Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 16:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Selgitused teemal:Varastatud Bmw750
PostitusPostitatud: 19.02.2011 17:52 
Kasutaja avatar

kes helistab?
Saate võiks samuses stiilis teha nagu saarepeedi osa oli http://www.youtube.com/watch?v=PVxpfU1X5yc
Siis on kodanik nimega Robi, alias plääk tsiivik... kohalik maahvia mees.
ja ma usun et Võsa räägiks asjast nii, nagu see ka oli.
"nüüd võetakse letti peamine kurjajuur Oskar, hüüdnimega Oss"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 18:16 
Kasutaja avatar

Huumor kuubis küll

Black-civic`ga ajaks veidi juttu küll, et mis masti maffiavend sa õigupoolest oled. Kas kõnemaneer päris elus ka nii asjalik kui siin?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 18:31 

Petsile saab vist kirja ka saata kuskile meilile? :D Võiks talle huumorit saata jah :D
Ning päris vahva võib SR rahvaga kohtupingis olla :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 18:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Tuleks äki enne kohtukutsete laialisaatmist teada anda, et istung kuskil suuremas kohas toimuks... Saku Suurhallis vms? Mahuvad kõik ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 18:45 
Kasutaja avatar

Oi see oleks kõva kaader seal kohtus. Oopc fotokaga, bläkk tsiivik kasutaks juhust ja püüaks ka seal kohtunikule oma masinapargist mõnd roima müüa, Usku samal ajal planeeriks järjekordset reisi jne jne jne. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 18:46 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Tuleks äki enne kohtukutsete laialisaatmist teada anda, et istung kuskil suuremas kohas toimuks... Saku Suurhallis vms? Mahuvad kõik ära.

See oleks juba omamoodi suurüritus mida tuleks läbiviia Estonias vms. šikimas kohas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 18:50 
Kasutaja avatar

Asjaosalised on teema nii põnevaks ajanud, et tuleks häämeelega vaatama küll seda kohtukeissi :D
Võib üsna põnev olla neid mafiavendi seal näha, kes selle et nad auto varastasid suudavad ka autoomaniku e. kannatanu süüks panna :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 18:56 
Kasutaja avatar

torms kirjutas:
huumor. civicu suhtumine on see et tema ju ei varastanud seega tema ei saa mitte milleski süüdi olla. aga kaeba meid kohtusse jah kõiki. ma ei tea ma loodan et ma kinni istuma ei lähe mis ma praegu ütlen aga sa oled jobu. aga see selleks, kaeba kohtusse meid, tahaks oopci ära näha.

+1

Lugesin teema läbi. Ise hoian pöialt et kutsikas saaks kõik rahad kätte, mis ta auto alla pannud on. See ei ole mingi vabandus et näita tsekki mis tõendab et autol uus täissünt sees. Vargad peaksid kogu täiega plekkima - auto eest 2x, kogu selle peavalu ja aja eest ning töökoha kaotuse pärast. Kui täispeaga ikka inimene selliseid asju teeb siis tähendab et selline see inimene ongi, lihtsalt suudab ennast kainena vaos hoida.
Black-Civicu koha pealt niipalju et kui talle toodi ilma dokkideta auto, "jutu järgi" vahetada see veel sitema vastu ja jäädi võlgu, ning varastatud buumer läks kohe garaazi tükeldamisele.. igaüks mõtleb ise..

Mina loodan et kogu vargabande ja kõik osalised saavad täie raua eest.

EDIT: Tuleks ka vaatama kui see võimalik.. ausalt :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 19:04 

Ilmselt jõuaks kohtuistungini aint kõige rebelimad vennad :D . Suurem osa rahvast hävineks ennem, kohtumaja ees massikakluses aegade jooksul foorumis tekkinud viha tõttu erinevate lahkhelide klaarimisel erinevate teemapüstitajatega. Järgmine punt ilmselt keeraks kibekiiresti parklas velgi alt ära, opcc pildistaks ja postitaks teemasse online`is "hyljatud masinad" ja siis lendaks pm järgmine sats kiirelt koju vanamehe käest kama3i laenama koos fiskarsiga, samal ajal proovib omamoodi punt "kaabakaz, civic ja teised kiiret ostan autot soodushinnaga deali teha, kuna 80% sr rahva autopargist kõlbabki aint kiirmyygiks refonda rongi peale visata. omaette punt oleks veel "foorumi tegijad" ehk siis cayenne´i-impreza-corvette-minu-isa-2-cabrio-bemmi mehed, kes laiaks yle tee parklas ja Ardo pildistaks seal (väheke viisakam, oopc ei lasta sinna parklasse). ja eriti põnevaks läheks kui kohtuotsus teatavaks tehakse: olenevalt syydlaseks "lavastatavast isikust" keeratakse kas kõigile taha kes veel kohapeal on, lyyakse kurikaga rasketesse kehavigastustesse, või tuleb ikarubussi täis korralike maavendi vikladega ja on kõigil pizdets.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 19:05 
Kasutaja avatar

Kuidas mõned ikka nii lollid savada olla. Teema algataja vahetas ju oma tsikli , bemmi vastu, millel difer katki. Loogiline, et ta ei saa kasti korrasolekut ju kontrollida. Ja kuida saab yldse kindel olla, et kast yldse ennem juba korras oli? Nähes millega Bemmi myyja suudab hakkama saada ei kahtlekski, et kast ennem juba laiali oli v , e ta seda tglt teadis. Kuna ta kinni maksma ei old nõus oleks ise kah seda teed läind , et see 5k krabada tsikli myygi rahast. Selliselt vanalt, never, enam hiljem raha ei saa ega kompensatsiooni. Ja automyyja pablo käest ei julgeks ma peale seda teema enam yhtegi autot osta(tegeles vist autode myygiga). Ausat kaupa sealt kyll ei tule kui tema arvates on see teema normaalne. Ja kohtus ei saavutata õiglust, kohtus saavutatakse lahend(õiglus pole seee kui kelelgil rohkem raha advokaadi jaoks, kes musta valgeks räägib, mis iganes seaduse augu kaudu)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 19:20 

saatke keegi võsapetsile meil, selle ja varastamise teema lingiga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 19:39 
Kasutaja avatar

Jutustaks ka natuke.Selles osas võib lõpu teha, et ma ei teadnud, et kast laiali oli.Oli üks hommik kui kodupoole sõitsin ning armatuuris leegitses EML tuli ning kiirust auto üle 60km/h väga ei lubanud... jäin närviliselt süütega plõksutama, et sa tuli ära kaoks kuna vahest õnnestus se avarii reziim niivisi maha saada... hoog oli sees.. kuna süütega sai käivitada ainult siis sõiduajal kui käigukast neutraali peal oli siis oligi vaba hoog ja neutraal ehk vaba käiks.. sain selle avarii reziimi maha ning andsin gaazi varem kui käigu jõudsin sisse lülitada.. seega pööre oli juba üsna üleval ja kui draivi peale lükkasin siis käis krõmps ja oligi kogu lugu taga sillaga.Edasi se auto ei liikunud.. difrist jooksis padinal õli maha ja muud ei jäänudki üle kui jala edasi.. Mis mind piinama on jäänud, et huvitav et kast laiali on ... kuna mul 4.0 seitsmesel oli juhus kui tuli pooltelg difri seest välja ja kadus vedu.. seega vaatasin sellel 750-lil ka, et ega pooltelgedega jama pole ja jätsin autol kohapeal käigu sisse ja vaatasin põhjaalla... differ ainult prõgises ja raputaks tagumisi õõtsi.. pilt oli selge.. kuid kardaan ju kuradimatki vedas tagasilda... nööriotsas sai auto koju viidud ja rohkem sellega ei sõidetud.Ei jõua kohale kuidas se kast perse sai minna.Äkki ma oleks pidanud Priidu käest ka raha saama? ehk oleksime pidanud ka võrdseks jääma? Priits kas sina teadsid ka äkki kohe kui mulle sikli annad, et se mul kaks korda maha põleb?(JUHTMSTIK).. mina läksin baiki klendile näitama ja sikkel võttab leeke.olgu sikli vead sai avastatud ja remonditud lõpuks.Andsin siis baigi kermo kätte ja ise sõitsin norramaale.Ma ju lubasin sulle ja ma ütlesin sulle, et kui tagasi tulen maksan difri kinni.Sul oli vaja ikka omavoli tegema hakata.Mis kõige olulisem on on see, et läbi maili ai kokku lepitud, et sa difriraha ei tahagi aga, et sa tahad käigukasti raha
kast maksis kuskil mai mäleta mis need kastid maksid üks maksis vist 1700 eek ja teine maksis midagi 2-3000eek.Jutt oli ju, et teeme pooleks.mina maksan pool kasti raha ja sina.. aga kuraditki ma tulen tagasi ja kermolt 5 tonni ära võetud.. kermo ka probleeme ei tahtnud seega sul oli hea võimalus.. kuna mind ennast ka kohapeal polnud.No ja ma tulin sulle ju tööjuurde.. sul oli se 5-tonni siis käes juba.ma küsisin sult tuhandet krooni tagasi! ainult tuhandet.. sa oleksid neli tonni autole lihtsalt peale saanud.. ja sa saatsid mind üle türa!Mis siin ikka.. mul oli närv must ja pilt oli selge.. kui ei taha inimese moodi asju ajada siis ajame teistpidi ja nüüd on siis asi käes!

Kõike paremat igasugused jutumehed!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 19:45 
Kasutaja avatar

[quote="fheisis"][/quote]

No kurat sisi oled sa küll nõdrameelne, et lähed autot varastama vastutasuks.
Andnud siis kutsikas Politseisse kelmuse pärast.
Oleksid sina süüst puhas ja oleksite saanud võibolla kutsikaga kokkuleppelegi ja saanud oma närused tuhat krooni tagasigi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 19:46 
Eliit

Igasugune keerutamine käib siin teemas, kõik pesevad end süüst puhtaks.

Aga reaalne fakt on see, et keegi varastas auto ning teine inimene tegi teadlikult varastatud autoga diili. Siin pole ju rohkem midagi vaja selgitada. Jah Kutsikas tegi natu valesti, et Kermpsilt raha küsis aga see selleks. Ükski selline asi ei tohiks siiski sundida teist inimest varastama autot ja sellega "bensukat" tegema. "Sa tegid mulle nii, ma nüüd teen tagasi sulle ja panen su auto pihta" ei ole siiski õige tegu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 19:48 

Tead, mina sinu asemel oleks kuss. Sa varastasid auto ja põhjus on ausalt öeldes nii loll. Oli siis väärt, et endale plekk külge saada? Sa võid siin jahuda küll, et oled oma elus uue lehekülje pööranud kuid paraku see ei käi nii lihtsalt. Minu silmis oled sa lihtsalt tõeliselt rumal inimene ja enda õigustamine nüüd teeb su veel rumalamaks

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis