mineputsi kirjutas:
ma olen tagasi

täna juba 5 kasutajat ära blokitud. aga mul netipulkasi jagub uus ip uus email uus kasutaja ja jälle hea. aga hoidke kõvad.
Tegelikult pole mitte uut netipulka vaja vaid korraks eemaldad netipulga arvutist ja siis tagasi. Modem võtab seepeale uue IP ja oledki moded jälle kergelt üle lasknud. Sinu reaalseks bännimiseks peaksid rohelised mehikesed enam-vähem sinu operaatori IP ära blokeerima aga arusaadavalt pole see neil võimalik teha.
Minu eelmine kasutaja bänniti samuti täna ilma põhjendamata ära.... Üldiselt tundub et see sr orgia foorum hakkab siin päev-päevalt üha enam pereraadio ja prillitoosi ühendfoorumit meenutama. Varsti jäävad siia üldse ehk need kasutajad, kes enne postitamist mustandi teevad ning modede ja adminni käskluse peale kükke rabavad teha...
Mingisugune sõnavabadus peaks ometi mingi piirini kehtima. Piir ilmselt peaks jooksma sealt, kustmaalt hakatakse avalikult illegaalseid tegevusi nagu näituseks rohelise suitsetamine jne....või mine sa tea, miks need moded ise tundub et väga segast panevad siin viimasel ajal....Katsutakse kunagise populaarsuse najal kergelt liugu lasta ja siin mingit überintelligentset vestlust aretada