Kennu: Buratiino on tegija

. Tegelikult ootasin kui minu bussi pestakse ja asjad.Usun,et kätukonks tugevam.Anna andeks,et kahtlesin MB võimetes

Mani: Meteci illustreri pilt see jah,et sai nagu tellitud see vidin

. Ei ole see buss midagi nii über tuunitud.Aga luban,et teen lähipäevil pildid ära(eks siis ise otsustate).Proovisin telefoniga teha....aga natuke pime väljas ja ei õnnestunud.
Ühesõnaga,sain bussi kätte.Kõik tip-top...peaaegu.Avastasin,et külg ühestkohast ja taga uks(nagu eelnevalt minisin),värvitud ja suht sitasti

.
Peab renoosse minema tagasi ja vaatama,et kes vastutab ja miks nii tehtud on.Toonivahe on märgatav.Samas on see teada,et enamus transporditud autosid saavad kahjustada ja tehakse ruttu kuskil korda.AGA siiski,mina nii ei taha.Renoo on nõus ära värvima need detailid...aga minu aeg jälle vastu per_et.Eks ole näha mis kompensatsiooni nad välja mõtlevad.
Samas Ei toimi tagurduskaamera enam.Loodan,et mingi juhe lahti lihsalt.Sest renoos öeldi,et nad kisusid makki raohkem kui korra välja ja äkki unustasid mõne juhtme tagasi panna.
Lisaks oli eelnevalt funktsioon,et puudutad suunatule kangi ja vilgub kolm korda.Peale menüü ingliskeelseks tegemise ja päevasõidutulede automaatseks tegemise ,seda enam ei ole.Aga ma pole esimene kellel see mure.Nad ootavad kui mõni buss tuleb,tehaseseades,ja siis uurivad mis ja kuidas sellel on ja kui süsteemile pihta saavad,taastavad algolukorra.
Eks annan teada edaspidisest .