Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 18:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 09.02.2011 00:49 
Kasutaja avatar

dynabass ja oopc on kohe olemas, siis ei pea sõdima, klikivad kuskilt puudevarjust putineid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 00:58 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mingi aeg reklaamiti vist isegi,et minge sõjaväkke raha teenima jne .Ja nõnda vist hullumeelsed massid ka läksid ,lihtsalt töö eesmärgil ,vaevalt ,et nad seal ennast ohustama soovivad hakkata ning huvitatud võitlemisest.Vaenlane tuleb riiki ja sõjaväelastel palgad saamata kas siis ka välja astutakse.Riigi rahva arvuga võib nätuke riigi ülevõtmist venitada paari tunni võrra ehk. :D
Mingite makettidega ikka vaenlasele vastu ei julgeks ju hakata. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 01:15 

lugesin siin läbi need viimased leheküljed, mis kiirelt tekkinud.

mis tähele panin, räägiti, et mix NATO ei läinud Gruusiale appi. aga miks ta peaks, kui gruusia ei kuulu NATO-sse. enne, kui midagi ütlete, viige ennast asjadega kurssi.

ja põgenemine sõja korral, et miks peaks kasutama mingeid imevahendeid, sõda ei tule päevapealt. seda teab alati ette, peetakse läbirääkimisi, kui vaja tegeletakse mobilisatsiooniga. sõda tuleb ka välja kuulutada. tavaliselt sõda siiski ei tule, kuna läbirääkimistel saab tavaliselt selgeks, et sõjal ei ole mõtet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 01:17 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Siis kogu see värk võib ka mõtetu olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 01:44 

oopc kirjutas:
Mingi aeg reklaamiti vist isegi,et minge sõjaväkke raha teenima jne .Ja nõnda vist hullumeelsed massid ka läksid ,lihtsalt töö eesmärgil ,vaevalt ,et nad seal ennast ohustama soovivad hakkata ning huvitatud võitlemisest.Vaenlane tuleb riiki ja sõjaväelastel palgad saamata kas siis ka välja astutakse.Riigi rahva arvuga võib nätuke riigi ülevõtmist venitada paari tunni võrra ehk. :D
Mingite makettidega ikka vaenlasele vastu ei julgeks ju hakata. :D

Küllap võitlevad ;) Ja see paari tunni jutt näitab lihtsalt saamatust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 10:18 

Mul oleks küll s*tt püksis kui ma 20 aastaselt igasuguste seljavalude käes piinleks :waah Ise olin ka paar aastat tagasi samal mõttel ,et huj lähen sõjaväkke ja mis mõttega? Et oh lähen panen soomes kipsi ja teenin 100 tonni kuus. Olin vist ainuke komisjonis kellel polnud mingit kaustikut igasuguse ajukasvaja piltidega ,et jumalapärast ära pääseks ja pärast kui ära ei pääsetud siis helistati esimese asjana emale ja pisarad kurgus räägiti kui hirmus kõik on :waah Ju peaks venelaste sissetungi pärast põdema paljud teised riigid kus sama rahvastiku suuruse vahe on.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 11:05 
Kasutaja avatar

Jah siiani kirun neid suuremaid kasvandikke, kes väiksemate peal ennast välja elasid - ja mitte üks, vaid kohe kambakesi mindi kallale.
Jah olen mõelnud isegi mitu korda siin sõjaväkke minna, kuid kaks perearsti kellega ma olen konsulteerunud on selle mõtte maha laitnud. Isegi tööl olles kus on olnud vaja raskeid asju tõsta olen ma tundnud, et üks vale liigutus ja altpoolt vööd ma enam ei liigu.

ja üldiselt mind on juba üsna noorena(9 klassi lõpus) loetud mittekõlbulikuks, ilma et ma oleksin arstlikus komisjonis käinud(Sakala Malev).

ja nagu Herr Kotkas kribas, tänapäeva sõda Ei ole enam kuskil kaevikus passimine, Vaid on juba märksa paremad - kihvtimad relvad. Enamik on aga nii head, mida meie väike riik osta ei suuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 12:20 
Kasutaja avatar

ära kujuta endale midagi ette. Iga riigi sõdurid võimaluse korral, hoolimata oma relvastuse tasemest, kaevavd kaevikuid, täidavad liivakotte ja kinnitavad peale lisa soomust ning roomavad madalamalt kui kasvab muru. Keegi ei taha omale kuuli/kildu makku saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 12:26 
Kasutaja avatar

Herr isont saan sellest täiesti aru. Jah kaevatakse, Kuid sõda ei ole enam päris see mis ta vanasti oli - Mees Mehe vastu. II Maailmasõda oli sellessuhtes eht, et tehnika ei olnud niivõrd arenenud kui tänapäeval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 15:26 
Kasutaja avatar

ausalt ka noh :D
su jutul mingi alus ka on, või lahmid niisama? tänapäeval on vesinikuga sõitvaid autosid jms, aga ega nad linnatänaval ei sõida, siin sõidavad ikka autod mille tööpõhimõte on sama mis 30 aastat tagasi.
Selle asemel et discoveryst igast jama vaadata, ja call of dutyt mängida, tule maapeale. Sõda peetakse ikka samamoodi, mitte mingite laserrelvade jms asjadega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 15:30 

Ma arvan et räägitakse pigem tuumapommist ja muudest massihävitusrelvadest. See, et mingid biorelvad keelatud on, ei tähenda et neid ei oleks või neid suure haardega sõja korral ei kasutataks. Samuti suudab üks tavaline rakett tänapäeval mitmeid kordi suurema paugu teha kui II MS ajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 15:39 
Kasutaja avatar

biggo kirjutas:
Ma arvan et räägitakse pigem tuumapommist ja muudest massihävitusrelvadest. See, et mingid biorelvad keelatud on, ei tähenda et neid ei oleks või neid suure haardega sõja korral ei kasutataks. Samuti suudab üks tavaline rakett tänapäeval mitmeid kordi suurema paugu teha kui II MS ajal.

Kuidas seda nüüd öeldagi, see jutt on tiba mööda. Massihävitusrelva tarvitamine ei ole sugugi nii lihtne tegevus, ajalooliselt on päris tihti sellega omadele palju hullemat jama korraldatud.
See raketi ja suurema paugu teema - peamiseks lõhkematerjaliks on endiselt trotüül. Ja see kraam plahvatab ikka sama jõuga kui vanasti. Enamgi veel, sõja ajal jäi aeg-ajalt trotüüli napiks ja selle asemel kasutati ebastabiilsemaid (loe: lendasid omade käes õhku) pikraate. Pikraadid on trotüülist tugevama plahvatusjõuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 16:00 

Kas Gruusia-Vene vahelises konfliktis kasutati ka ulmelisi tulevikurelvi? Ja miks venelased ikka veel tsetseenias pole "peremehed"? Teoorias peaksid ammu juba tsetseenid murust madalamad olema, aga vot ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 16:05 
Kasutaja avatar

Ja misasja see venemaa eestiga siis teeb kui ta oma tuumarelvade ja biorelvadega siit üle on pühkinud ja rakettidega kõik ära on tapnud?ja rämeda papi on alla pannud sinna? ülemaailmset kriitikat saab igast august, nussib oma suhted paljude riikidega ära, kõik sellepärast et....? ma ei et eestile koht kätte näidata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 16:51 
Kasutaja avatar

Ma arvan, et nende küsimuste üle keegi ei vaidle. Miks sa neid üldse siia "taktika-teemasse" tood? :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis