Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 17:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 08.03.2011 22:52 
Kasutaja avatar

Youtube´st enam video pilti ei näe, lihtsalt valge :D . Kuna SR-is toimib siis tuleb siin vaadata :rokib . "Postituse eelvaade" :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:03 

Misasi seal krdi Tammsaare teel täna toimus ? Mingi 5 tuletõrjet, paar paak autot ning mõned kiirabid siblisid ringi.

EDIT: Lugesin delfit ja asi selge.

Viimati muutis woush, 08.03.2011 23:04, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:04 
Kasutaja avatar

Viin kirjutas:
Youtube´st enam video pilti ei näe, lihtsalt valge :D . Kuna SR-is toimib siis tuleb siin vaadata :rokib . "Postituse eelvaade" :D :D :D

Miks valge ? Ega sa Flashplayerit ei uuendanud ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:08 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
Miks valge ? Ega sa Flashplayerit ei uuendanud ?

Mõned päevad tagasi :D . Arvuti käis päevas 100 korda pinda, et restarti vaja siis tegin ära. Ja sinna pilt ilmselt jäi :D .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:13 
Kasutaja avatar

Viin kirjutas:
Mõned päevad tagasi :D . Arvuti käis päevas 100 korda pinda, et restarti vaja siis tegin ära. Ja sinna pilt ilmselt jäi :D .

Sinna ta sul ilmselt jäi jah :D Omal oli ühe arvutiga ka sama keiss, et paar päeva tagasi määris mulle hirmsasti flash 10.2+veelmidagi pähe. Noh ja uuendasin siis ning youtube pilt oli läinud....
Täna "uuendasin" vana flashi versiooni tagasi ja naases ka pilt....
Proovi järgi. Mina arvestasin isegi vist mingi varuga ja panin peale vers. 10

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:17 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Ma lasin selle eelpool öeldud vastuse silmist mööda. Siin orgias on leidub päris palju neid kellel mõte töötab kuidagi väärastunult.

Loomulikult tahan ma otse omanikult selle tõttu et ma ei pea mingile ´´ärikale´´ saja euriseid tühja loopima selle pärast et too ambaal mul võtmega korteri ukse lahti keeraks. ( Maakler korteri olukorrast nagu nii s_ttagi ei tea seega mis mul tast tolku on )

Minu kohta käis? Mis mõttes väärastunult?
1) Pakkusin, et kas tõesti pole city24-s kuulutusi. Mul sõbral oli korter vaja välja üürida, ise on teiselpool maakera (eelmine üürnik lasi kahe kuu pärast jalga). Kuna mina aitasin vahendada, siis oligi otse omanikult. Ei küsinud mina teenustasu kelleltki.
2) Tõin näite, et kõik ei taha ega omagi aega otse pakkuda. Esiteks on inimese oma aega väärtuslikum ja teiseks näitab ka see üürnikust natuke infot. Ma ei ütlegi et raha peab tühja loopima, aga nagu sõbra näide oli siis esimene üürnik oli juba alla 2 kuu läinud. Igasugu puuduvate lambipirinide ja muude asjadega jagelusi oli veel tükk aega. Kusjuures ei olnud just kõige odavam korter, 3 tuba ja mitte kõige kehvemas kohas, ehk igaüks ei üüri. Kui juba paari kuu üüri raha oled teenuseks maksnud, siis vast ei "lollita" ka. Ehk siis katsu end ka natuke omaniku ossa panna.
3) Samas alati ei saaks öelda, et maakler midagi ei tee. Hiljuti oli kogemusi ka ühe korteri müügiga. Müüdi küll ka otse omanikult aga ka ühe maakleri kaudu. Lõpuks juhtus nii, et ühel päeva oli kaks kindlat osjtat ja mõlemad tulid maakleri kaudu (üks venitas otsustamisega kuskil nädala ja teine käis samal päeval vaatamas) :). Omaniku seisukohtalt on üürile andes vast natuke abi ka (kui ikka hea maakler), sest mäletame ju kõik paari kuu tagust Võsareporterit, kus üürniku vastu midagi teha ei saa kui see ei maksa. Korraliku lepinguga oleks vast mingitki lootust.
See sõber, kelle korterit aitasin pakkuda, ise jurist ja reaalse lepinguni jõudmine võttis ikka päris mitu päeva, kuigi üürnik oleks tahtnud kohe sisse kolida. Kusjuures päris mitu sai ka enne pikalt saadetud (üks oli kahtlane perekond - väidetavalt ungarist, auto itaalia numbritega, pass vene oma jne, siis üks noor neiu - muidu oli väga suur huvi, aga polnud 2 - kuu tagatisraha maksta, ala et poole kuu raha saaks kokku, palgapäev 2 nädala pärast, et siis saaks veel maksta). Mõtle ise kui omanik oleksid, kas siis tahaksid sellistega jageleda? Maakleri kasutamine (tema kogemus) ja tasud aitaks juba selliseid välja praakida natuke. Ehk siis kui inimesel on oma aeg kallis, et sellistega mitte jageleda. Selle müügi teemal oli ka maakleriga kokkuleppehind ja sisuliselt oleks võinud teise huvilise pikalt saata, tema oleks ikka oma summa kätte saanud. Kuna nüüd aga teiselt huviliselt küsiti täishinda (see pikk mõtleja oli veits kaubelnud ka), siis võib öelda, et seisis ka väga hästi omaniku huvide eest.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:20 
Kasutaja avatar

Enda praeguse korteri leidsin ka kusagilt portaalist läbi maakleri ja noh, kuna ma algul linna tulles ei jaganud mitte millestki ööd ega mütsi, siis sai rahuliku südamega see 2500 ära makstud, praegu kahetsen küll veits. Too maakler oli päris umbkeelne, nt küsis meilt et kas me tudingud oleme jms nalju. Korteri vaatamiseks kutsuti ikkagi korteriomanik kohale, maakler seisis oma tuima umbkeelse näoga kõrval ja küsis ainult raha pärast. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:29 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Enda praeguse korteri leidsin ka kusagilt portaalist läbi maakleri ja noh, kuna ma algul linna tulles ei jaganud mitte millestki ööd ega mütsi, siis sai rahuliku südamega see 2500 ära makstud, praegu kahetsen küll veits. Too maakler oli päris umbkeelne, nt küsis meilt et kas me tudingud oleme jms nalju. Korteri vaatamiseks kutsuti ikkagi korteriomanik kohale, maakler seisis oma tuima umbkeelse näoga kõrval ja küsis ainult raha pärast. :D

Jah on ka maaklereid ja "maaklereid". Veel sama otse müümise teemal helistati ka, et inimene soovib vaatama tulla. Tuli siis ka mingi vene mutt, kes umbes jooksis ees ja näitab et näe siin vannituba ja siin köök ja. Kohe näha et üritab siis ise enne vaadata et mis ja kus. Jäi nagu küsimus, et kes või mis ta on ja miks ta rabeleb. Pärast tuli siis välja, et otsis ajalehest ostusoove ja siis lihtsalt vedas ise inimesi vaatama. Kusjuures ma ei saanudki aru, kust ta raha lootis saada. Point oli siis selles, et pärast helistas veel ja ütles et ostja tahab hinda alla saada. Ok pakuti siis odavam hind, aga ostjale ta seda edasi ei öelnud (ostuhuvilisega saadi hiljem otse kontakti juhuslikult). Kusjuures jäi ka imelikuks mis moodi ta üldse huvlisele neid pakkus, sest antud korter oli oluliselt kallim kui ostja ostueelistus.
Samas selle korteri müünud maakleri kohta ei ütle mina küll ühtegi halba sõna. Võib-olla tõesti on seda palju maksta mingi 3-4 külakäigu eest, aga lõpptulemus oli hea. Samas muidugi oli maaklerite teenustasu ka 2-3x vahega. Ja neid ikka oli kes pommitas oma teenust pakkuma (telefon, e-mail jne). Ühele maaklerile sai öeldud, et palun selle %-ga võid müüa, aga ei sobinud. Pärast muidugi tuli välja, et naaber samast trepikojast paar korrust kõrgemalt :). Ma muidugi arvan et tema ei pruukinud teada seda :), kodulehe ja autole hiljem tekkinud reklaamide järgi sai pilt kokku viidud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 00:42 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
Sinna ta sul ilmselt jäi jah :D Omal oli ühe arvutiga ka sama keiss, et paar päeva tagasi määris mulle hirmsasti flash 10.2+veelmidagi pähe. Noh ja uuendasin siis ning youtube pilt oli läinud....
Täna "uuendasin" vana flashi versiooni tagasi ja naases ka pilt....
Proovi järgi. Mina arvestasin isegi vist mingi varuga ja panin peale vers. 10

Tsiteeri:
Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available.

:kill . Õnneks IE ja morzillaga töötab :D . Pm on nii, et kui ma vana ka uuesti laeks siis Chrome muudab selle varsti jälle uueks? Miks enamik uutest asjadest nii... :kill on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 01:02 
Kasutaja avatar

Eks nad käsikäes arvutitootjatega töötavad :D
See arvuti millega prõublem tekkis on pmst mingi 4 a. tagasi poest ostetud....

Teine arvuti, millega prõublemit pole, on mul järjepidevalt tuuningut saanud :D

Minul Mozilla kasutuses. See, et IE-d ja Chrome`i näppida läks suures närviminemisetuhinas meelestki :D

EDIT : Muidugi on Mozilla ka võimeline aut. uuendusteks ja samuti on ka Chrome võimeline aut. mitteuuendusteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 01:07 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:

Pea-aegu sama seis, et 4a :D .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 02:35 
Kasutaja avatar

Viin kirjutas:
TMF kirjutas:

Pea-aegu sama seis, et 4a :D .

Mul näitab ka aeg-ajalt valget pilti aga aitab valgel laigul paar korda klikkimist või siis klaviatuuriga korra ülesalla ja toimib.
Seega ei näe probleemi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 15:22 
Kasutaja avatar

Tartus Riia mäel oleks just mingi escordiga junsu mulle tagant sisse kütnud. tüüp keeras ära vastassuuna vööndisse. sai natuke pärast mu auto tagumist otsa pidama. Tüübil oli nägu peas nagu püksid oleks millegiga täitunud. Suht vedas vist..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 15:33 
Kasutaja avatar

Hommikuse külmaga läks mu diisel poolest pöördest. Vot on pill ma ütlen!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 16:12 
Kasutaja avatar

tanel63 kirjutas:
Hommikuse külmaga läks mu diisel poolest pöördest. Vot on pill ma ütlen!

-3 või -2 kraadiga :)? See on pill tõesti.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis