Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 10:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Uue mootoriga Fi BTL.
PostitusPostitatud: 03.03.2011 22:40 

preda kirjutas:
Sai siis täna käidud kuulamas DBZ süsteemi :) ...ja peaks mainima,et see 18" Fi BTL on ikka väga jõhker aparaat.Ei osanud lootagi,et asi ikka nii hullu paneb...silme eest ja kõik muu vibreeris ja mitte vähe.Ma ei tea,kui palju volume sai keeratud,aga võimul pidi veel ruumi olema.
Kast ise oli juba selline lahmakas,et mu clk-sse poleks see kuhugi mahtunud.
Krt kadedaks teeb,aga jah nii üle paari min ei kannata kuulata.
Ja ma ei kujuta ette,mis see SMD 18" veel teha võib ;)

...ja see oli õige ütlus Fi = " Fucking Incredible" :rokib :D

NO loodan ka lähiajal BDZ-iga ühendust võtta ja mingine aeg kokku leppida et võiks väheke sisikonda väristada :D
Ega ise ei kujuta ette küll mitme liitrine see kast peaks ka olema.
Prr.. ma ausalt ei taha teada mida see SMD 18" teha veel võib, viib rsk teisele planeedile kah:D

:D tänud... eks see imeline ole küll jh!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 22:52 

Fi BTL @ 2kw on nohu ja seagripp :D

Tegelikult ei ole kogu tehnika kinni ainult subbaris, kogu süsteem peab olema täiuslik, et seda nautida.
Kui on ainult 2kw kasutada ja pole plaani tulevikus ka võimu täiendada, siis saaks 2kw juures oluliselt tigedama ja bassisema süsteemi kui 1 x 18" BTL-ga ... 2kw on kindlasti selle subbari mõnitamine ...
Fi BTL on vaieldamatult maailma tippu kuuluv element, aga kui ... mersu S600 sõidetakse ainult 7 km külavahe teid, nädalavahetustel kirikusse, siis tekib küsimus, et milleks nii palju raha ja kasutamata powerit raisata selle tripi jaoks, lihtsalt, et teada ja näidata, et "mul on" ?

Loodan, et need isaseimad elemendid leiavad ka praktilist kasutust peagi (5kw on neile juba selline paras ja südant soojendav power) :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 23:01 

BWWRAT kirjutas:
Fi BTL @ 2kw on nohu ja seagripp :D

Tegelikult ei ole kogu tehnika kinni ainult subbaris, kogu süsteem peab olema täiuslik, et seda nautida.
Kui on ainult 2kw kasutada ja pole plaani tulevikus ka võimu täiendada, siis saaks 2kw juures oluliselt tigedama ja bassisema süsteemi kui 1 x 18" BTL-ga ... 2kw on kindlasti selle subbari mõnitamine ...
Fi BTL on vaieldamatult maailma tippu kuuluv element, aga kui ... mersu S600 sõidetakse ainult 7 km külavahe teid, nädalavahetustel kirikusse, siis tekib küsimus, et milleks nii palju raha ja kasutamata powerit raisata selle tripi jaoks, lihtsalt, et teada ja näidata, et "mul on" ?

Loodan, et need isaseimad elemendid leiavad ka praktilist kasutust peagi (5kw on neile juba selline paras ja südant soojendav power) :)

Eks ta sinna nohu ja seagripi kandis on jh:D
Ei no seda kindlasti, et ei ole nagu mõtet puhaspaljast supparit panna autosse ja loota et nagu nüüd on vägeeev:D
Kindlasit korralikud kompod (mitu komplekti), liigne ei tee ka paha:D, korralik isolatsioon.
Kui vaadata mis võimsust sellele elemendile pantakse taha siis pole kahtlustki et 2kw rms on mõnitus, nagu kasutaja jarxz ütles et 5000w rms on juba selline võimsus mis on loogilisem, ja isegi siis kannataks juurde võimsust panna:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 00:06 
Kasutaja avatar

BWWRAT kirjutas:

Halb võrdlus - auto on tihti staatusesümbol (välismaal vähemalt), suppar vaevalt. Seega jep, ära loe võõrast raha :D

Aga kuhu rohkem võimu striitmüristamiseks? Miks mitte osta kui Fi on kvaliteet?
Pluss kui seal palju rohkem jõudu, siis liigutab küll sitaks õhku ja autos üldse olla ei saa - mis selle mõte? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 00:11 

ValgeKotkas kirjutas:

Halb võrdlus - auto on tihti staatusesümbol (välismaal vähemalt), suppar vaevalt. Seega jep, ära loe võõrast raha :D

Usu mind, mul pole siinse keskkonna rahast ei sooja, ega külma, bass on hingelähedane ja lihtsalt tuli silme ette minu jaoks tabav võrdlus.
Kui mingi toode ei leia enda jaoks vastavat rakendust, siis ...
Aga nagu ka ennist mainisin, siis loodan, et ka teine BTL saab mehiselt tööle ja omanik õigel ajal jahvatatud neerukivid, ehk siis olematud :D

Autos saab vabalt istuda 10kw juures ja 2 x 18" BTL
Harjumuse asi, real bass starts @ 155 db and from 20hz :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 00:14 

Ärme hakka siin omavahel nüüd kisklema;)
Igalühel omad vaateväljad asjade üle, kes leiab mingise asja mõtet, mõni mitte.
Kui olete mõlemad bassifriigist kegomehed, siis asi klaar :rokib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 00:37 
Kasutaja avatar

Kasutaja DBZ võiks rääkida lähemalt oma süsteemist. Mis autos süsteem on? kui suure kasti tegid ja mis sagedusele häälestasid? Termlabiga mõõtnud oled?
Kavatsed võistelda kah või on lihtsalt igapäeva kuulamiseks ehitatud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 16:05 

BWWRAT kas tõesti realne bass alagb 155 db pealt?:D Oled sa kuulnud sellist rõhku üldse? tead sa ka millest sa üldse räägid?

Jarxzile: Volvo 850 (universaal); kast 170l 33hz peal, muusika kuulamiseks. Termlabinud pole, kuid arvan et kuskil 144-150 db. Võistluste jaoks ma seda süsteemi teinud pole, kuid võistlustel käin ilmselt ära, tahaks teisi eesti bassimehi ka kuulda. Kuid mind kartma sa ei pea, sest me ilmselt ei osaleks ühes kategoorias, kuna mul kasti kõrgem kui tagaakna alumine osa, mille tõttu mind lükatakse ilmselt extreme klassi kategooriasse:(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 16:23 

DBZ kirjutas:
BWWRAT kas tõesti realne bass alagb 155 db pealt?:D Oled sa kuulnud sellist rõhku üldse? tead sa ka millest sa üldse räägid?

Jarxzile: Volvo 850 (universaal); kast 170l 33hz peal, muusika kuulamiseks. Termlabinud pole, kuid arvan et kuskil 144-150 db. Võistluste jaoks ma seda süsteemi teinud pole, kuid võistlustel käin ilmselt ära, tahaks teisi eesti bassimehi ka kuulda. Kuid mind kartma sa ei pea, sest me ilmselt ei osaleks ühes kategoorias, kuna mul kasti kõrgem kui tagaakna alumine osa, mille tõttu mind lükatakse ilmselt extreme klassi kategooriasse:(

Mitte extreme, vaid Street Max-i

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 16:30 

OK tänud info eest! Hea, et mitte extreme klassi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 16:32 
Kasutaja avatar

DBZ kirjutas:

Uus inimene foorumis, ei mõista ütlusi "Elu hakkab 200km/h" või "2l on kokakoola, mitte mootor" ("bass algab 155db'lt") :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 19:33 

DBZ kirjutas:

Rahu poisid, v'ikse saladuskatte all võin öelda, et olen küll, siin kohal aga veel lisaks, et bass on suhteline mõiste, olen ka kangemates/valjemates autodes istunid, kuigi mitte nii madala hz juures, kui algselt välja hõikasin :)
155db stabiilset bassi 30-40hz, vot see on elamus !

Sinu süsteemi kohta julgen kindlalt väita, et üle 147db ei ole seal kindlasti 2kw tagant, kaldun arvama et sinna 145-146db vahele kuskil. Aga tore oleks see tulemus teinekord teada saada ja ka seda, mis sagedusel, jõudu ehitamisel ja bassitamisel :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2011 13:31 
Kasutaja avatar

DBZ kirjutas:

See kast peaks muuska kuulamiseks päris ideaalne olema. Mul on endal tunduvalt väiksem kast ja kõvasti kõrgemale häälestatud, sest mul lihtsalt ei mahtunud suurem kast autosse ära ja SPLi jaoks ongi väiksem kast parem.
Kuskil 145dB kandis võid loota jah sellest seadest aga võistlema tule kindlasti, väga huvitav on ja inimesed on kah väga abivalmis. :)
Muidugi muusikat kuulates on sinu süsteem kindlasti jõhkram kui minu oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 18:14 

Head uudised minu jaoks:).. soome minek järgmise nädala jooksul ja teeb kenasti tööd seal 3 kuud ja siis rahad taskus et enda masinat ehitama hakata:)
Ehk siis järgmine aasta kui sõjaväest tagasi:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2011 20:47 
Kasutaja avatar

preda kirjutas:
Sai siis täna käidud kuulamas DBZ süsteemi :) ...ja peaks mainima,et see 18" Fi BTL on ikka väga jõhker aparaat.Ei osanud lootagi,et asi ikka nii hullu paneb...silme eest ja kõik muu vibreeris ja mitte vähe.Ma ei tea,kui palju volume sai keeratud,aga võimul pidi veel ruumi olema.
Kast ise oli juba selline lahmakas,et mu clk-sse poleks see kuhugi mahtunud(kasti asetus oli ainult vale,oleks pidanud näoga ülesse olema,mitte luugi poole)
Krt kadedaks teeb,aga jah nii üle paari min ei kannata kuulata.
Ja ma ei kujuta ette,mis see SMD 18" veel teha võib ;)

...ja see oli õige ütlus Fi = " Fucking Incredible" :rokib :D

Millest järeldus, et kasti asetus "vale" ? See kuidas rõhk autos liigub saab vaid Term-Labiga möötes, et kuidas rohkem rõhku toodab. Teooria ja praktika on erinevad siiski ja ei ole midagi kindlat kasti asetust. Mis autos kogu süsteem istub üldse ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis