Jones16 kirjutas:
rääkige veel kus tänaval ja mis mahajäetud auto asub. osa paskaake saaks kõvasti vihjeid

Sry, aga minu arust oleks see jumala kingitus, kui need sarad ära viiakse. Kui sa ikkagi ostad auto ja mädandad seda kuskil maja ees (kus niigi 0 ruumi) aastaid, ei saa keegi parkida, ei saa lund ajada jne, või mingid lumehange surnud saanid jne-siis paras, need tulebki ära viia. Kui omanik seda ei tee, siis teeb kegi teine. Eluaeg nii olnd, et kui oma varast on suffel, siis hoolivad teised. Ja see, et siin foorumis, kus keskmine kasutaja on 16 aastane vanematega elav koolinagamann, siis tõenäoliselt ei hyppa ta öösiti metallitakso rooli ja ei kima mööda eestit, mint pulk arvutis ja ei lappa sr foorumi "mahajäetud urnad" teemat, endal magnetiga fiskars juba soe seljataga:D
ja väga imelik on arvata, et keegi ei tea, kus sellised raiped seisavad. Ma tean tartus 15-20 kohta kus seisab masin, mis pole aastaid liikund. Mix ma pole ära lohistanud? Väga lihtne, esiteks elan nipetnäpet seaduskuulekat elu + teiseks ei tasu selliste asjade vinnamine ära, kui sul puudub vastav tehnika, samuti ei saa neid otse emexisse viia. Suurem osal nendelt unurusse jäetud autodelt pole isegi midagi väga maha keerata, nii et ma ei näe erilist ohtu.