Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 10.02.2011 15:46 

Tervist Foorumlased,

Korraks vana teema juurde tagasi, ehk siis selle "vanapassi" teema juurde, kui ükspool kadunud jne.

Hetkel siis seis selline Tartu arkis.

* omanikuga kohapeale peab minema
* omanik peab kirjutama arkist antud avaldusele seletuse, kuna-kus-kuidas kadus pass või varastati
* omanik peab täitma avalduse, uue passi tarvis
* omanik peab ka kõige muu juures viibama, ja tõestama asja ehtsust isikut tõendava dokumendiga.

See siis teadmiseks, selle jaoks et vältida tühja sõitmist ühest Eesti otsast teise, kui üks teab ühte moodi asju ja teine teistpidi.
Võib olla mõningad kohad toimivad ka teisiti või on toiminud, kuid see tegevus toimus TÄNA ja TARTUS. Ja teistpidi ei olnud võimalik asju ajada, 2 päeva üritasin :)

Edu kõigile edaspidises.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 18:41 

Kristjan123 kirjutas:
Tervist Foorumlased,

Korraks vana teema juurde tagasi, ehk siis selle "vanapassi" teema juurde, kui ükspool kadunud jne.

Hetkel siis seis selline Tartu arkis.

* omanikuga kohapeale peab minema
* omanik peab kirjutama arkist antud avaldusele seletuse, kuna-kus-kuidas kadus pass või varastati
* omanik peab täitma avalduse, uue passi tarvis
* omanik peab ka kõige muu juures viibama, ja tõestama asja ehtsust isikut tõendava dokumendiga.

See siis teadmiseks, selle jaoks et vältida tühja sõitmist ühest Eesti otsast teise, kui üks teab ühte moodi asju ja teine teistpidi.
Võib olla mõningad kohad toimivad ka teisiti või on toiminud, kuid see tegevus toimus TÄNA ja TARTUS. Ja teistpidi ei olnud võimalik asju ajada, 2 päeva üritasin :)

Edu kõigile edaspidises.

Jupp, täpselt nii see käib. Kuu tagasi läbisin ise sama teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 20:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Osad teevad pakkumisi ja võimalik ,et ka näkkab aga endale tundub see ka nagu inetu ehk olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 20:47 

Pakuti ka 4000€ väiksemat summat nii et pole hullu.
Pakkumine pole ju inetu, teinekord nädala paari pärast võid saada jaatava vastuse kui avastatakse et parim pakkumine on olnud just see 1000€ madalam soovitust hinnast. Aga pakkuma peab mõistuse piires, et jääda müüjjale positiivselt silma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 21:30 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Pakkumise peale ei tasu kohe kirema hakata.
Mul päris mitu juhust...eriti siit foorumist, kui saadetakse pikalt ja lisatakse vürtsi andvaid sõnu.
Möödub nädal, möödub kaks ja saab müüja targemaks.
A'la ma olen ikkagi nõus.
Nooooh, kuna sa alguses nii vett täis olid, siis tõmbame pakkumisest veel mõne krooni maha :D

Ja täpselt nii ongi....mitte ainult siin "tõsiste reisserite" foorumis.... :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 22:16 
Kasutaja avatar

Kristjan123 kirjutas:
Pakuti ka 4000€ väiksemat summat nii et pole hullu.
Pakkumine pole ju inetu, teinekord nädala paari pärast võid saada jaatava vastuse kui avastatakse et parim pakkumine on olnud just see 1000€ madalam soovitust hinnast. Aga pakkuma peab mõistuse piires, et jääda müüjjale positiivselt silma.

Ma saan aru, aga kui auto maksab 4200 ja on enam kui korralik, siis ajab ikka ketasse küll!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 22:33 

Muidugi ajab, pakutakse ka 2200€ masinatele ca 1000€ vähem ja katsu siis ennast vaos hoida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 22:37 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tingimist erisugust ja endal on omasugused kombed ,kombed tingida jne.ja kui palju hiljem ka peaks uuesti ühendust võtma ,et ok diil siis vaat ,et järsku ei julgegi enam diili teha jne.
Üldiselt minna ja öelda ,et anna auto siia .
Viimaseid komme lugedes ,kommiks ma ise vee lisaks ,et jah minujaoks ka see jube.Kui hind ei sobi ärge tundke huvi toote vastu.
Ise olen umbes nõnda viisakalt ,et kas hind kivist ja siis küsitakse näiteks ,et mis sa pakud ,olen ka siis viiskaks jäänud ja küsinud ,et kuidas teie veel vastu tuleksite näiteks ja ka ise pakkunud kuid mõistuse piires ja arvestades ka olukorda.Pole julgenud väga selliseid pakkumisi teha ,et häbi ehk tekiks.Samas neti teel või telefoni teel ehk rohkem rahval julgust karme diile lunid ,ise püüan ka telefoni teel inimlik,viiskakas ,konkreetne olla ja ,et mõlemal poolel oleks mugav.lihtne,selge,konkreetne ning ,et asjad toimiks ladusalt.Mitte püüda mõtetult tülitada jne ,rohkem ise veenduda asja sobivuses jne.Ning mõtlen asju läbi kui ütlema ehk hakkan ,sest osad teevad puust ja punaselt asju selgeks mis loogiliselt mõlemad osapooled teavad.
Tähtis on see kas ostja on tootega rahul.

Viimati muutis oopc, 10.02.2011 22:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 22:43 

oopc kirjutas:
Tingimist erisugust ja endal on omasugused kombed ,kombed tingida jne.ja kui palju hiljem ka peaks uuesti ühendust võtma ,et ok diil siis vaat ,et järsku ei julgegi enam diili teha jne.
Üldiselt minna ja öelda ,et anna auto siia .

Lugesin 3 korda, 4 korral loobusin ja ikka ei saanud mitte mu**igi aru. Ajuvaba :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 22:44 

Pole hullu.Mingi tehing selle tõttu ära ei jää.
Võib ka selle olukorra peale näite tuua müügi -ostu olukorrast.Ma ei ütle müüjale ,et mulle see auto ei meeldi ,et müü see 50% alega.
Eks inimesed kogenud eri olukordi ja esinenud erinevates olukordades ja tegelevad võibolla erienevatel turutasanditel jne ,palju lugusi avastan ka siit lugede ,et mis toimub.
Kohvikeetjaid jne pole kunagi vahetuseks pakutud .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 22:55 

Kristjan123 kirjutas:
Muidugi ajab, pakutakse ka 2200€ masinatele ca 1000€ vähem ja katsu siis ennast vaos hoida :)

Miks mitte kirjutada vastu, et sissemaksuks sobib selline summa väga hästi. Ülejäänud osaga tulevad ka auto võtmed. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 13:56 

Küsimus "isadele" autoärikatele, et Millal on siis üldse "õigus" autot vaatama tulla?

Siin kõik räägivad, et autot nägemata ei TOHI tingida, samas lähed siis kohale mõnda vaatama, ja ütled, et selle hinna eest küll ei osta (ehk siis tingid kohapeal) , siis hakkab müüja harilikult kuinuma nagu väike eit, mõni sõimab debiilikuks, mõni optimist loodab raisatud aja eest veel mingit kompensatsiooni saada :kill .

Kas siis automüüjana eeldate, et esimene vaataja tuleb kohe ja ostab, või milles probleem? Ma ei räägi siin päris 1000euristest räimedest, mis müüja jutu järgi peavadki olema roostes kapoti ja kõvera kardaaniga, sest need on ju vanad ja kuigi kuulutuses on kirjas et HEAS korras, siis peaks eeldama, et 15aastat vana auto puhul ongi hea seisukord selline, mis on paras vanametalliks viia.

Kas õigus vaatama tulla on ainult siis, kui oled kindel ostja?? Või on mõningatel juhtudel mõeldav ka see, et kui sa tuled vaatama aga ei osta, siis pääsed ilma, et ärikas oleks ähvardanud sulle molli anda, või et sind foorumis tilganäppijaks ei tembeldata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 14:12 
Kasutaja avatar

Kohale on mõtet siis minna, kui on kindel plaan auto ära osta, simpel. Niisama lolli mängides kohale ronida, siis pole mõtet pärast imestada, kui tilganäppijate nimekirja foorumis satud.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 14:31 

Kas see teeb mu tilganäppijaks kui ma ei lähe esimest autot vaatama kohese ostuplaaniga? Vaid enne käin ja vaatan ca 5-10 autot üle ja siis ostan nendest parima? Aga kui auto on selline nagu mulle meeldib ja kõik on korras siis ostan ka esimesel vaatamisel ära!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 14:35 

Tänapäeval enamasti ei saa minna kohale 100%kindlusega et auto ära osta. Kuulutuses on kirjas et super mega hüper heas korra auto ja pildid on photoshopitud mega kauniks. Lähed kohale ja kuulad kuidas mootor teeb viimaseid hingetõmbeid, atm kast lööb jõnksuga käiku vahetada, man kasti puhul sidur libiseb jne. Auto on igaltpoolt mõlke ja täppe täis. Pigem on see aluseks, et kuulutuses valetatakse ja ilustatakse juttu palju. See aga aint minu arvamus. On tõesti ka erandkorras väga korralike masinaid müügis. Kui ise olen autot ostmas käinud, siis alati lasknud kusagil üle vaadata vms. Kui auto on enamvähem korras,siis ka ära ostnud. Aga ei näe mõtet maksta 5000euri 98a auto eest mis vajab veel teise samapalju eest remonti.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis