ja loen, kuid mind ta seni meelt muutma pole pannud, et kui keegi soovib meid omale siis ta arvatavasti ka saab :D
Kaevikutesõdadest on tänapäev tõesti vast kaugel...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 22:38 

Kõik teavad omamoodi asju aga osad kipuvad siiski nagu midagi täpsemalt ,paremini teadma jne.No kui osadest saavad sõjaväes mehed see ehk tore või on mingid vastupidised juhtumid hoopis näiteks.Paljud asjad võivad võimalikud olla ja inimesed erinevad.Mina võin näiteks taastuda arvuti taga ja olla surematu sina jälle mitte ,niiet.
Kinni võibki ka olla oma asjades kuid siiski kasulik ka ehk mõistev olla ja kuulata võib ju ka teiste arvamusi aga neid niiöelda peale suruda ,kinnitada ,et nii ongi või nii peabki olema see keeruline asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 22:48 
Kasutaja avatar

Herr oskaja, ma ei võta kolmest pemmi - ei seedi seda marki väga ja asukohaga kuhu ma lähen panid sa ikka totaalselt ämbrisse. Seega kui fakte ja asju ei tea, sisi ole kuss, näed targem välja ;)

Üks asi on on lihastest haige selg, teine asi on noorena selline selg, kus sust vanemad kasvandikud seljas kambakesi trampisid ja sellest tulenevad vaevused - eriala arst on üldse soovitand raske füüs. töö kõrvale jätta ja tegeleda millegi muuga, lisaks andis hea löögi seljale ka autoavarii... ja usun, et seda sõjaväes ca 50kg kott seda sul ei paranda ;) Sporti teen ma ikka, aga sellist mis ei koorma selga palju.

Jah nagu ma olen ka ennem Herr kallelt palunud häid argumente välja tuua, mis oleks sõjas meie trumbid, siiani millal ma siin teemas sõna võtnud olen, ei ole neid saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 22:59 
Kasutaja avatar

sinu kurvastuseks pean mainima , et haige selg võib päästa sind eesti kaitseväe ajatenistusest , aga kui sõda koduhoovile jõuab siis arstõendiga valgele laevale ei pääse ikkagi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:05 
Kasutaja avatar

njah jälle räägid siin valgest laevast.... olen ma kuskil mainind, et lähen laevale?
Ütlen veelkord. Kui näen, et seis siin läheb kus--ks, panen oma 10 asja kokku ja lähen lihtsalt saksamaale tagasi vana-vana-vanemate juurde tagasi.

edit:

lisan siia aga sella ära, et olen siis nõus sõjaväes olema, kui tean, et saan kuskile missioonile kohe peale noorukiaega. Kuskil metsas niisama 11 kuud kana taga ajada ma ausalt ei viitsi. või kohe peale noorukiaega scouti paldiskisse(oli vis need ju? ) et mingit spetsialiseerumist õppida - snaipriks tahaks saada :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis