Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 15:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 22.02.2011 10:14 
Kasutaja avatar

Olen ka autode ostu/müügiga natuke tegelenud. Seda küll kuulen esmakordselt, et auto pannakse alles pärast ost-müüki käima :kill Ok, ise olen vahest igasugu näppijaid ka proovisõitudest eemale hoidnud: kõigepealt vaata visuaalselt auto üle ja kui huvi vägagi tõsine, siis ka käima ja sõitma.
Edu sellistele platsidele :D
Sellise külmaga auto ostmise + ongi ju see, et näed, kuidas käivitub ja töötab -25.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 12:26 
Kasutaja avatar

Sellist jama on raske kommenteerida. Üks paugutab mingit lollust ja kõik üürgavad järgi. Kahju, et keegi üldpilti ei näe vaid mölisevad üksiku auto käivitamise kallal. Asi pole ka üldse selles, kus aias keegi töötab v mis iganes. Ma ei töötagi kuskil aias. Töötu, haigekassata ja isikukoodita tankist olen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 12:30 

http://www.almeauto.ee/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 13:25 
Kasutaja avatar

rohelinehiir kirjutas:

Mis see URL siia puutub? ( OK sain aru, sa vist näitasid, et sul pole häbi öelda kus töötad. Thumbs up :) )
Tujula peaks ikkagi 4ratast autoaias töötama, kui ma õigesti aru olen saanud. Kas tõesti kõrval autoaed MVS on nakatanud? Seal on ka mingid imelikud vennad, kes ei hakka isegi autot näitama enne kui ütled kas ostad sularahas, liisingus ja siis kui ütled kuidas ostad, pead proovisõidu saamiseks ikkagi auto raha ette maksma.
Ma tõesti imestan kuidas sellise suhtumisega autoaiad üldse midagi müüvad... Aga ju siis ei ole Eesti klient endale selgeks teinud, et ta on kuningas ja sellise käitumise korral on võimalik lihtsalt teise aeda jalutada.
Üldiselt müüvad meil autoaiad üldse ülehinnatud ronte ja pigem soovitaks osta eraisikult või teisest riigist. Autoaiad ongi suunitluselt vist rohkem lollide püüdmisele üles ehitatud meil..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 14:05 
Kasutaja avatar

Tunnistan ülesse käsi südamel et siiani pole küll ühtegi autot autoaiast ostnud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 14:13 
Kasutaja avatar

Kurat, miks te ei loe mida ma kirjutan, käivitamise teema on hetkel ainult aktuaalne tänu suurtele külmadele, muul ajal ei ole küsimust auto näitamise, käivitamise, proovimise jne korral. Kõik tilganäppijad saavad muul ajal ka rahulikult autot passida ja proovida. Külma on ka ainult poolteist-kaks nädalat ja teie kukute kohe üldistama...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 14:58 
Kasutaja avatar

aga kui mul on kohe samal päeval autot vaja,mismoodi ma saan sinu käest siis osta selle,kui sa kardad käivitada seda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 15:45 
Kasutaja avatar

lugeda mõistan küll aga sellist jama nähes arvasin,et silmad petavad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 15:48 

kaabakaz kirjutas:
Ma ei mäleta mis autoaias see kollane peldik tuuning calibra oli.
Kunagi sai sellele midagi vahetuseks pakutud ja isegi Tartus kohal käidud.
Küsisin, et kuidas sellise kaka otsa sattusite, siis ütles, et tal mingi saksa kohalik saadab neid ja tema ostab ainult piltide põhjal. Ise poleks elusees sellist soetanud ja blabla
Noooo...mõeldud-tehtud, saatsin mingi paar nädalat hiljem maili, et toon talle ise sõidukeid ja tema saab vähe rohkem aimu, mida ostab.
Selle peale ütles, et käib hoopis ise neil pidevalt järgi ja kõik toimib.
Ta vist ei saanud aru, et ma olin sama tegelane, kes platsil käis :D

vb mõtlen sama calibrat aga muidu mingi tuuning calibra eesti reg nr-iga liigub soomes ringi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 17:44 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Pole ka suurem autoaedade armastaja ,elujooksul vist kaks asja sellistest kohtadest saanud ja needki olid eestis kasutuses olevad masinad ning ühes aias tuttavatuttavad.Aga nagu näha rahvas käis ja käib ka endiselt aedades aga ehk need kes teavad ,et välismaalt tulnud masin jne ,väge värk ,sakslane on sellega sõitnud jne ning nad pole kurisis väga hästi ehk ka turul toimuvaga , vaid teavad ,et turuplatsidel müüakse häid,kauneid,läikivaid masinaid mis välismaalt tulnud ning siis ostavad kindlasti midagi platsi pealt ära ,olgugi ,et müügiportaalidest võib leida palju soodsamalt ,suuremas valikus,paremaid jne jne masinaid.
Üldistavalt ka ei suhtu platsidesse halvalt kuid jah minule väga ei istu need ,vähemalt need sõna otseses mõttes platsid.
Platsi eelis on suht see ,et plats aitab lihtsamini masinast ehk lahti saada ,sest platsidel käib siis neid ka kes on ammust ajast kuulnud ,et keegi toob välismaalt ,super autosi ,mida juhtinud ja omanud mõni sakslane näiteks ja nõnda ta platsilt soetabki midagi.Sest vaadates mis masinad liiguvad platsidel ja hindadega ning need ka kaovad platsidelt siis asjal samas pointi nagu on.Ennast need ei tõmba ja väga sobilike asju silma ka tavaliselt ei jää nii hinda kui ka toodet arvestades.
Ja platsidele viivad ka osad oma autod või lasevad ärikal selle ära osta ilma rahata põhimõtteliselt ,sest pole kogemusi väga ja nõnda ka turu hinnad ehk ka niruks lähevad.
Ja nüüd see küs ,et ise pole välismaalt midagi toonud kuid rahvas toob jne ,et ise pole väga mõistnud ,et kust nad neid leiavad ja milliste hindadega seljuhul ,et asi veel kasulik ka oleks ,kõiki asjaolusi arvestades.Tean osasi kes toovad jne kuid nähes mida toovad ja mis hinnaga müüki panevad siis tekib palju küsimusi ,olen ka kuulnud mis hinnaga veel saadakse jne siis veel suuremad küsimärgid ,olgugi ,et ehk tõtt palju äkki ei räägita kuid usun siiski võimalik variante .Tuuakse ka näppimist vajavaid ja neid ehk ongi kasulik tuua ,sest kui osade platsi hindadega müüa eesti turult saadud masinaid siis oleks ka ehk mee sees.On kuulda ka olnud ,et pole väga mõtet tuua aga....
Eks müügimehi loogiliselt ka erinevaid ja nende strateegiaid kuid paljud kes platsidelt ostavad loodavad müüjatest head kuid paraku ei saa paljud müüjad ju väga teadagi masina olukorrast see ,et masin treilerilt maha sõidab ja treilerilie on lühiajaline jne.Ükskord jäi silma ka üks päris uus passat transa numbritega ja hirmus mida see masin sumpast välja ajas linna vahel jne.

Viimati muutis oopc, 22.02.2011 18:03, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 17:58 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No broblem ,võin vabalt ka kirjutada ,et mina ei mõista sind .Ma ei pea sind mõistma ja sina ei pea ka mind mõistma ei soovi seda hala omale lihtsalt.ma pole kooli õpetaja kes selgitab õpilastele kui aru ei saada ja et õpilased edasi jõuaks.
Jne jne jne jne jne-mind see nutma ei aja.
Mina kirjutan oma juttu ja loen teiste juttu sobivusel ja see võiks ka kõik olla.
Aga on teistsuguseid ka kes ei saa aru teistest ei mõista ning erinevad asjad teiste suhtes tekitavad küsimusi ,et miks keegi sellise hinnaga masinat müüb ja see ei tundu normaalne olema ning miks ma peaks kellegilt ostma auto sellise hinnaga kui mujalt saab odavamalt ning sellise jutuga pöördun ka kallimalt müüdava auto omaniku poole ,tehes oma pakkumise.Kui auto müüja Kappa dressi ei kanna siis vähe imelik jne.
Ära minuga vingu ,pane igno peale ,lõpp raske nagu aga ei see ongi usutavasti just lahe

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 18:35 

qpi kirjutas:
rohelinehiir kirjutas:

Mis see URL siia puutub? ( OK sain aru, sa vist näitasid, et sul pole häbi öelda kus töötad. Thumbs up :) )
Tujula peaks ikkagi 4ratast autoaias töötama, kui ma õigesti aru olen saanud. Kas tõesti kõrval autoaed MVS on nakatanud? Seal on ka mingid imelikud vennad, kes ei hakka isegi autot näitama enne kui ütled kas ostad sularahas, liisingus ja siis kui ütled kuidas ostad, pead proovisõidu saamiseks ikkagi auto raha ette maksma.
Ma tõesti imestan kuidas sellise suhtumisega autoaiad üldse midagi müüvad... Aga ju siis ei ole Eesti klient endale selgeks teinud, et ta on kuningas ja sellise käitumise korral on võimalik lihtsalt teise aeda jalutada.
Üldiselt müüvad meil autoaiad üldse ülehinnatud ronte ja pigem soovitaks osta eraisikult või teisest riigist. Autoaiad ongi suunitluselt vist rohkem lollide püüdmisele üles ehitatud meil..

Selle tekstiga ei saa lihtsalt rohkem enam nõus olla :)
Autoaedadest ei osta vist elusees ühtegi masinat. Kõik autoaiad, kus käinud olen, kõikides on ülehinnatud või väga kirvehinnaga rondid olnud. Üks eredam näide on see, kui E36 316 sedaani eest küsiti üle 23k.... ja see oli üle aasta tagasi. Lisadega ei hiilanud ja aasta ei olnud ka midagi erilist. 73kw ja rihmaga mootor igatahes oli veel.... Mina ei saa aru, kuidas inimesed siiamaani ostavad sealt midagi ja mismoodi see äri nii edukas on. Ainult sellist varianti tean, kui inimene enda masinast lahti ei saa kuidagi, siis vahetab viimases hädas autoaiaga enda masina mingi muu vastu + vaherahad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 20:41 

kaabakaz kirjutas:
oopc kirjutas:
...10 minutit ila...

Blablah blablah opc sul väikene kreahh
Mina müün ostan soetan plats samamoodi kell iga millal viitsin jne
aga sina mina tema nemad plats ost autotoomine sealt pole on otstarbekas või pole on ei ole tema probleem ju müüa osta jne
Mõistad nüüd teda mina palju jne kui ma ja tema sinuga sinumoodi vestleme jne?

:D Aitab küll, kaabakaz, pane see mees ignoreeritavate listi ja elu palju kergem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 22:26 
Kasutaja avatar

Jälle üks positiivne kogemus. Müüsin sierravrakki. avariiline, esiratas natuke lääpas ja kületiib natuke mõlkis. Huvilisi sitaks, helistati ja uuriti.. emaili teel küsiti hinda alla jne...tohutu huviliste laviin... 200€ Ja siis helistas vend kes lubas homme ära viia, ei tinginud, kandis 10€ ette kuna ise pidin kaugemalt kohale tulema. Tuli kohale, sõitis käru peale ja kogu moos :)

3 autot olnud, 3 müünud ja kõik on esimesele vaatajale ära läinud. Kõik 3 on muidugi mingi 20a vanad pannid olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2011 01:24 

200€ auto puhul on kindlasti palju asju, mida vaadata :kill :D
Emexis ei vaadata ka kunagi, kas väntaken sõidab alla, või on puupulk all hoopis:D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis