Mul selline põnev kogemus järve Info-autoga. Varuosadega oli, et vin koodi järgi telliti valed kinnitused (el akende paigaldamiseks). Telliti siis selle peale uued ja õiged, mis olid aga 2.- tk kallimad. Ehk kokku pidin juurde maksma vist 12.-. Suht naljakas oli, kui firma ise mingi jama kokku keerab, siis see 12.- võiks küll enda koolirahaks jääda. Endal oleks küll imelik sellist summat juurde küsida.
Hooldada ma seal pole õnneks midagi jõudnud lasta, aga sõber ostis seal Renault (kui nad neid veel müüsid). Garantiiaja oli autol mitmeid probleeme käivitamise ja käimisega. Ma nüüd ei tea, kas viga oli kehvades meestes või ei viitsitud meelega enne garantiiaja lõppu viga parandada. Igatahes korra vahetati nende omal kulul ära küünlad, mis teatavasti on ju puhas kuludetail. Igatahes lõppes asi sellega, et peale garantiiaja lõppu andis auto soomes otsad ja selgus, et viga oli süütepoolis. Seega suht tõenäoline, et nad teadsid seda juba enne ja parem ootasid mõne kuu, et siis teenust müüa. Lõpptulemus oli muidugi see, et soomes läks jupp samapalju maksma kui siin, aga seal toodi asi lennukiga Rootsist kohale ja järgmise päeva lõunaks oli asi käes. Kusjuures esialgsest hinnapakkumisest oli neil asi miskipärast kallimaks läinud. Kutsuti kohe kiirelt mingi kõrgem boss kohale, see näitas korra ekraanile ja oligi hind eelmisel päeval kokkulepitu

.
Aga tagasi info-auto juurde. Viimase õlivahetuse juures suutsid nad ka miskit sinna kohta keerata. Igatahes oli kapotialune jumala õline peale sõitmist. Autot tagasi viies (esmaspäev) oli teenindajal ikka väga kehv olla (pohmakas - letitaga päikseprillid ees). Järjekorras meie ees oli üks soomlane, kes oli tellinud eelsoojenduse paigaldamise. Soome keeles siis seletas, et tal kõik ette tellitud telefoni teel ja nüüd ainult külge vaja panna ja hooldus ka ära teha. Soomlane siis konkreetselt seletas, et tal on tellitud see juhtmega (220V versioon) ja seletas täpselt ära ka, kuhu pistik stanges panna. Letitaga olija hakkas soiuma, et meil ei ole ju laos bensuga töötavat süsteemi. Selle peale viskas sõbral üle, sest aega oli juba lõputult soitutud seal. Hakkas siis seletama letitagusele, et inimene soovis ju elektrilist. Selle peale kukkus pohmakas olija lõugama, et ma saan aru küll mida ta tahab ja sina ole vait. Suht nii öeldigi. Ega sõber ka väga võlgu ei jäänud ja lõpuks oli madalam kui muru. Ei mäletagi mismoodi muidugi see õli pritsimise asi lõppes, vist vahetati seal veel õlikorke jne, aga igatahes selle aja peale oli õli nii palju läbi jooksnud, et see valgus ka täpselt starterisse ja mingi hetk enam käima ei läinud auto. See sai igatahes juba teises kohas tehtud, Info-Autost oli selleks ajaks kõrini. Peale seda muidugi müüdi auto ka maha, seega täpselt ei teagi, mis selle õli lekkimise põhjuseks oli või kust see tuli. Igatahes vist oli ka see mootorikatte plastik kinnituste osas ära lõhutud.