Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 17:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 07.03.2011 22:34 
Kasutaja avatar

JAWAmees kirjutas:
dellu kirjutas:
JAWAmees kirjutas:
Sellinne küss, kus saab tallinnas kõige odavamalt veemõõtjaid taadelda(4tk)?
Selline teema veel: korteris polnud vahepeal x aastat keegi sees elanud. Kuna vee näitu ei esitatud siis pani korteriühistu iga kuu 5kanti külma ja 5 kanti kuuma vett automaatselt arvele. Ette on makstud kokku umbes 200kuupmeetrit sooja ja 250kuupmeetrit külma. Vahepeal käis korteriühistu esindaja veemõõtjaid üle vaatamas(viimati taadeldud 2004 märts, seega 2 aastat tähtajast üle), tahetakse juba ettemakstud vesi "ära kaotada". Äkki on mõni pädev inimene, kes oskab öelda, mis õigus on neil seda teha ja mis peab tegema selleks et neil see läbi ei läheks?

Kas 2004 on ostetud või viimati taadeldud? Üldiselt väidetakse, et üle korra ei kannata taadelda ja viga on juba liiga suur ja tuleb ikka uued osta. Metrosertis on näiteks 4.79 taatlemine, samas ise just ostsin Bauhausist uued ja maksid äkki mingi 13 eurot. Praegu maksad pea 5ka ära ja äkki ei saagi asja. Samas kui on asjad olemas, siis pead ju mehe ainult korra koju kutsuma, kui ei siis kaks korda väljakutse ka ju.

point on selles, et peale viimast taatlemist on mõõtjast läbi voolanud väga väike kogus vett(tavakasutuses oleks see mingi 4 kuu norm). Eeldan, et veemõõtja pole piim mis hapuks läheb vaid pigem mehanism, mis kulub ja tekivad ebanormaalsed lõtkud. Asi ei ole isegi selles, et ei raatsi uusi mõõtjaid osta, KÜ tahab selle arvelt et pole 7 aastat taadeldud tsirka 640 euriga külma teha(paar kuud tagasi arvutasin sellise ettemaksu summa).
Proovisin praegu ämbritesti teha, 30l lasin vett, siis mõõtja näitas, et on 31-32 liitrit läbi voolanud eri mõõtjatel...

No minu variant ei välista ju sinu probleemi lahendamist. Kui sina esitad lõpparve, siis peaks ju tagurpidi arvutus toimuma. Iseasi on nüüd tõesti see, kuidas on Ühistu kehtestanud taatlemise ja arvestite vahetamise. Kui neil on öeldud, et arvestita korterid maksavad nn ülejääva kulu jagamise teel, siis on asi hapu. Näiteks ühistu loeb taatlemata arvestit mittetunnustatud arvestusvahendiks ja maksadki nn jagatud kulu. Samas kui sa ütled, et iga kuu pandi lambist 5 kuupi, siis ei ole ju jagatud tasumine. Seega peaksid saama nad ju pikalt saata. Mille alusel nad seda igakuist 5-t kuupi maha kannavad. Kui palju sul viimasest esitatud näidust tarbitud on? Ehk sisuliselt saaks siis mitteametlikuks lugeda mitte rohkem kui viimasel kahel aastal makstu ju, mis on ainult 120+120 ju, mitte 200 ja 250. Kui viitsimist ja aega on, siis Linnavalitsuse teenindussaalis on mingi korteriühistute alane nõustamisboks. Usun et sealt saaksid ka kiirelt abi, peaks vist juriidilist haridust omavad isikud seal olema.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 23:02 
Kasutaja avatar

Ove. kirjutas:
Tanel kirjutas:
talon kirjutas:
Ove. kirjutas:
Minu arust pole eestis õiget masu olnudki.

Kas maksad ise kogu oma elu eest v on toetajad(vanemad .....) et sellist juttu räägid?

Ta maksab ise enda elu eest. Vastan kuna tean inimest.

No 2,5 aastat tagasi elasin vanemate poolt, siis tuli raha neilt, kuid siin on SUUR AGA...
Kuna neil on farm, siis olin seal palgaline tööline. Selle alla ei käi muru niitmine ja nendele kainekas olemine, vaid ikka tõsised tööd ja tööpäevad 15 ja mõnikord ka rohkem tunde...
Paraku sai kopp ette ning kolisime naisega kokku (me ei klappinud sulasega ning oli tõsine pereloomisplaan) ning minust sai asendustalunik ja väga hea palgaga.

Kui nüüd keegi peaks avatariauto järgi palgaarvustusi tegema, siis ma ei näe põhjust midagi uuemat soetada, kui ka vanem töötab ja ka muud asjad tahavad rahastamist + ostan mida tahan :rokib (sh. naine ei käi tööl)

Ja Tanelile tänud, kui külla jõuad lõpuks, siis küll tänan :)

mulle tundub, et me oleme sarnase ellusuhtumise ja vaadetega.
ka mina lahkusin kodust u. 3 aastat tagasi. kooli oli lõppenud ja töö olemas.
tahtsin samuti oma pere ja oma elamist. üldse oli iseseisvus mu eesmärk :D
kohekohe valmib isal tõeliselt suur maja ja ta ootab, et minagi sinna koliks aga no mitte ei taha. iseseisev on ikka tunduvalt parem olla.
erinevalt Ovest matsin mina oma pereloomis mõtted üsna kiirelt maha. veel noor ja elu tahab elamist.

aaga teemasse.

eilne lubadus, et Jaanipäevani ei joo lõppes täna. iseloomu pole noh :P
ikka vaja sauna teha ja mõni õlle ligi võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2011 23:37 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
ETV- hakkab väga huvitav dok film vist vene nafta ärikast,rikkaimast mehest ja üldse asjameestest.
Head vaatamist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 00:43 
Kasutaja avatar

ja läbi ta ongi :)

Vene värk on ikka Vene värk. tuttav kes Venes nossov jagab ikka elutarkust noortele jüngritele. "poisid - saage aru, Eestis võite äri teha, aga Venemaal on raha"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 01:26 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
ja läbi ta ongi :)

Vene värk on ikka Vene värk. tuttav kes Venes nossov jagab ikka elutarkust noortele jüngritele. "poisid - saage aru, Eestis võite äri teha, aga Venemaal on raha"

Nii ta on, väga hea sõber ajab nendega alko ja mööbliäri, vahest ikka räägib muljeid.

Aga muidu, ilusat naistepäeva teile, poisid! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 01:39 
Moderator
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
ETV- hakkab väga huvitav dok film vist vene nafta ärikast,rikkaimast mehest ja üldse asjameestest.
Head vaatamist

mis selle dok nimi oli?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 01:43 
Kasutaja avatar

http://etv.err.ee/index.php?0561330 peaks piisav olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 01:44 
Moderator
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
http://etv.err.ee/index.php?0561330 peaks piisav olema.

tänud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 13:09 
Kasutaja avatar

Eile õhtul sõideti üks 8nda bemm eest jumala sassi kristiine taga. Pisar tuli silma, mis nüüd edasi saab? E31 just liiga tavaline ja igav masin pole, jupid ka kallid.

Mis kuradi pärast on vaja alati kenadele autodel ette keerata krdi kaubikutega?

Ja teine teema on see, et kas Edgar on isiklikult tln foore reguleerima hakanud v? Varem oli nii, et kristiinest sõidad 60ga linnu teeni siis sealt 50ga edasi ja otse taha mustamäele välja, nüüd seal 70+ vajalik, siis on vahepeal foorid lihtsalt paigast ära ja vambolast liivakuni 80+ et terve grupp läbi mahuks ja 70+, et paar tükki jõuaks. Vanasti pidi seal 45ga sõitma, et ees roheliseks läheks. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 15:20 
Kasutaja avatar

Saaks Tallinna tööle, kuid fakk.. elamist pole seal. Keegi mõnd lehekülge vms. ( inimest ) teab kust saaks korteri üürida OTSE OMANIKULT?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 15:43 
Kasutaja avatar

www.city24.ee pole siis ühtegi? Ma aitasin kunagi sõbral vahendada, nii et usun et on ka teisi. Iseasi muidugi, mis hinnaklass on. Samal sõbral oli üks tuttav, kes ka mitut korterit omas, aga üürile andis ainult läbi maaklerite, sest kellel pole maakleri tasu maksta on ka suures plaanis niiöelda küsimärgiga klient.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 16:06 
Kasutaja avatar

rookierice kirjutas:

Ja teine teema on see, et kas Edgar on isiklikult tln foore reguleerima hakanud v? Varem oli nii, et kristiinest sõidad 60ga linnu teeni siis sealt 50ga edasi ja otse taha mustamäele välja, nüüd seal 70+ vajalik, siis on vahepeal foorid lihtsalt paigast ära ja vambolast liivakuni 80+ et terve grupp läbi mahuks ja 70+, et paar tükki jõuaks. Vanasti pidi seal 45ga sõitma, et ees roheliseks läheks. :kill

Midagi on muutunud jah. Kui tulikast hakata paremale endlasse keerama, siis tavaliselt kui lasid sealt foori alt mingi 80ni, jõudis veel viimase kollasega üle. Eile ja täna kruiisisin rahulikult 50ga ja jõudsin ka läbi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 17:30 

Ma elan ka üürikas. Pole kordagi maksega hilinenud vms. Aga ma lein et ma EI MAKSA mitu tuhat krooni maaklerile mõtetu asja eest.
Nad ei tooda midagi peale büokraatia. Kindlasti on nad mingil määral vajalikud, aga tänapäevases infoühiskonnas küsida
mitu tuhat krooni korteri kuulutuse eest, lepingu blanketi saad ka heal juhul. Ja 5 maaklerit 10st tulevad korterit nagu vastumeelselt näitama. WTF? Ma nagu oma lõbuks käin neid vaatamas, sest muud teha pole we? Pm ei üüri enam maakeri kaudu, kuradi umbkeelsed tillid. Ennem ostan juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 17:43 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
P...I naiste ja vastlapäev :D Väljas elu nagu karusellil :DTäna rohkem õue mängima ei lähe. :D

Viimati muutis oopc, 08.03.2011 17:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 17:43 
Kasutaja avatar

Ma lasin selle eelpool öeldud vastuse silmist mööda. Siin orgias on leidub päris palju neid kellel mõte töötab kuidagi väärastunult.

Loomulikult tahan ma otse omanikult selle tõttu et ma ei pea mingile ´´ärikale´´ saja euriseid tühja loopima selle pärast et too ambaal mul võtmega korteri ukse lahti keeraks. ( Maakler korteri olukorrast nagu nii s_ttagi ei tea seega mis mul tast tolku on )

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis