Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 01:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:06 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
Mani kirjutas:
kuhu sa siis parkisid, et sa aru ei saanud et risti pargid? endal on lõunaka juures 2 kohta, mis uksele kõige lähemal ja pea alati vabad. probleeme pole kordagi tekkind...

Ma ei parkinud risti. Lõunakeskuses, nagu igas teiseski parklas on autod nagu rivisse pargitud. Suvel ilusti jooned näha, sinna pargid. Hetkel joones puuduvad.

Aga küsimus, kas paberivabaARK-is saab oma kontaktelefoni ära muuta kuidagimoodi, või peab selleks ARK-i minema?

Sai juba korra ju vastatud. Ja millised kontaktandmed sul üldse ARKs on, ARK võtab ju tehnilisse passi andned rahvastikuregistrist.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:07 
Kasutaja avatar

no kurat kui sa seal suvel oled korra käinud, peaks ju teadma kuidas seal on. lihtsalt ei mõista mis te seal siis korraldasite.

Ja muideks, kas su uus number on avalik ja enda nimel? mul uus nr firma nimel ja paljud kurdavad, et näevad vaid mu vana nr ja kõik. samas politseile olen korduvalt andud uut nr.
ja mis kõige naljakam, mitu asja on mul kohtu antud. paberil ilusti mu nimi meil ja uus nr kirjas. aga siiski aetaks mind mingi X kujul taga ja tekitataks inimestele mulje, nagu ma mingi kriminal.

Viimati muutis Mani, 08.02.2011 23:15, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 00:00 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
no kurat kui sa seal suvel oled korra käinud, peaks ju teadma kuidas seal on. lihtsalt ei mõista mis te seal siis korraldasite.
Ja muideks, kas su uus number on avalik ja enda nimel? mul uus nr firma nimel ja paljud kurdavad, et näevad vaid mu vana nr ja kõik. samas politseile olen korduvalt andud uut nr.

Mul uus nr mis enda nimel, avalik ei ole.

Aga eks pean siis rahvastikuregistrisse vaatama, kas seal saab telefoni nri ära muuta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 00:02 
Kasutaja avatar

Sõitma peaksid õppima, ei tekiks probleeme... :D

Sain auto jälle täiskontakti maaga! jei.
Piduritorud küll lootusetult pees, aga mis seal ikka...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 00:11 

mkb kirjutas:
oskaja kirjutas:
Laurit kirjutas:
Trenni minnes murdsime tükk aega pead, et miks see auto sellises asendis keset teed on. Nüüd on selgus käes.
Teetööde auto murdus keskelt pooleks
http://www.parnupostimees.ee/?id=385029
Omad soolad peksavad! :D

huvitav jutt on seal: "viime auto remonti ja küllap varsti on jälle liikluses tagasi".
Minu teada ei tohi veokite raami keevitada, sest keevituse ümbrusest muutub metall hapramaks/nõrgemaks ja teinekord ehk murdub hoopis kuskil maantee kiirusel ja siis on laibad taga. Aga noh, küllap pigistab politsei/ÜV silma kinni ja nii need roimad liiklusesse tagasi satuvadki.

Oi oi kui paljud rekkad ja raamipeal jeebid keevitatud või mõrades raamidega ringi lasevad, paha hakkab lausa.

raskeveok ja jeep on täiesti erinevad asjad. kui sa ehk oled märganud või kunagi tulevikus märkad, siis veokitel on kõik raamide liited poltide ja neetidega. kui keevitusega vahele peaks jääma siis seaduse järgselt tuleks sõiduk liiklusest eemaldada. hetkel ei oska konkreetset seadust välja tuua aga ÜV punktis olen näinud ilusat JUPO või mingi tähtsa politseilise asutuse poolt väljastatud raamatut, kus on kenasti kirjas näited (ratastel liikuvad peldikud), mida on Eesti teedel liikumas leitud/nähtud/kõrvaldatud/korduvale saadetud. Kõik on kenasti reaalsete piltidega illustreeritud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 00:38 

mkb kirjutas:
Ja kui sa oled märganud, siis on veokite raamides ka avad ehk maakeeli augud.

ja siis? raami tala on siiski ühes tükis tõmmatud.... keevitus tähendab juba kahte tükki. need puuritud augud, voolikute/juhtmete tarbeks, ei ole niisama suvaliselt sinna sisse ju täristatud.
Mille vastu sa praegu üldse võidelda üritad? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 00:52 

Siller kirjutas:
Mani kirjutas:

Mul uus nr mis enda nimel, avalik ei ole.

Aga eks pean siis rahvastikuregistrisse vaatama, kas seal saab telefoni nri ära muuta.

Vist ei tasu eriti vaeva näha. Mul oli ARK'is vale number täiesti kogemata ja sarnase probleemi (parkisin kinni ühe värava) puhul helistati hoopis naisele. Igatahes on palju meeldivam kui sulle helistatakse ja antakse võimalus auto 4 m kõrvale ajada, selle asemel, et hiljem kuskile rannavärava parklasse auto järele jalutada ja teisaldamistasu maksta.
Olen kuulnud ka, et kellelegi oli emale helistatud (rahvastikuregistris on olemas kogu su sugupuu, ema ja isa, õed, vennad).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 03:09 

mkb kirjutas:
oskaja kirjutas:
mkb kirjutas:
Ja kui sa oled märganud, siis on veokite raamides ka avad ehk maakeeli augud.

ja siis? raami tala on siiski ühes tükis tõmmatud.... keevitus tähendab juba kahte tükki. need puuritud augud, voolikute/juhtmete tarbeks, ei ole niisama suvaliselt sinna sisse ju täristatud.
Mille vastu sa praegu üldse võidelda üritad? :D

Mina ei võitle millegi vastu :) . Lihtsalt rekkade ja nende käruraamides on mõrasid, see pole mul kohvipaksu pealt loetud.

jah on... keegi polegi väitnud, et neid pole... täisraamiga jeepidel on samuti. aga vahe ongi sellest, et kui jeebi raami keevitamine on lubatud, siis veoki raami keevitada ei tohi minu teada (kindlasti tehakse seda aga ei tohiks). Ehk siis nagu ma juba alguses üritasin öelda, et need mäda raamiga liikurid tuleks teedelt koheselt ära koristada ja igavene liikumiskeeld peale panna... teisisõnu varuosadeks või vanarauaks. Nõnda tekiks ausam konkurents (uuemad autod sõidavad sarnaste hindadega, mitte nagu praegu, et uuemate autodega firma sõidab kallimalt ning teine firma, kus on kasutuses ainult vanad roimad mis vaevu koos püsivad, sõidab peaaegu tasuta) ning liikluspilt muutuks turvalisemaks (tulgu kasvõi kolm ühesugust autot vastu, selle asemel, et tuleb üks auto kolmes erinevas osas :D)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 10:00 

Kas keegi oskab nõu anda mida ette võtta meie maja kojamehega, kes IGAL HOMMIKUL kell pool 7 plastmasskühvliga kevadet üritab teha? Mille kuradi pärast ta peab seda jääd kraapima sellise raginaga, et s..aaugu ümber ka karvad turri tõmbuvad?
Ma tahan oma äratuskella järgi ärgata mitte mingi debiiliku pärast.
Eriti närvi ajab see, et täpselt pool 8 viskab ta labida üle õla ja tatsab minema.
Ma olen üritanud temaga paar korda rääkida aga see sibul ei habla poolt sõna ka riigikeelt.
Kas ma pean labida käest ära rebima ja varre pooleks lööma?
Mis seadus selle kohta ütleb?

Sain välja öelda :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 10:04 
Moderator
Kasutaja avatar

Küsi korteriühistust järgi, mismoodi leping tehtud on. Näiteks haldusfirmade puhul on tihti lepingus kirjas, et lumekoristus kõnniteedelt peab olema lõpetatud näiteks kella 8-ks hommikul. Siis ei jäägi ju kojameestel muud üle kui ära kraapida majaesine ajal, kui Sina magada tahad. Lahendus on paremad aknad või parem uni. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 10:10 

Soovitan kõrvatroppe kasutada ,algul veidi ebameeldiv aga kui ära harjud siis päris hea :D muidugi äratusekella võid mõnipäev maha magada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 10:24 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Kas keegi oskab nõu anda mida ette võtta meie maja kojamehega, kes IGAL HOMMIKUL kell pool 7 plastmasskühvliga kevadet üritab teha? Mille kuradi pärast ta peab seda jääd kraapima sellise raginaga, et s..aaugu ümber ka karvad turri tõmbuvad?
Ma tahan oma äratuskella järgi ärgata mitte mingi debiiliku pärast.
Eriti närvi ajab see, et täpselt pool 8 viskab ta labida üle õla ja tatsab minema.
Ma olen üritanud temaga paar korda rääkida aga see sibul ei habla poolt sõna ka riigikeelt.
Kas ma pean labida käest ära rebima ja varre pooleks lööma?
Mis seadus selle kohta ütleb?

Sain välja öelda :ouh

Pole hullu, mu sõbranna majas toimub samasugune asi kell 3-4 hommikul. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 11:03 
Kasutaja avatar

Iisakule :

Sa tõmba korteriühistu kaudu teema üles. Või haldusfirma kaudu, kes selle pürstivenna palganud on. Ehk ühiste jõududega tehakse talle tema oma emakeeles asi selgeks.
Seaduse järgi aga kestab öörahu 23-7 ja sel ajal ei tohi müra ületada 30db. Ühistutel vist on natuke erinev see aeg. S.t nädala sees 23-6.30-ni. Lisaks ei arvestata alati isegi mitte detsibelle, vaid seda kui palju konkreetne müra ümberkaudseid häirib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 11:21 

ja siis kindlasti on ülejäänud ühistu liikmed sillas sellest, et kui nemad kell 7 hakkavad tööle minema, on lumi rookimata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 11:39 
Kasutaja avatar

Striitreissär kirjutas:
ja siis kindlasti on ülejäänud ühistu liikmed sillas sellest, et kui nemad kell 7 hakkavad tööle minema, on lumi rookimata.

Tähendab, kui see minu postituse pihta käis, siis ma pole kusagil väitnud, et kojamees peaks a`la 12 ajal majaesist puhtaks nühkima. Soovitus oli kojamehele selgeks teha, et kl. 6.30 kühvliga märatseda pole hea mõte, kuna leidub inimesi keda see häirib. Olen ka ise end siniseks vihastanud kojameeste peale, kes hommikul vara võimalikult palju oma labidate-kühvlitega müra üritavad tekitada. Pmst tundub lihtsalt, et nad niigi oma kehva palga ja s*ta töö peale närvis ja katsuvad võimalikult palju oma instrumentidega kolistada, et majarahvas ka ikka samal ajal üleval oleks, kui nemad oma s*tta tööd peavad tegema. Usun, et seda lumeviskamist saaks ka tiba vaiksemalt läbi viia...

Ja seda ma nüüd päris ka usun, et ühes majas leidub vaid üks inimene, keda see häirib ja ülejäänud rahvas sätib end juba 7 ajal tööle minema :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis