Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 02:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 09.02.2011 17:23 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kindlasti annaks inimlikult käituda paljudel võimalustel ning paljudes kohtades peaks inimene ise ka aru saama kuidas oleks ehk õigem .Aga prügivedajad on töölised ja paraku nende teha suurt midagi pole kuisiis ainult ,et inimlikumalt tegutseda mingites olukordades.Võib täitsa võimalik olla nõnda tegutseda usutavsti ,et keegi ei märka.
kokkuvõttes teema jah selline ,et kõik ajavad omi asju ja tihtipeale ei kiputa ka ehk mõistma üksteist kuid siiski võiks igaüks teha kõik selleks et üksteisele probleem ei valmistaks.
Ja ka ise annab asju teha mingite värkide vältimiseks .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 17:28 

iisak kirjutas:
Hydrationile:
Mina elan I korrusel ja paraku on prügiruum täpselt minu akende all.
Ja prügiauto käib igal hommikul :uhoh

Ehk natuke tobe lahendus, või siis võimatu lahendus, aga kas magamistuba teiselepoole maja ei ole võimalik ümber kolida?
Kui suurest majast jutt käib, et prügiauto igapäev peab oma salve täitma?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 17:30 

Selleni ma tahtsingi jõuda oma jutuga, et ei tohiks olla ju keeruline neid marsruute veidi kohendada.
Nii, et varahommikul igasuguste asutuste vms juures ja siis magalarajoonides.
Jälle enda näide:
Kodu juures kolistatakse kella 6-7 vahel kui võiks ju äriklientide juures käia.
Töökoja juurde aga tullakse igal teisipäeval 10 ajal. Selleks ajaks on aga mul hoov klientide autosid täis. Ja siis mölisetakse, et "me jätame teil tühjendamata".
No kurat tule enne 8-t siia ja mine siis korruselamute juurde laamendama....
Ei tohiks ju keeruline olla. Aga kõigil on pohhui.
Nagu vene ajal-igas asutuses oli kõige tähtsam ja sõjakam tegelane kas koristaja või valvur :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 17:32 

Hydration kirjutas:
Ehk natuke tobe lahendus, või siis võimatu lahendus, aga kas magamistuba teiselepoole maja ei ole võimalik ümber kolida?
Kui suurest majast jutt käib, et prügiauto igapäev peab oma salve täitma?

2-toaline korter ja aknad kahjuks ühele poole.
Majas on 42 korterit ja 2 suurt konteinerit. Ja need on igal hommikul täis :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:05 

rain0102 kirjutas:
h20m kirjutas:
Rain, kas keegi ehmatas su "hello kitty" klepsu pärast ära ja põrutas tagant sisse?

Mis sa jälitad mind või? :D
Ei, aga mis seal ikka. Kuna endal on vanemad reisil, siis sain kasutada Audi A8-t ja laenasin Passatit sõbrale. Ja otseloomulikult kukkus ta sellega driftima ja driftis mingisse roostes kaubikusse.

Ei jälita, see Passat laveeris väga otsustamatult kumba rida valida, Pärnu maanteel mu nina ees. Jääb ette pidevalt linnas lihtsalt, mitte ainult sinu pill. Üli lihtne on märgata su autot lihtsalt, +25 ju :D .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 18:38 
Eliit
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
rain0102 kirjutas:
h20m kirjutas:
Rain, kas keegi ehmatas su "hello kitty" klepsu pärast ära ja põrutas tagant sisse?

Mis sa jälitad mind või? :D
Ei, aga mis seal ikka. Kuna endal on vanemad reisil, siis sain kasutada Audi A8-t ja laenasin Passatit sõbrale. Ja otseloomulikult kukkus ta sellega driftima ja driftis mingisse roostes kaubikusse.

Ei jälita, see Passat laveeris väga otsustamatult kumba rida valida, Pärnu maanteel mu nina ees. Jääb ette pidevalt linnas lihtsalt, mitte ainult sinu pill. Üli lihtne on märgata su autot lihtsalt, +25 ju :D .

Njah. Siis oli ka mul sõber roolis. Ma ise olin 38 palavikus ja ei julenud sõita ja me tõime mu Bemmile eelmiselt omanikult veel rehve ära. (Mul nüüd 4 jooksu talvekaid ja üks jooks suvekaid bemmile)

Positiivset kah: Politseist helistati ja öeldi, et nad leidsid mu maki üles, mis Detsembris autost ära varastati :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 19:37 

Masu on ammu möödas! Kui poleks uudistest kuulnud, et oli, poleks teadnudki üldse!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 19:40 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kui masu möödas siis pole ka mõistlike hindu.Masu möödas siis dikteerib firmaülemus hinna.Klient on omal soovil alluv,mitte kuningas.Merkol ehk tõesti muudki teha kui kellegile maja,suvilat,kuuri ehitada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 19:48 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Otsin just hoone ehitajat, st teenust projektist kuni võtmeteni. Suured firmad, kes varem asju odavalt teinud, ütlevad ära, et ühe maja tegemine on neile liiga väike ettevõtmine :? . Mulle piisaks tõesti ühest, ei ole vaja ega ole rahagi terve linnaosa jagu. Masu täielikult möödas juba, kui tööd ei taheta ja raha ei kõlba? Oskab keegi soovitada suuremaid ehitusettevõtteid, kes vaevuks ka ainult ühe hoone pärast end liigutama, soovitavalt muidugi mõistliku hinnaga?

Ma soovitan http://www.ehitusfoorum.com vaadata, seal mitmeid pisemaid firmasid, kelle kvaliteet korralik ja kel ka piisavalt soovitajaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 19:52 

Vendadelt Kääbastelt ka tasub ehk pakkumine võtta.Praegu ehk peab ettevaatlik olema ,sest kõik tahavad kuidagi teenida.Ja ei maksa pettunud olla kui pärast selgub ,et ei ehitatud just sellist mida ise mõtlesid vaid hoopis midagi muud ,erisugust ehk hoopis. :DSesmõttes on ehk õigem suuremate poole pöörduda ehk kallim kuid kokkuvõttes odavam isegi ehk. :D
Sellist suurt ettevõtmist plaanides tuleks ehk vast palju uurida eri võimalusi ,kohti jne.Võib saada hea pakkumise kohast kust seda ehk loota ei maksnud jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 19:58 

kuidas tänapäeval ehitus käib üldse? Tuleb ikka ettemaksu teha?

Viimati muutis Striitreissär, 09.02.2011 20:04, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 19:59 

http://www.loodesystem.ee/index.php?page=75&
Minu kunagised tööandjad. Ma pole väga kursis millega nad tänasel päeval tegelevad aga minu mälu järgi liigutasid nad ikka üksikute majade kohapealt ka.
Küsida vast ikka võib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 20:02 

mina tegelen majade värvimisega ja 90% juhtudel teen enne töö ära ja siis on maksmise aeg..
ettemaksu kui sellist tarvitab ainult siis, kui väga ebausaldusväärne tundub inimene... ja suuremate tööde puhul käib maksmine vastavalt tööde valmimisele...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 20:08 

krss kirjutas:
Lugesin hoolega ehitusfoorumit, aga pean tunnistama, et ma ei suuda sellest hulgast enda jaoks vajalikku infot täisteenuse kohta välja sõeluda. Erinevate etappide kohta küll, kuid just algusest lõpuni tegijate puhul läks pilt liiga kirjuks.
k2rpman kirjutas:
miks suuremaid ?
Eelarvamused. Ostsin veidi üle aasta tagasi majale uued puit-alumiinium aknad (põhimõtteliselt kõige paremad-kallimad mida üldse pakutakse), enamus tahtsid 100% sissemaksu, paarikümnest pakkumisest jäid lõppvalikusse 2tk, põhimõtteliselt sai visatud kulli-kirja, kumb võtta. See, kumba ei võtnud, läks 2 nädalat hiljem pankrotti ja oleks kaotanud kogu raha. See võttis ikka natukeseks mõtlema. Nüüd käib jutt suurematest summadest, kardan riskida. Samuti on suurema käibega firmade jaoks ka materjalid odavamad = paremad hinnad. Kui on pakkuda mõni erand, mis seda reeglit kinnitab, siis kuulan huviga ;)

Igal juhul tänud kõigile ette juba igasuguste vihjete eest!

Olen üsna väike tegija ja ei ytleks, et minu turuosas suurte firmade hinnatase odavam oleks, tavaliselt kippus olema minu pakkumine 20-25% väiksem ja materjalidel soodustus siiski vastavalt sellele kui suure koguse korraga ostad, bauhofist siiani saanud värvid väga heade hindadega aga seda ainult siis, kui ostnud terve aluse ära...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 20:46 

IRLi küsitluse "nänn" toodi just uksetaha :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis