Nüüd saan nagunii nüri virtuaalset nuga teie käest, aga teoorias käisin kohal vist 5 korda + medkursus, väga palju sõite kirjutas õpetaja niisama mulle sinna sõitude lehele, miskine aeg jäi minu sõiduõpetaja haigeks ja sain mingi teise õpetaja. Kui olin veidi aega sõitnud juba uue õpetajaga, siis hakkas vaikselt nurgatagant pressima jutuga, et tunnista üles, et ilma lubadeta ringi kruiisid linnapeal. Käisime veel platsipeal ka uue õpetajaga, läksin hooga peale kohe asjadele, sest kunagi sai päris mitu-mitu head aastat käidud saaremaal mingis autoringis, kus me sealsest žigulist viimast võtsime platsi peal koguaeg(Hõissa Sepa Tom- mõistlik mees), kui platsi pealt ära tulime, siis õpetaja ütles: "Jah, su eelmine õpetaja hoiatas, et sa rallima kipud, aga kui nii kiirelt sõita soovid, siis mine F1 autokooli, seal võid ringi lennata

". Autokooli teooria tegin teise korraga, sõidu ka teise korraga, sest esimene kord ei näinud 70 märki ja sõitsin rahulikult 90ga. ARK eksamid tegin mõlemad esimese korraga. Sõidueksami lõpus, jõudes tagasi Saue ARK juurde oli mingi tuletõrjeauto ennast väga värdjalikult parkinud sinna ülevaatuse putka ette, eksamineerija ütles sellepeale, et ära siis pressama hakka, nagunii ei mahu. Ütlesin, et küll mahub ja hakkasin minema, tulin sealt vabalt mööda, surusime eksamineerijaga kätt ja load olemas. Kusjuures sõidueksamil ületasin ka veel korra kiirust 70 alas 90ga sõites. See kiiruse ületamine sai mulle ka lubade kätte saamise päeval saatuslikuks. Olin autoroolis jõudnud olla maksimum 2h ja tuli tahtmine korraks venna autol(oli vähe sportlikum pill siis) proovida, et kui kiirelt see siis 50-100km/h kiirendab. Päris kiirelt läks ja päris kiirelt pidin ka seisma jääma, sest smurfid fikseerisid olukorra. Tunnistasin süüd ja sain kiirmenetlusega +28 eest 900EEK. Jah, loll rullnokk olen, aga kui juhtub siis tunnistan ja elu läheb edasi.