Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 22:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 336 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Renault Master 2011a - Sqad
PostitusPostitatud: 20.02.2011 19:14 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma ei saa väga aru mis mõtet üldiselt sellistel toonkiledel üldse on mis nagu märgatavad pole.Sa võiksid viitsimise korral valges teha nõnda pilt aknast suht lähedalt kui aken on poolenisti lahti.Pimedas milline see xenoonide ja ledide mäng on.See valge sein läheb varsti ehk inetuks ma ei tea kas suitsetamisest või väljast tulevast saastast.
Tume seljatagune suht norm idee ehk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 22:27 
Kasutaja avatar

Ferreksis ,sellepärast ,et citymotorsiga koostööpartner.
oopc,usu,seal on kile olemas ja minujaoks tuli see ka üllatusena,et see nii lahja jäi.Toonijad ise väitsid muidugi,et see sellepärast,et klaas sirge ja suur.sellepärast ei mängi kogu seda tumedust välja.Iga asi omal ajal :) . Samas tuleb ka mõelda,et kas ma tahan iga öö vaielda korrakaitsjatega selleüle,et see on äge ja mulle meeldib :? .Korra-kaks-kolm saaks ka ülevaatuse uuesti aga mingiaeg,kui mõni politseinik võta pähe mind iga öö nus__ida,hakkan ma sitta keerama ülevaatusepoistele,sest passi panevad nemad omanimelise templi...see ei ole seda väärt :)
Plastiku kroomimine ei ole nii lihtne ja ma ei viitsi sellega tegeleda.Autosse on maetud "lihtsalt niisama" rohkem raha,kui keskmine striitreisseri auto üldse väärt on.Samas ei saa ma seda kunagi sealt tagasi ja ega ma sellevõrra rohkem raha ei teeni ka.Eile mõtlesin sellepeale ja loobun kõikvõimalikest lollustest.Vaikselt teen asjad lõpuni,mis pooleli on.Heade pakkumiste korral võibolla eksperimedi mõttes leiutan miskit veel aga ... :)
Minu eesmärk on saavutatud,sain selliseks nagu ise tahtsin.Olen rahul

Viimati muutis Sqad, 21.02.2011 10:23, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 22:33 
Kasutaja avatar

Naine,kes siis veel :D 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 22:39 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Eks ta ole jah juba hea küll.Aga toonklaasist veel seda ,et no kui ikka oleks tuntavam toon kuid mitte mida päris hullu ,et kohe saaks näpuga näidata aga visuaalselt oleks effekt siiski olemas nagu paljudel sõiduautodelgi.
Ees jah suur iluvõre ,et kas see kuidagi ,millegagi tunda ka annab nende külmadega ,et jahe õhk jne ,paljud katavad endil pisikesi pilusi kinni juba autodel aga sul suur grill.
Palju juba läbi sõidetud on ,mingeid muresi pole.Esimene hooldus kas 10k või.
Osadel markidel tuleb salongist vastavaid nuppe toksida originaalis ,et taga kong lahti saada või lukku ,pole paha värk ,samas teinekord viskab kopa ,ette ,et saada lahti õieti ja värki ning jeblada sellega.Suht kiirelt juba muugitakse salongigi sisse ,et...
Tümakat tuleb sellest ikka korralikult :D

Viimati muutis oopc, 20.02.2011 22:46, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 22:40 

oopc kirjutas:
Ma ei saa väga aru mis mõtet üldiselt sellistel toonkiledel üldse on mis nagu märgatavad pole

Toonkile on ikka ennekõike mugavuse pärast, mitte ilupärast. Läbi kile ei pressi päike nii kõvasti peale, mis on minuarust inimesele, kes palju sõidab väga tähtis. Rekkamehe päevitus ka hea ei ole ju (vasak käsi tulipunane ja parem nagu luik). Aga väga kena buss, loodan, et mugavam kui eelmine generatsioon. Eelmisega sai terve eelmine suvi ringi sõidetud (iga hommikune jäätise putkade tiir kesklinnas) ja ei olnud nagu väga mugav värk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 23:15 

oopc kirjutas:
Eks ta ole jah juba hea küll.Aga toonklaasist veel seda ,et no kui ikka oleks tuntavam toon kuid mitte mida päris hullu ,et kohe saaks näpuga näidata aga visuaalselt oleks effekt siiski olemas nagu paljudel sõiduautodelgi.
Ees jah suur iluvõre ,et kas see kuidagi ,millegagi tunda ka annab nende külmadega ,et jahe õhk jne ,paljud katavad endil pisikesi pilusi kinni juba autodel aga sul suur grill.
Palju juba läbi sõidetud on ,mingeid muresi pole.Esimene hooldus kas 10k või.
Osadel markidel tuleb salongist vastavaid nuppe toksida originaalis ,et taga kong lahti saada või lukku ,pole paha värk ,samas teinekord viskab kopa ,ette ,et saada lahti õieti ja värki ning jeblada sellega.Suht kiirelt juba muugitakse salongigi sisse ,et...
Tümakat tuleb sellest ikka korralikult :D

Minuomal kütmisega küll probleeme ei ole, üsna ruttu läheb soojaks ja kohapeal hoiab kenasti sooja ka,
esimene hooldus oli 5000km peal ja maksis 2200 eek umbes.

vahest häirib ennest ka see keskluku teema,
minuarust on see kaubik juba piisavalt kena.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 00:50 

Eks ta peab vast harjuma ,et auto saab paratamatult kannatada ,see ebameeldiv tunne.praegu teed kuivad ja ühes tükis kui väljas märjaks läheb siis keerab auto päris untsu vist. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 10:34 
Kasutaja avatar

Iluvõre suurus ei anna kuidagi tunda,auto läheb väga hästi soojaks ja püsib soe ka kohapeal tiksudes.Ei hakka mina sinna banaanikasti tükke ette kleepima :)
Tagakong on eraldi lukustatav jah.Vajuan võtit kas 1 või 2 korda.Samas olemas(üleeile avastasin:D) ka salongis nupp,mida vajutades avab lukust tagaosa.
Läbisõit on 1300km umbes.Viga märganud ei ole.Ainuke asi ,et puksid krigisevad aga see on vist külmadega normaalne.
Esimene hooldus on siis kui auto mulle ütleb,et pean hooldesse minema.5000 on vist jah ettenähtud.Aga seda ma ei pea tegema.Seega,kui mitte varem,siis 40k km-i pealt :D
Eks ma siin foorumis kirjutan,kui miskit halba/või head juhtub.
Krss,ma selle kleepimise peale kohe ei mõelnudki(omõtlesin reaalset värvimist).Samas täna hommikul korra vaatasin sellise pilguga,et mis ja kuidas.Ei tea...paks äkki tõesti proovima :D ,kuigi keeruliseks läheks.Kui keegi viitsib,võiks photshopis selle ära teha,ma ise ei ole eriline häkker ,sellelalal :P

Üldjoontes on tegu endiselt väga muava kaubikuga ja ei anna võrrelda eelmise gen.masteriga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 12:52 

kui selle uste lukustamise võimaluse töötava mootoriga leiad, anna teada, kuidas asi lahendati...
mul endal keyless scenic ja suht nõme, et lukku ei saa panna...
minu autol kaardi kyljes võti, millega peaks saama uksed lahti, kui puldi patarei tühi, kuid võti sisse ei lähe sinna kuhu ta mõeldud on...
Kuidas sinu bussil võtmega sisenemine lahendatud on...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 12:56 
Kasutaja avatar

No kui muud varianti pole, siis üks lisakeskluku juhtimise moodul ja üks keskluku mootor. Enamasti ju juhiukselt nuppu näppides toimetab ka kesklukk. Kui nüüd üks lisamootor lisaks panna juhiuksele, siis see toimetaks ka. Üks tüütu pult tuleb küll juurde, samas seda ju vaja kasutada ainult mingi töö tegemisel.
Keskluku komplekt 32 eurot - http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=12696 (51 on näiteks hea väike pult)
Keskluku mootor - 5 eurot - http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=32743

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 13:19 

dellu kirjutas:
No kui muud varianti pole, siis üks lisakeskluku juhtimise moodul ja üks keskluku mootor. Enamasti ju juhiukselt nuppu näppides toimetab ka kesklukk. Kui nüüd üks lisamootor lisaks panna juhiuksele, siis see toimetaks ka. Üks tüütu pult tuleb küll juurde, samas seda ju vaja kasutada ainult mingi töö tegemisel.
Keskluku komplekt 32 eurot - http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=12696 (51 on näiteks hea väike pult)
Keskluku mootor - 5 eurot - http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=32743

keyless renaultidel see asi lahendatud nii, et salongis on nupp, millele vajutades saab uksi lukustada, sellisel juhul ehk oleks mingi võimalus ka selline, et see nupp kuskile väljapoole kah tekitada, nii et koik seda ei märka... lisapult ei ole eriti hea mõte, sest praegusel juhul on ju ainult panga kaardi suurune kaart, mis on vähem kui pool cm paks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 13:24 
Kasutaja avatar

No kui lülitist saab lülitada, siis suure tõenäosusega saab sinna ka selle keskluku juhtimise süsteemi külge rakendada. No 2000 keskpaiga keyless entry asju olen näindu ja need küll eriti väiksed pole. See pult on oluliselt väiksem. Pangakaardisuurusest asjast ikka 1/4 ringis + paksus äkki paar millimeetrit on rohkem. Ma sain aru, et seda keyless entry kaarti ei saa kasutada kui auto käib. Seega samal ajal võib see kaart ju autos olla ja töötades kasutatud hoopis teist lisapulti ja muul ajal kui auto ei käi kasutad keyless pulti ja lisapult on hoopis autos.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 13:35 

täpselt õigesti said aru ja ka selle originaal kaardi saad kaasa võtta autost ära minnes, kuidas aga lahendada see, kui autol aken puruks lyyakse saab ära sõita ju, muidugi kui seisma jääb, siis enam käima ei saa...
kas selle lukustamise nupu lylitamiseks annab kasutada ka vana defa alarmi, mul yks selline yhe surnud astra peal olemas kohe...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 13:58 
Kasutaja avatar

Peaks saama jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2011 05:26 

täna ehitajate alguses olin mina kes käppa viskas e39-ga
Kus külje raua juba kõveraks oled suutnud ajada?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 336 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis