Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 13:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 514 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Uue foorumi probleemid/küsimused/arvamused
PostitusPostitatud: 11.02.2011 22:46 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma nõuan Audivana eluaegset bännimist ,sest riivas minu tundeid hetkel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 23:08 
Site Admin
Kasutaja avatar

oopc, mine joo mõni õlu ära või veel parem, keera mõnel kangemal joogil kork maha ja saad oma foorumi mured unustatud. Kui väga hästi läheb, siis hommikul suure pohmelliga ei mäleta sa enam streetrace foorumi veebi lehe aadressigi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2011 23:45 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No aga ütle kas sina kustutasid need piilupardi pildid ära kes olid linnapeale ,liiklusesse sattunud ,et mis heapärast.Soome tööle minemise teemas samuti ainult minu värgi ja neid viimasel päeval nagu veel silma jäänud ,et miskit kaduma läinud.
Ja üldse streetrace foorumis osad teemad mis on ehk automaailmast väga kaugel ,et millleks need üldse sisi näiteks ning jutustamist teemades kus ehk ei peaks või ei tohikski olla jutustamist.Kui on mingid teemad kasvõi ajateenimine ja seal jahumine pakub mulle huvi ja keegi leiab ,et see pole sobiv aga milleks üldse siis teema streetrace foorumisse.Igasugused head lood ,ütlemised jne jne.Kui mingeid asju ehk poleks ,poleks ka ehk probleeme .
Lihtsalt vahepeal miskit nokkida ja kõrvalt mitte ehk on vimm näiteks minuvastu jne aga no see pole õige.
Oleks kõik ideaalne ,ilma kõrvalekalleteta jne siis mõistaks ehk osasi asju isegi .
Mine jooma soovitus ,et ise võinuks sa samuti jooma minna hoopis näiteks.ja mina oleks omale sobival viisil aega veetnud.
Aga ma veedan omale sobival viisil aega ja siis keegi takistab seda ja pole rahul sellega kuidas mina veedan aega ning kustutab midagi ,pärast veel soovitab üldse ära minna jne .Et mis pull see on.
Keegi jalutab koeraga õues ma ei karju ,et krt inetu soenguga eesel ,et miks jalutada koeraga ja miks sul selline soeng üldse on ja miks sa üldse ei kelguta mäe otsas näiteks.Mine koju ära üldse jne .
Mina tahan siin olla ja sina ehk tahad,mõtle nüüd kuidas oleks normaalne.Kui mina oleksin moderaator näiteks ja võiks ka näiteks ainult sinu igasugu tegemist kontrollida.
Ütle käsi südamel pullipärast ,et kas sa pole asjadest kõrvale kaldunud ,et oled näiteks olnud super ideaal.Lihtsalt sul ehk veab ,et sind eh kei saa kontrollida väga või lihtsalt teised moded ehk mõistavad ,et sa ka inimene jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 00:51 
Kasutaja avatar

mingilmääral olen isegi seltsimees Oopc-i poolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 12:57 
Moderator
Kasutaja avatar

Kuule, oopc, mina kustutasin Su luigepildid ära. Need olid ju "Käisin linnapeal" teemas. Kui Sa ise ei õpi õigesse kohta oma pilte salvestama, siis on natuke naiivne loota, et foorumis valesse teemasse pandud pildid alles jäävad.

Püüa nüüd aru saada, et absoluutselt iga mõtet pole vaja siia kirjutada. Enesekriitika ja omaenda jutu mõttega läbi lugemine enne postituse lisamist on Sinu jaoks vist tundmatud asjad? Usu mind, kõik Sinu jutt ei ole huvitav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.02.2011 14:34 

Miks luiged linnapeal käimisse ei sobi jah võinuks ka panna ehk heade piltide teemasse kuid endaarvates nad nii head polnud kuid linnapeale sobisid ehk küll.Mõistan ,et sinu arvates ehk ei sobinud ning tekst mis kirjutan ei peagi kõigile sobilik olema ning ma ei kirjuta spets asju ,et huvitav oleks või nalja saaks või hoopis postitusi koguks jne.
My style,minu mure,asi,elu.
Bossible ,we aar just littlebit different wellas , juu no tiis

Viimati muutis oopc, 12.02.2011 14:46, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 18:31 

Mind pikemalt aega häirib lisaks endiselt püsivale conflict errorile see, et kui loen foorumit sisselogimata ja mingis teemas tahan vastata, siis peale vasta nupu vajutamist ja sisse logimist suunatakse mind avalehele. Kas ei oleks mõistlik teha asi nii, et suunab tagasi postitamisele(nagu enamus foorumites) või siis vähemalt viimati avatud teemasse? Päris tüütu on vahest, kui veel ei mäleta ka, milline teema just viimane oli ja siis pead õiget teemat uuesti otsima hakkama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 18:34 

pokemon kirjutas:
Mind pikemalt aega häirib lisaks endiselt püsivale conflict errorile see, et kui loen foorumit sisselogimata ja mingis teemas tahan vastata, siis peale vasta nupu vajutamist ja sisse logimist suunatakse mind avalehele. Kas ei oleks mõistlik teha asi nii, et suunab tagasi postitamisele(nagu enamus foorumites) või siis vähemalt viimati avatud teemasse? Päris tüütu on vahest, kui veel ei mäleta ka, milline teema just viimane oli ja siis pead õiget teemat uuesti otsima hakkama.

+1 :idea:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 00:00 
Kasutaja avatar

Küll tühine probleem, kuid mind häirib jubedalt see, et üleval see SR logo pole enam aktiivne, st et kui logole vajutan, võiks minna foorumi avalehele, kunagi justkui asi toimis. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 00:10 
Moderator
Kasutaja avatar

rixvill kirjutas:
Küll tühine probleem, kuid mind häirib jubedalt see, et üleval see SR logo pole enam aktiivne, st et kui logole vajutan, võiks minna foorumi avalehele, kunagi justkui asi toimis. :?

tundub, et sinu poolne viga. siinpool töötab (google chrome)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 00:12 
Kasutaja avatar

firefoxiga töötab ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 12:52 
Kasutaja avatar

Tundub, et viga hoopis subsilver2 skinnis, sr halliga töötab kõik ilusti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 23:11 

Kas kõigil ei lasta teha huumorit selleks vastavas teemas vaid kustutatakse .Või vastata omapoolse huumoriga kellegile kes teeb huumorit näiteks isiklikult minu enda kasutaja pihta või ei lähe asi üldse teemasse , vaid ainult isiklikuks ning see tekst ei kao kuhugi.
Üldiselt paistavad nagu asjad mitte paigas olema ka osade moderaatorite osas.Igaüks ei peaks päris eriõigustega olema ,et kontrolli omada erinevate kasutjate toimetuste üle.
Saan aru kui näiteks SAIDi ADMINNID loovad keskkonda,muudavad ja kontrollivad seda jne .Saan aru ,et vaja abijõude sellise suure asja puhul kuid no nõnda ei tundu ka õige kui põhimõtteliselt osad tegutsevad nõnda kuidas ise tahavad ja omajärgi teisi kasutajaid ning nende tegevusi reguleerivad . Samas igasuguseid kõrvale kaldumisi on paljudes asjades saidil.
Et siis üks tekst kustutatakse kellegi teise kasutaja poolt ära ,samas kõrval olevad sarnased asjad jäetakse jälle näiteks alles.Võimalik ,et keegi on kellegi vend,ema,isa,tütar,õde,sõber,naine,mees,sugulane,pinginaaber jne või vihavaenlane kas otsene või kaudne ning sellest tingitud tagajärjed.Aga no selline värk ei ole ka nüüd just päris õige.Jah saan aru ,et oma emale ju kätt külge ei paneks ehk aga mingile suvalisele ,väljavalitule ehk aga küll.
Isiklikuks minemised ,isiklikuks minemised ,et milleks.iseloomustused ja ei tea mida kõike veel või isegi invaliide ei austata jne.
See on interneti keskkond ning elage oma elu ja kasutage saiti kui selleks vajadust.See ei tohiks ju olla kohustus ega sunniviisiline ajaveetmis koht vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2011 14:35 
Moderator
Kasutaja avatar

Liigset off-topicut kustutame jätkuvalt. Kui kasutaja tunneb, et kellegi postitus on teemasse mittekuuluv või muudmoodi häiriv, on alati võimalik kasutada raporteerimis-nuppu (seejuures on alati abiks ka lühike selgitus raporti juures, miks just see postitus on ebasobiv).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2011 10:13 

.

Viimati muutis oopc, 19.04.2011 10:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 514 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis