Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 17:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 09.02.2011 16:56 

Mina arvan, et reaalsus on see, kui venemaa tahab Eestit üle võtta siis ta ka seda võtab ja mitte keegi ei tule vahele segama. Ükski riik ei taha selle psühhiga konflikti tekitada. Samuti olen ma täiesti kindel, et see juhtub kunagi (kui mitte meie elu ajal, siis järgmiste põlvkondade ajal küll). Eesti on üks väike tolmukübeke kaardi peal ja vaevalt keegi suuremaid konflikte tahab korraldada meie nimel.

Aga teemasse ka. Ma pean minema 2012 ennast ette näitama alles, sain kooliga pikendust. Eriti ei kisu küll sinna, teen kõik endast oleneva, et pääseda. Aga kui võetakse, siis läbin võidukalt selle ürituse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 17:49 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Keegi ehk räägiks koolis raputajatest ,et kes need raputajad on ja miks nad raputavad.Miks peaks teist inimest raputama ja mis õigus raputajal selline on.Mõni raputaja võiks mõelda ,et ükskord ta enam ei raputa.KIRJUTAGE RAPUTAJATE TEEMAL SEE PÕNEV.
Kui venemaa eestiga samamoodi toimiks nagu gruusiaga siis ehk meid enam poleks olemas aga mineasa tea.
Sõjateemad sellised keerulised vist aga hea jahvatada.Mina arvan näiteks ,et venemaal pole lihtsalt mõtet eestit sebida.Ta tekitab omale rohkem probleeme lihtsalt sellega .võrreldes mille ta võidab.
Usun ka ,et venemaa juba hakkab pabistama ,vähemalt peaks hakkama pabistama ,sest paljud riigid juba moodustavad ühtse klubi ja venemaa on üksi.
venemaa lihtsalt tundub veel kinnise mõtlemisega olema ,sest nad ei usu ,et keegi hakkab nendega mässama kuid nagu juba meedias räägitakse ja on videosi näidatud meestest kes ähvardavad venemaad ja nad vaikselt imbuvad maale,moskvasse ning võivad põhjustada hirmsaid asju ,lubaduste järgi nad ka nõnda teevad ning aasta 2011 pidavat venemaal tulema verine.
Paljud lihtinimesed ehk ei mõista värki moskvas venemaal ,et mis juhtub kui seda linna rünnatakse ,sest venemaa on suur kül aga tähtsamad kohad on siisk i suured linnad mida on maailmal lihtne rünnata ning venemaa enda suurus ei oma tähtsust või rahva arv ,sest ka osa oma rahvast hakkaks oma riigivast usest vaestel jne inimestel on jama elada seal ehk.

Hetkel puhkan kätt.
Dynobassilt oleks huvitav kuulata ,et mis põhjusel need raputajad jamasid.Raputajad olid nii kõvad vennad ,et mitmekesi said jagu niiöelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:24 
Kasutaja avatar

Ma ausaltöeldes ei viitsi enam nende sõjapee...dega puid - maid jagada. Mina olen oma seisukoha välja öelnud mis ma kogu sellest asjast arvan ja seda ei muuda miski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:30 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Seda vist kül.
Mind huvitab jätkuvalt ,et mis tegelased on need käperdajad ,et mis õigusega ja miks nad kedagi teist käperdama peavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:31 
Kasutaja avatar

seda juba küsi kaabaka käest - tema pakkus selle teema välja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:35 

Et mis õigus on teisel kodanikul, teist kodaniku puudutada või üldiselt kas füüsilist või vaimselt ebameeldivat olukorda luues kahe inimese vahel näiteks.
Kui mingi tegelane süütu inimese seisundit muudab ,peaks selle venna juppideks lammutama ja nende juppidega mõne saani tööle panema ,et pärast saanil ...rida järgi..

Viimati muutis oopc, 09.02.2011 18:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:45 

Ehk keegi oskab põhjendada miks kiusata teist süütut inimest näiteks või oli inimene selleks põhust andnud see ehk teine lugu kuid huvitav oleks ka teada mis põhjusel seljuhul.Üht inimest ,mitmekesi kiusata ka huvitav asi.
Mina oleks ehk isegi uhke kui mitu suurt tuleks kallale heastpeast ja kui kasvõi neist jagu ei peaks saama.Ise kallale ehk ei läheks ja norima ei hakkaks kui üksi hakkama ehk ei saaks. :D
Huvitav kas nad ka magada nõnda ka saavad teadmisega ,et eraldi oleks saanud neist igaüks ehk sugeda. :D

Viimati muutis oopc, 09.02.2011 18:47, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:45 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
mr.dynabass kirjutas:
seda juba küsi kaabaka käest - tema pakkus selle teema välja :D

Mida ma välja pakkusin?
Ise ütlesid, et suuremad kiusasid...

Mina pakkusin välja sulle uue ja uhke ameti.

Koolist ma ei ole midagi rääkinud....Ja mendiks ei lähe ma elus, vähemalt mitte siin banaanis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:50 

kes tahab sõjaväest ära saada kurtke peavalusid, ja haiguseks migreen... valuhood peavad olema üsna tihti ja yhes kuus paar kolm korda nii hull, et ei saa pystigi seista korralikult...
saadetakse uuringutele... sellega saab pikendust raviks.. ps migreeni ei saa ravida,ainult valuvaigistitega valu leevendada..
soovituslik oleks juba praegu käia ja perearstile kavata peavalusid...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:50 

No lähme ajateenimise juurde näiteks tagasi.Mitte ühelgi ajateenijal pole õigust teise ajateeniaga asjatada.Kui midagi ei sobi ,pöördugu bosside juurde.Kui aga üks ajateenija hakkab teist juhendama,muutma siis võib olukord keeruline olla.
Niisama kurtes ehk ei muutu midagi ,tuleb tõestada jne ,et pole kõlbulik.
Seal minema saada on selline paberite ajamine,jooksmine jne kui inimene on juba sisse võetud näiteks.ja sama ustavsti ka seljuhul kui püüad hakata asju leidma ,et kohsekt pääseda teenistusest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 19:49 
Kasutaja avatar

ajateenistus ja tsiviilkool on iseasjad. Koolis ma ei poolda seda vägivalda. Aga ajateenistuses mõnest tropist muidu inimest ei saa, ja miks terve rühm peaks nussi saama, kui üks ei taha, ja ei viitsi ja tal on "põhimõtted" Need põhimõtted muudetakse ümber ja siis teised jätavad ka sind rahule kui su põhimõtted on samad mis ülejäänud rühmal. Sõjaväes on üksus, mingit iseseisvat mõtlemist seal ei ole, kui sul ei ole vastavat auastet, mis sul mõelda lubaks. ja kui sa hakkad omaloomingiut tegema, siis paraku sind nussitakse paika ja korras

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 20:34 
Kasutaja avatar

Hilja on Kaitseväes inimest voolima hakata kui ta "tropp" on, ma arvan. Algab kodust,lasteaiast. Aga kuna lasteaiakasvatajad raha ei saa, siis kes sellist ametit ikka peab = edasi mõelge ise, kuidas isiksused kujundatakse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 20:43 

Ehk keegi jutustaks lahti kes on tropp,valest kasvatatud või ise kasvanud.Ning kes on need kes teisi klobivad,kasvatavad jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 21:12 
Kasutaja avatar

tropp on see kelle tõttu teistel jama tuleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 21:20 
Kasutaja avatar

oopc räägi nüüd ära mis sinuga seal sõjaväes tehti ja kus sa üldse käisid? ja kas sa seal teistele rääkisid ka kogu aeg kuidas sulle ei meeldi ja sa ei taha osasid asju teha? ja kas ülemus karjus sinu peale rohkem kui teiste peale?

Ma lihtsalt mõtlen et sulle on ju siin ka vihjatud et kirjuta selgemalt ja kasuta kirjavahemärke ja ära aja igasugu kahtlast juttu jms? Aga sa ei kuula ju väga palju? Lõppkokkuvõttes keegi saab kurjaks su peale, sest jutust sa aru saada ei taha, ja siis saad kas bänni või ignoreeritakse sind, mõni kurjem lööb puukat ka sulle. Ja siis sa oled kurb ja kuri, kuidas maailm paha ja ebaõiglane on ja kuidas bossid sind kiusavad. Aga aru saada ei taha et kui teised kirjutavad normaalset juttu ja selgelt, siis sina võiksid ju ka...Vot sõjaväes on samamoodi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis