Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 15:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 18.02.2011 15:01 

No neid juhuseid ilmselt palju olnd, et peenestatakse mingid suure mootoriga pilli 1h linnapeal ja siis surutakse kätt et hea masin ja kõnnitakse minema :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2011 21:35 

Mina käisin ka ja peenestasin kunagi ühte 3,0 MB-d linnapeal kui endale otsisin. Ühe korra kiirendasin põhjagaasiga. Surusin omaniku kätt ja ütlesin nägemist. 2h hiljem helistasin ja ostsin ära...'

Aga ise olen tavaliselt telefonis küsinud, et mis on viimane hind millega ära oleksite nõus andma. Sedasama MB-d ostes samamoodi ja telefonis anti pea 5k alla, kuna sõideti just mõni päev tagasi esistange katki. Kohapeal küsisin veel pool ark rahast alla ja oligi auto minu. Kusjuures tookord oli see ainus parima varustusega MB müügis. Ja ta vist on seda praegugi, kui aastaarvu vaadata...

Ära oleksin ta ostnud ilmselt ka letihinnaga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 00:04 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma kauplesin veel helistamis kulu ka kunagi müüjalt tagasi ning ütlesin ,et kui te ei soovi tingida siis ma ei huvitu.Algul küsisisn ,et mis hind siis lõplik on ,tema ütles 10k alla ning mina sellest veel omakorda 10k alla.Tema aga polnud nõus ja nõnda ka mina ning ütlesin ,et eks ma lähen siis järgmise juurde ja lõpus veel ,et mul tegelt juba osturaha ka taskus ,et kui ei usu võin näidata ,et mul tegelikult veel rohkem raha olemas aga praegu lihtsalt otsin odavata autot.
+Transpordi kulud kahe bussi ja ühe trammiga sõit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 00:16 
Kasutaja avatar

Oh neid ARK hinna kauplejaid on ka mulle sattunud :). Omanikuvahetus ikka enamasti ju uue omaniku mure, et auto tema nimele saaks.
Mul oli juhus, kus ostja oli Narvast ja tema sõber käis vaatas auto üle. Mingi 10 mintsa pärast kõne, et sõber kirjeldas kõik vead ära ja sellise hinnaga võtaks ära. No saime siis kaubale ja hommikul istus Narvas bussi peale. No kõik tore, saame bussijaamas kokku, vaatab veel kiirelt oma silmaga üle, kõik täpselt selline nagu kirjeldatud. No ja siis hakkab kõigepealt hinna peale uuesti tingimine ja siis kui seda ei olnud nõus alandama, siis hakkas ARK raha peale tingimine. Algul vist tahtis et mina maksaks, kuna mul on ju vaja auto enda nimelt ära saada ja lõpuks ikka vähemalt pool peaksin maksma. Tol hetkel oli küll tunne, et näitaks talle piletikassa poole teed ja sõidaks minema.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 00:46 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ta poleks enam narva tagasi saanud sest kassas vaevalt keegi tingida laseb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:35 
Kasutaja avatar

kopipeist ühest teisest foorumist:

Tsiteeri:
Käisin vaatasin siis selle eelpool mainitud musta e46 M-paketiga isendi üle. Ütleme nii, et kui mul oleks natuke rohkem vabu rahalisi vahendeid, siis see oleks juba minu hoovis. Emotsioonid on ägedad, esimest korda elus olin universaalkerega auto roolis, mis istus nii hästi teel. See on nagu juba Murphy seadus, et parimad isendid tekivad müüki alati siis, kui endal pole võimalik osta. Kardan, et see pole ka eriti kaua müügis, et vabu vahendeid piisavalt juurde tekkida saaks, sest hind hetkel suht madal ja nagu aru sain, siis natuke tingitav ka.

Sry kui tegemist on sõbra autoga aga kirjutisest loeb välja kõige ehedama tilganäppimise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 13:51 

:D Suht jõhker ja müüjal võib päris valus olla sellist asja lugeda.Uskumatud lood.Tulevikus saab öelda ,et olen sõitnud selle ja selle autoga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 14:25 

Tulevikus on Ostuabi all see vend bmw spets ja E46 on maailma parim auto :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 19:57 
Kasutaja avatar

Selline ilm nagu praegust on parim Diisli ostmiseks :D
Lähed kohale ja kui mootor on külm siis lased käivitada. Siis saad teada mis seis on nii aku kui muus auto osad, ja kui soojaks ta ka läheb. Oleks mul hirmsasti diislit vaja siis käiks ja näpiks sellise ilmaga tilka niiet halb hakkab. :D
Soojaks käiatud mootoriga autol lased maha jahtuda või kui omanik kõvasti vastu protsestib siis parem järmist vaadata mis hangest ka käivitub.
Omal ajal olid sellise ilmaga kõige kergemini käivituvad relvad igast vanad toyota diislid. Muud risud said alati käivitades vatti ja koolesid aku taha ära.
Niiet seltsimehed tilganäpsujad kiirustage , ega külm taeva jää! :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 21:27 
Kasutaja avatar

Müün üht turu odavaimat G3 GTI`d 799 euroga.
Kuulutuses märgitud, et starteriveaga.
Samas ei ole kirjutatud "muus osas ideaalkorras", seega, vanusest tulenevalt leidub ka iluvigu.

Tuli email:

> Tere,
> Pakun 575 euri juhul kui kõik tuled-viled töötavad ja on terved v.a bendiks.

Et siis mida?? :) Mida korralikum see auto oleks, seda vähemaga seda ostetaks?
Oleks võinud veel lisada "teine variant, kui ühtegi kriimu ka pole, siis pakun 400 euri".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 22:14 

Ise tahtsin ka näha oma praegust autot külmalt käivitumas, mingi 15 sekundit käivitamist ca -10ga ning käima ta läks, ega siis õige mees rõngaste, küünalde, aku vahetamist karda 8) :D
Kunagi käisin ka 5kga ostmas mazda 626 diislit, pool meetrit oli lund auto peal ning -20 ja nädal seisnud, ootas küünlad ära ning plartsti käis kuigi karteris oli tuul ja õli sõi liiter 1000km peale :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 23:12 
Kasutaja avatar

Meil töökojas on õnnetu passat diisel 1,9 . -15 juures läks käima.kostis kolinat ja kinni. Õli oli sees paks nagu või. Ehk siis õlivälp ala kaks korda üle sõidetud ja käivitades anti lappi. Igatahes külma põranda peal on karteri põhi paksu musta võid täis. Kes soovib võib tulla ja saia pääle määrida.

Mina ei soovitaks võõrast autot ise külmalt käivitada. Kui omanik su silma all ise kotti laseb siis saad vaid peenikest naeru pidada ja mütsi kergitada. Mootorit tasub vaid katsuda palja käega. Kui ikka külm siisn on külm.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 11:53 
Kasutaja avatar

Mina näiteks ei ole üldse platsil nõus autot käivitama. Auto siiski nädala ära külmetanud, õli sees paks, vana v mitte. Ma lihtsalt ei näe mõtet asjal. Kui on tõesti nii suur huviline, et viskab nutsaka lauale ja ütleb, et lähme käivitame siis olen nõus. ja kui ei lähe käima, siis on asi selge, auto töökotta, uued küünlad, aku jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 14:31 
Kasutaja avatar

Sul on ikka auto müümisest väga huvitavad arusaamad... :kill
Seni kuni rahapakiga näkku ei taota sina ennast ei liiguta? Äkki vormistaks enne autoaeda sisenemist ostu-müügi ära ja siis läheks alles vaatama mis saab ja kas saab? Sobib? "bisnesmänn"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 14:52 
Kasutaja avatar

SpikeBMW kirjutas:
Sul on ikka auto müümisest väga huvitavad arusaamad... :kill
Seni kuni rahapakiga näkku ei taota sina ennast ei liiguta? Äkki vormistaks enne autoaeda sisenemist ostu-müügi ära ja siis läheks alles vaatama mis saab ja kas saab? Sobib? "bisnesmänn"

Nii see siiski ei ole. Natuke raske on selgitada... Aga täna on asi lihtsalt erandkorras kuna suured suured külmad ju. Kui need autod sõidaks igapäevasselt jne siis võiks käivitada küll, lihtsalt kui inimene niisama tahab teda käima panna ja lööb kuskilt (õli) tihendi minema siis ostjalt pohhui, kehitab õlgu ja jalutab minema aga minu jaoks on see suur kulu. Sellepärasst igale näppijale ei käivita. Täna ilm pehmem, olen juba üsna mitu pilli vaataja soovil käima pannud, mõne ka puhtalt profülaktika suhtes. Muul ajal ei ole mingit probleemi käima panemise, proovimise jms.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis