Sai siis väike '' tagasihoidlik '' nimekiri koostatud mis mind eest ootab enne kevadet. kaks laupäeva olen käinud seal siis. eelmine kord küll rohkem '' imetlemas '' tehtud tööd ja chillimas. täna aga askeldatud ja ringi tõmmeldud ja mingeid asju ostetud ja siis ka midagi ikka tehtud, maha kriipsutatud asjad on siis tehtud,

8st-8ni. saime siis natuke madalamaks. 3,5 senti. ja jätan praegu nii... kui sõitma hakkame, äkki annab amort veel natuke järgi, üks velg laseb õhku läbi, peab korralikult ehitus mastiksiga üle tegema, siis peaks olema, OK, antenni vahetasin kroomi vastu, aga ned t...stunud peeglid,seal on sinna 3 auku puuritud originaale ei saa panna kroome sest sellele oleks pidanud enne keretöid mõtleme, MIDA aga ma ei teinud '' (Y) ''.taga flantsid vahel ning minu enda arvates peaaegu perfektne. kopsikud ja korgid poltidele, on küll maha tõmmatud aga kätte saan kuu aja pärast... loomulikult hommikul minnes lihtsalt haarasin fotoka kaasa, aga ennäe aku oli tühi peale 4 pilti. need pildid tulevad hiljem. täna panen paar telefoni pilti, kus tundub küll et auto on päris kõrge aga tglt see on petlik, sellise nurga alt lihtsalt tehtud need.
1. Velje kapslid 4 tk.
2. Velje mutri katted 20 tk.
3. Uued Flantsid
4. Flantsidele pikad poldid
5. Uus õli, 20W 50 pm tavott:D:D:D
6. Käigukasti õlileke ( simmer seal sees arvatavasti )
7. Piduri peasilinder
8. Küünlad 4 tk. + küünlajuhtmed
9. Velgede õhupidavus 75 % teostatud!!!

( üks velg on natuke p.... aga selle teeb ära )
10. Kojameeste mootori lühis
11. Õlisõel
12. SUPPER ATTACK !!!
13. Taga parem stabika kinnitus läbi puurida ja uus polt asemele!
14. Taga numbritule juhtmed kinnitada Lillal, kui ka Punasel!
15. Generaatori kontroll
16. Kapotialune vaip, Mihklilt küsida mingi tumedam vaip!
17. Volkswageni märk taha liimida
18. REG. Numbrid ja kinnitamine
19. ARK
20. Ülevaatus
21. Kindlustus
22. Istmete küöjed mustaks värvida
23. Aku kinnitus
24. Toonklaas Photoshopis KOLE!!!
25. Uste tihendid
26. Antenn
27. Parem päiksesirmi kinnitus kuidagi välja mõelda.
28. Akende kerimismehhanism
29. Kesklukk + signalisatsioon
30. Süütelukk
31. Mootorikaane tihend
32. Mootorikaane lukk + võtme dublikaadid
33. Rooliloks?
34. Üldpuhastus.
Oleme peaaegu graafikus, avalaksul tahaks hädasti kaks Põrri joonestada.
AH, ma ei viitsi nedne piltidega jaurata, niikuinii sita kvaliteediga, üks siin on . eks jrg nädal panen. nüüd aga õhtut nautima:D

HAHAHAHA