Tere!
Otsustasin, et valgustaks siis kah natuke rahvast, mis saanud on ja mis veel tulemas on,eks kes oskab võib nõu anda kuidas edasi käituda ja kes tahab võib vabalt kommida mis mõtleb....
Nagu te enamus teate, varastati minult ajavahemikus 14-15.09.2010 seitsmenda seeria BMW 750I.
Varastajaks oli foorumi kasutaja:fheisis ja tema 2 kaasosalist Vana-Vigala kutsekoolist.
Tänaseks on selgunud miks seda tehti ja ka see, et tegemist oli ka tellimustööga kuna mõnelmehel oli oma seitsmesele uut ja toimivat mootorit vaja.
Esiteks oli fheisisel via minuvastu, kuna auto mille mulle bike vastu andis, oli katki.Katki olid nimelt differ ja kast.Väidetavalt ei teadnud tema kasti katkiolekust midagi,kuigi sellest sai ju ometi aru eelmise seitsmekaga, kui sellel difri laiali lasi, et ka kast läks koos difriga kuna jõud ikka taga sellisel masinal, ühesõnaga sain auto teades ainult difri pooleks olemisest,kasti üllatuse avastasin siis kui uue difri alla olin pannud.
Kast ragises ja ulgus ja liikus ainult tagurpidikäiguga.
Kui siis küsisin fheisiselt selgitust, väitis, et tema ei teadvat sellest midagi.
Kuna uut kasti pakuti mulle 3k eeguga plus vahetuse eest küsiti lisaks 2k eek, siis oli kogu kastiga seotud kulu 5k eek.
Kui seda fheisisele mainisin, et selline summa oleks nüüd viisakas ära maksta või pooleks kasvõi teha, siis tema sellega nõus polnud ja lõpetas suhtlemise minuga, kuna väidetavalt oli norras ja seal ei pidavat netti saama, kuigi sai netti aga ainult siis kui mulle selliseid meile vaja saata oli kus temal raha pole ja ta ei taha maksta jne..
Selge, kuna ta oli minult saadud bike maha müünud, siis küsisin et kuidas tal raha pole jne, siis ka valetas et ta saab selle eest ainult 10k eek, tegelt oleks pidanud saama 15k eek.Ühesõnaga ta ei olnud ju suuteline mulle isegi difriraha kinni maksma , kuna ostsin selle ise välja, muidu olekski jäänud auto hoovipeale seisma ei tea kui kauaks, rääkimatta siis kasti rahast.Ja tahtis, et ma aru saaks, et tal nüüd trahvid ka kaelas, kuna oli vaja ju bikega Statis külmarve teha ja siis vahele jääda.Mis see minuasi on nahh.
Helistasin siis vennale, kellele ta bike müüs ja rääkisin loo ära, ja kuna fheisis minuga enam ei suhelnud, siis kuna tal oli bike eest raha saamata, küsisin ostjalt oma 5k eek.Ilmselgelt vale tegu, kuna see oligi põhjus, miks minu 750 rotti lasti.
Oli tige mu peale , et julgesin raha küsida ja üldse et nii käitusin.Käitusin nii, kuna kui inimene ei taha sinuga mõistlikult suhelda, siis oli mul ka savi, kuna ainuke võimalus oligi sellelt nagalt nii rahad kätte saada, kusjuures seda 5ooeek difriraha ma ei võtnudi, selle jätsin sinnapaika.
Nii.
Joodi siis pea täis ja lasti auto rotti, mindi tallinnasse mõiku Robi aka BlackCivik-u juurde, seal vahetati temaga 750 mingi rondi e36 vastu, jäädi veel 6k eek võlgugi talle

, ja kimati edasi.
Sealt rändas mu 750 Kasutaja Duubzu sõbra garagesse, kus auto laiali võeti.
Duubzu peale tige ei ole, kuna ta sai teada et auto varastatud on, liigahilja enivei, kuna paberid pidid BlackCiviku jutujärgi olemas olema, aga oldi maha unustatud, et saab hiljem.Temal oli vaja auto kiirelt juppideks võtta, kuna mootor rändas tema kuldse 750 peale.
Peale 4 päeva kestnud tagaajamist ja raha kulutamist, sain teada kus ja mis, lendasin Mõiku garagesse politsei kaasas.
Sealt siis leidsime selle mis järgi oli jäänud mu autost.Kõik garages viibijad viidi jaoskonda ütlusi andma ja selgust asjasse tooma.
Hiljem ostis Duubzu minukäest kõik järelejäänud jupid ära summaga 10k eek.See ka ametlikult fikseeritud ostumüügi lepinguga.
Nüüd siis asja nn lahedam pool.
Kuna ma oma lolluses ei teadnud, et mu auto võidakse varastada, siis kahjuks ei hoidnud ma ühtegi vahetatud varuosa tsekki alles aga midagi, kuna müügiplaanid ei mahtunud minu plaanidesse selle autoga.
Hetkel käib jant selleüle, et miks ma oma auto eest niipalju raha tahan nagu summa oli vist 35k kui õieti mäletan, millest siis maha arvati tagasi saadud raha juppide eest ja asjade eest mis ka tagasi sain.
Jäi veel mingi 20k eek.
Ja sellega nüüd kempleme, kuna nn heade laste advokaadid väidavad, et summa on laest võetud ja miks auto väärtus oli varastamise hetkel niisuur, kui vahetuse hetkel olid mõlemad,nii bike kui ka auto väärtus ca 15k eek?Bike vahetasin nii odava auto vastu, kuna elu sai armsaks ja ei viitsinud kaua kembelda, et maha müüa sellise summa eest nagu tahtsin.
Ühesõnaga on hetkel seis selline, et mina nüüd olen halb ja paha , kuna tahan oma autoeest ka raha saada, plus oma kulud auto tagaajamisel 4 päeva ja ka nende juppide eest mida enam müüa ei õnnestunud, kuna lihtsalt pooleks lõigatud igasugu abs andurid ja ms staff, plus esiklaas soendusega ja veel nipetnäpet asja mis lihtsalt küljest lõhuti.
Ühesõnaga tegelen väljapressimisega advokaatide meelest.
Olen saanud raha selle autoeest tänaseks 16k eek, ehk siis 10k Duubzu käest ja fheisise käest 6k eek.
Lisaks sellele vabastati süüdistustest 1 kolmest pätist, kuna ta ei teinud midagi, vaid oli lihtsalt kaasas kui auto varastati.
Ja avaliku vargusest politseile mitteteatamine ei olevat karistust väärt kuritegu, nii tegi minule selgeks Läänemaa prokurör, kes asjaga tegeleb.Lisaks on pättide advokaadid ühel meelel selles, et tähtis pole auto hind selle varastamise hetkel, vaid siis kui mina selle auto omale laibana soetasin, ehk 15k eek.
Niiet üks 750 on täna väärt ntx emexi hinda, kuna nii vana auto ja muud jutud....
Lisaks helistas mulle ka BlackCivik peale toimunud sündmusi, kuna tema kuldne 750 viidi parklasse, sest tal oli samasugune nahk sisu nagu mul, ja ajasin selle kogematta sassi, ja lubas minuga sada imet teha nüüd selle eest jne....
Ühesõnaga täielik mahviamiis nummer üts.Ütlen ausalt, et ka politseile mainisin, et pole ikka minu sisu seal autos, kuna mul puudusid juhiistme mälud, sellel aga olid need olemas.Neid see ei kottinud, viisid ikka masina minema.Noh las siis viisid.
Nüüd on siis asi niikaugel, et 15 märts on kohus, lähen ka sinna kohale ja vaatan m,is sirkust saama hakkab.
Ilmselt kaeban otsuse edasi nagunii, kuna mina tahan oma autoeest raha tagasi, ja ilmselt läheb asi minupoolt ka tsiviilkohtusse igasugu emotsionaalsete ja muude kahjude eest, kuna tänu sellele juhtumisele jöäin mina ilma ka töökohast, kuna minu ülemus arvab siiani, et ise olen süüdi et mu auto tema töökoja valdustest varastati, ja samas kahjustasin mina? sellega tema mainet ka lisaks kõigele.
Selline põnev elu käib siis selle auto ümber.
Hetkel on lood veel sellised, et pättidel on advokaadid, minule pole, kuna pole pappi ka niipalju, et korralik advokaat omale võtta, sest riigipoolt advokaadid oma tööd teha enivei ei viitsi.
Ilgelt pikk ja segane lugu aga loodan et point ikka kohale kõigile jõuab.
Head lugemist teile,
Priit
P.S!
Kui moded leiavad, et teema on vales kohas, või solvab kedagi siis palun tõsta teema õigesse kohta või enne kustutamist(juhul kui peate vajalikuks), võtta enne minuga ühendust.