Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 17:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 09.03.2011 23:41 

bingos nurkadega 10euri ja 20senti :D . Teine võit elus, aasta jaanuaris kunagi sain ka nurkadega aga siis 4euri. Pileteid olen elu jooksul vast juba 80euri kanti ostnud :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 02:02 

Tuul viib kohe satipanni ja vihmarennid minema vist :D Katsu sa siin sellise tuulega magama jääda kurat... Ikka vãga julm maru ja raju tuul on väljas. Jumal tänatud, et lund ei saja muidu poleks vist hommikul üldse hoovist välja asja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 02:14 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mõnus on mööda puhtaid ,kuivu teid sõita õhtul puhta masinaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 08:28 

kaups001 kirjutas:
mul jäi bingos täismängust 4 ruutu puudu, 22k euri oleks päris mugav olnud. :)

mul jäi 3 ruutu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 09:27 
Kasutaja avatar

Täna Tallinna töövestlusele, lisaks elus esimest korda tegi mulle üks ettevõte ise tööpakkumise Tallinna. ( Päris üllatav oli see )

Seega ehk saab siis kaks kärbest ühe hoobiga. Aga eks paistab kuidas läbirääkimised edenevad ning mis suurusjärku jääb palk.

Et siis tuleb Compact varsti kurjaks ajada ning päälinna poole kimama hakata 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 10:07 

10nest vikingust ükski ei hittinud, 10nest bingost samuti :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 10:29 
Moderator

Tanel kirjutas:
lamelink kirjutas:
Kohtasin bussijaama juures järjekordselt volvodebiili. :D
Ei lasknud mul reastuda vaid kiirendas kõrvale ning püüdes tema taha reastuda pani korralikult pidureid nii et oleks talle sisse lajatanud. Siis jättis keset teed auto seisma ja ootas midagi, tahtis kindlustuspauku teha vms? :lol

Ma võitlen igapäev sellistega. Pe*se see inimene ei saa aru, et ta naguinii uimerdab endas zajoobis sealt fooritagant minema. Kui mina kolmandast reast mis varsti ära lõppeb temast 4x kiiremini minema lähen, sujub asi palju paremini. Fak tal vaja tõmmelda. Minuarust on nendel inimestel mingid ego probleemid.

Olge vakka, see et Volvomehed mingid rullnokad ei ole ja fooritaga ei peenesta ning ridade vahel ei trügi, siis ei tee see neist ei debiile ega zajoobe... Vaadake endale otsa kõigepealt ja siis mõelge, selle üle kuidas maailma muuta mitte teisi muutes vaid ennast sobitades.

See kui mina tahan oma suures mõnusas laevas vaikselt kruiisida ja oma nahkdiivanis 9 kanaliga surroundi kuulata, siis see on minu asi. Kui teie tahate oma sierrades ja bemmides kiiresti kuhugi jõuda, et sellest õudusest välja saada, siis palun.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 11:18 
Kasutaja avatar

Tanel ei pidanud ilmselt üldiselt volvomehi silmas, vaid kõiki selliseid tolvaneid.

Lisaks on need sellid toredad, kes vasakpööret tehes keeravad sujuvalt esimesest reast teise. Nõmme tee ja tammsaare ristis juhtub seda vist küll igal fooritsüklil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 11:20 
Kasutaja avatar

Minu "kodus" on 6 volvot. Pooled on rahulikud, mina üks neist pole :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 11:27 

Talvel oli selline juhus et jäin mäe peale seisma aga tee oli nii libe ,et auto ei liikunud edasi vaid rattad kerisid ringi. Sõitis siis minu taha mingi vanamees oma uue VOLVOGA. Selleasemel ,et mul lasta 5m tagurdata et hooga mäest ülesse saaks hakkas tüüp signaalitama ja karjuma ,et mida ma uiman. Panin ohutuled peale , siis läks tüüp eriti närvi lasi vilet koguaeg tagant ja sõitis mulle 30 cm kaugusele ,et ma talle sisse libiseks. Siis viskas mul kopsu üle maksa läksin autost välja sellepeale tüüp ehmatas ära lasi mingi 10m tagasi ja lasi vilega minema. Paar päeva tagasi oli ka juhus kus mingi xc90´ga tüüp mind teelt välja rammida üritas ja minu ees äkkipidurdusi tegi kuna maanteel temast möödusin , vb minu bemm ja vahtraleht ehmatas teda kui ta oma mugaval nahkdiivanil vedeles ja 9´sa kõlariga surround heli nautis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 11:32 
Kasutaja avatar

vahtralehega bemmimeeste kohta võib ilmselt 3000 samasugust lugu rääkida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 11:33 

Welllo kirjutas:
vahtralehega bemmimeeste kohta võib ilmselt 3000 samasugust lugu rääkida.

Võib aga kui vahtralehega bemmi roolis on noor nokk või volvo roolis 50 aastates halli peaga mees kellel veel naine ja 2 lapselast ka autos. No miks peab nii käituma ?

Lihtsalt inimestel on sisse seadistatud juba mõte "ohoo vaata bemm vahtralehega lol" samalajal ise ükskõik mis autoga kihutades ja liiklusreegleid rikkudes.

Viimati muutis 4wd, 10.03.2011 11:38, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 11:38 
Kasutaja avatar

Samamoodi, nagu nooruses ollakse lollid, kiputakse ka vanaduses debiilsustele. Suht sama teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 12:08 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Jah selliseid vasakpöördeid ja ka parempöördeid näinud kus ei osata reastuda õigesse kohta ja tihti peale takistatakse oma manoovriga tugevalt teisi liiklejaid.Osad võtavad näiteks süütusse kohta ära pööramiseks omal hoo nii paha ja siis kakerdavad veel selles kurvis ,et taha tekib ummik jne.
Elagu elagu aktiivsed liiklejad.
ise olen mõelnud ,et võiks ka hakata tolknema kõikjal kuid ei suuda nõnda lihtsalt ,refleksid ja kõik muu ei lase lihtsalt jokutada liikluses.Kui vaba maa siis lihtsalt mingi 40ga sõitu ma ei mõista 50 alas.
Siis vist ühineks olukorraga kui kogu streetrace meeskond paneks omale masinatele kas mingid märgised ja hakkkasime kõik linnas liiklema kuni 40km h ja üldse võik koostada tipptundidel tevusetute streetrceritega ummikuid ja kakerdada mööda linna kui paljud kiirustavad.
Jah mõistan ja olen ka mõelnud selllel ,et liikjluses saavad kokku absull erinevad inimesed ja erinevad elud kes on aktiivsed näiteks liikluses ,kellel veel omakorda on tööks liiklus või tuleb seoses tööga liikluses osaleda neil kiire aga need kel pole midag iteha ja lihtsalt vaatavad ,et nemad sõidavad oma sõitu ,samas ise ka vabal ajal ei kakerda .
Ok olen kuulnud ,et sõidame maanteel rahulikumalt kui lubatud kiirus ,et vaatamae loodust jne aga vabalt on loodus ka jälgitav kiirusel 110 siis halvimal või parimal juhul.
Parkiga masin ära ja minge jalutama näiteks.
Autode marke ehk ise ka ei nimetaks eriti sündmuste puhul.
Võib ka ärevamaks liiklust muuta kui tajutakse mingit veidrat olukorda liikluses näiteks.
Ilma suunata sinna tänna,ridade keskel jne jne.kes paistavad mingit tulemust soovivat saavutada näiteks minuga siis paaril korral võib ehk oma sõitu sõita või pulli teha ja siis näiteks meelega mitte kiirustada.
Mõnikord on pull kui julm rahulikult lased minema foori tagant kelle võis ennem mulje jääda kui aktiivsest liiklejast ning oleks juba selle foori tsükliga soovinud omamoodi vastata ehk isegi kuid siis endal võibolla tilga püksi lasi ja pettuma pidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 12:17 

Üks parimaid meetodeid on näiteks kiirendus reast saada kohe õigesse ritta on nõnda ,et kui roheliseks läheb ja enne rohelise süttimist teha nägusi ,et nüüd läheb raceks ja siis ehk tsipa vajutada ja kohe korralikult pidurit ning selle paarimehe taha rahulikult reastada kes ehk oleks soovinud su surma kiirendusrea lõppedes sind takistades .
Lihtsalt ise pole kunagi meelga väga kedagi kaasliiklejat fakkinud kuid endale on mulje jäänud ,et seda on soovitud aga minule teha ning ka tehtud .See nagu minumeelst tuntav nagu võib ka juhte ära arvata kes mingi situatsiooni korraldanud autot roolis ,ennem juhti otseselt nägemata näiteks jne.

Viimati muutis oopc, 10.03.2011 12:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis