Tere!
Teen ka siia teema ära enda uuest sõidukist. Eelmine auto, jeep grand cherokee 5.2 V8, on hetkel alles, aga müügis ja loodetavasti varsti uue omaniku käes. Põhjus miks siis jeep ei sobinud enam on see et sõitmist on piisavalt palju et keskmine 18l/100km peale muutuks häirivaks nii rahakotile kui ka pidev tankla külastamine on üldiselt tüütu. Samuti kui on võimalik, sõidaks ikka uuema autoga.
Otseselt plaani autot osta muidugi polnud aga see kindel mudel kuulus ennem sõbrale ja olen selle auto elulooga enamvähem kursis, tekkis võimalus saada auto mis on hästi hoitud ning ökonoomsem kui jeep oli, lisaks ei pidanud 4veost loobuma. Olen hetkel 3mas omanik autole. Tegu on siis facelift mudeliga mis on Vin-koodi järgi toodetud 2002.a ja arvele võetud esmaselt Eestis ja seda 07.2003.a
Hooldusraamat olemas ja LS hetkel 170 800km, ostes oli 167 xxxkm.
Eelmine omanik vahetas: Generaator, esiklaas, kõik piduri kettad, klotsid, mootori õli.
Mina olen vahetanud xenonid(vanad olid tuhmunud ja ei valgustanud midagi), rehvid ning tagumise kojamehe ja hetkel kõik. Lähiajal tuleb väike hooldus teha ja mootori õli vahetada, süüteküünlad ja õhufiltri.
Tehnilisest ka väheke:
Mootor on 3.2 V6 mis annab 160kw ja kuskil 320nm väänet. Kütust võtab hetkel keskmiselt 13l/100km peale. Usun et soojemate ilmadega saab maanteel 11 liitriga ja linnas äkki 16 liitriga hakkama. Pole just öko üldpildis, kuid eelmise autoga võrreldes on tegu puhta säästuautoga
Lisadest on must nahksisu, 12 turvapatja peaks olema, ABS, ESP, 2x el. istmed soojendusega, el. peeglid soojendusega/kokkuklapitavad, kliimaseade, püsikas, park. andurid tagumised, lisatuled, xenonid, rauad+põhjakaitse, kesklukk, aeglusti ja rohkem eriti midagi. Üks asi millest puudust tunnen on reisiarvesti/pardaarvuti. Huvitav kas sel mudelil oli selline asi siis lisavarustuses?
Pilte ka lõppu:

Eks uuendan varsti.