Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 11:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 85 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Peugeot 306 Cabriolet 1996 - Vipp
PostitusPostitatud: 18.02.2011 17:09 
Kasutaja avatar

Vipp kirjutas:
Salupa kirjutas:
Vot selle mehega läheks mina kasvõi kell kolm öösel kundasse kaklema, sest mitte iga mees ei julge omale leedust autot tuua. Mitmest autost siis see "Leedu Autotööstuse" pärl kokku pandud on? :-P

A Tõsisemat juttu ka: kombekas oleks panna siia ka vähe tehnilisemat infot - kui suur mootor, mitu kW oli tehasest ja mitu kW on sinu persedüno järgi vähemalt rohkem? Raudselt on ennem saksas olnud eramendi auto? Mitmele M5-le oled koti pähe tõmmand? On see auto ikka ainuke eestis?

Haahaahaaa, Salupaga meil omad teemad. :D

Tehnilise koha pealt on tegemist 2.0 liitrise mootoriga, mille VÄHEMALT 89kw tagavad küll säänse kiirenduse, et tundub nagu tegu oleks forssitud eks Saksa kiirteepolitsei pilliga. Kw hetkel ma arvan, et 89+++++-----++++, sest turpsi pole veel installitud, aga õli on juba vahetatud ! :)

KristjanH kirjutas:
Kenaa. Sama pill seisab Haljalas?

Seisab mul maja otsas siin jah vaheldudes erinevate sõidukitega. :)

Sa oled üks nendest hulludest, kes siin 24/7 BMW´d lappesse lasevad w ? See väike külake on suht hulluks läinud siin, kõik on järsku diffrikunnideks hakanud ja kunagi ei tea, mis kurvis järgmine vennike Bemm lappes vastu lendab. :uhoh

Eile õhtul jalutasin külavahel, siis nägin, et miskit uut sinna maja otsa tekkinud;)
Ja mul bemmi pole, pole üldse autot hetkel. :D Bemmidega teised vennikesed, nendepärast ma enda escordil ka stange lõhki sõitsin...
Aga, kui mingeid juppe tellida, saad Võidu Autost ka uurida, ülemusel oli 306 kunagi. ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 02:27 
Kasutaja avatar

KristjanH kirjutas:
Eile õhtul jalutasin külavahel, siis nägin, et miskit uut sinna maja otsa tekkinud;)
Ja mul bemmi pole, pole üldse autot hetkel. :D Bemmidega teised vennikesed, nendepärast ma enda escordil ka stange lõhki sõitsin...
Aga, kui mingeid juppe tellida, saad Võidu Autost ka uurida, ülemusel oli 306 kunagi. ;)

Okei, avatar oli natuke petlik. Mustast Escordist räägid ? Mingi aeg tagasi oli seda pidevalt liikvel näha.
Võidu Auto panen kõrva taha.

Nii... Autost rääkides oli täna üsna produktiivne päev.
Nimelt, kui hommikul kargud alla sain, panin Päälinna poole tuld, et külastada tamtaradaaaaaa....

Pilt

......kodanik Salupat :D

Hunnik igasuguseid kalasid sai lahendatud ja parendatud:

* Autole sai peale signa, mis sai integreeritud originaal (alguses mitte töötava) kesklukuga.
* Kõrvalistuja el. peegel töötab nüüd.
* Lae lamp ja pagasi valgustus sai tööle.
* Väline temp. andur sai tööle. (Olgugi, et see näitab nüüd kelbast - hetk tagasi arvas, et väljas on 48 kraadi sooja :D)
* Tutikas Älpaini võim sa osavalt korda arstitud. (Üks kanal ragises)
* Ette sai komponentkõlarid juurutada Salupa jääkidest ning kõik neli kanalit ühendatud läbi võimu.
* Kindlasti midagi veel, mis hetkel ei meenu.

Positiivne:
* ÜLIVINGE on uksi sulgeda ja avada puldist. :rokib
* Mägrapoolne (autoriõigused sõna eest kuuluvad DevilDeville´le) peegel sai paika sätitud niimoodi, et sealt seasilmast näeb nüüd välja ka midagi.

Negatiivne:
* Kuna tümm sai nüüd raju ja võimas ja vähemalt 100 KW, siis originaal uksepolster ja kõlarikatted ja muu jura kõik pläriseb ja nagiseb kaasa - see on tüütu. Ühesõnaga tuleb kogu see uste jama ümber ehitada. :)

Miski päev klõpsin tagumistest polstritest ja Leedukate installitud vingest LED´idega käigukangi nupust pilte kah. Viimane kahjuks ei tööta. :? :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 17:22 
Kasutaja avatar

Seda 100 kw tümpsu tahaks näha teatavast 1kw võrdub 1000 w kui see nii tõesti on siis võib juba öelda ,et tümm lööb Einol püksid jalast :D Iseenesest cabrio pesukott on viisakas :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2011 17:33 

Vanaisavecu kirjutas:
Seda 100 kw tümpsu tahaks näha teatavast 1kw võrdub 1000 w kui see nii tõesti on siis võib juba öelda ,et tümm lööb Einol püksid jalast :D Iseenesest cabrio pesukott on viisakas :)

Mul on selline karvane tunne, et seda 100kw tümpsu sa näed ära ka (kui kunagi kuskil kokku peaks sattuma) .. tegu on ju kahe tümpsumehega, kes koos kindlasti miskit toredat kokku meisterdavad. :rokib

Igaljuhul täitsa huvitav peukar.
ilusat velge nõuab ja rohkem poleks nagu tarviski..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 01:49 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
see 89kw juba päris hea jah :D mul 100kw juba veica rohkem probleeme nimelt pidamisega, taob kiirelt tühja kui jää ratta alla satub :P

Oi see punn astub jõhkralt edasi. Ntx 540 pemmile fooritaga kott pähe tõmmata polnud eile mingi probleem. Pane sport shifter ka, siis ei saa ka M5 sulle vastu.

Aga noh 100kW ja jää peal tühja lasta - see on vist juba kõrgem liiga. Meiesuguste blõukide jaoks ulme 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 10:00 
Kasutaja avatar

Salupa kirjutas:
FreeFaller kirjutas:
see 89kw juba päris hea jah :D mul 100kw juba veica rohkem probleeme nimelt pidamisega, taob kiirelt tühja kui jää ratta alla satub :P

Oi see punn astub jõhkralt edasi. Ntx 540 pemmile fooritaga kott pähe tõmmata polnud eile mingi probleem. Pane sport shifter ka, siis ei saa ka M5 sulle vastu.

Aga noh 100kW ja jää peal tühja lasta - see on vist juba kõrgem liiga. Meiesuguste blõukide jaoks ulme 8)

Pemmil oli tihend praguline ma arvan. :D

Ma kõigepealt installin bluuftuuhiga maki ja siis äkki turps ja shports shifter. M5 lüpsmiseks peaks vist diffri ka kokku keevitama.

Enivei, Pegott jääb nüüd nädalaks - kaheks tahaplaanile, kuna nüüd üks teine asi hakkab natuke mu aega võtma. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2011 16:14 
Kasutaja avatar

Järjekordne cabrio, noh vähemalt aukliku katusega ja roolivõimuta fordist on edasiminek. :D Stiilne näeb välja küll, tagaots on eriti funky. Jõudu ja suvel/kevadel sätime kaamera ette äkki korra. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 01:45 
Kasutaja avatar

Vipp kirjutas:
M5 lüpsmiseks peaks vist diffri ka kokku keevitama.

No plokkdiffer on elementaarne ju. Siin kõvemad dragimehed räägivad, et lahtise diffriga on üldse täiesti võimatu kiirendada. Satelliidid käivad korpuses tühja ringi ja ükski ratas ei liigu.

Palju kütusekulu on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2011 13:50 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Järjekordne cabrio, noh vähemalt aukliku katusega ja roolivõimuta fordist on edasiminek. :D Stiilne näeb välja küll, tagaots on eriti funky. Jõudu ja suvel/kevadel sätime kaamera ette äkki korra. :D

Mhmhh, kaamera ette võiks sättida küll, kui külm enam tolknevaid kehaosasid küljest ära ei taha võtta.

Salupa kirjutas:
Vipp kirjutas:
M5 lüpsmiseks peaks vist diffri ka kokku keevitama.

No plokkdiffer on elementaarne ju. Siin kõvemad dragimehed räägivad, et lahtise diffriga on üldse täiesti võimatu kiirendada. Satelliidid käivad korpuses tühja ringi ja ükski ratas ei liigu.

Palju kütusekulu on?

Kütusekulu tegelt polegi väga jälginud - kui vaja on old, siis olen juurde tankinud. :evil:
Eks ta alla 10´e jääb midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2011 16:38 

Tõesti huvitav auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2011 17:25 
Kasutaja avatar

Nii, kuna juba kraadid plussis ja päike väljas, mõtlesin, et loputaks pilli üle.
Väga põhjalikult ei viitsind, kuna pigipesuaine oli otsas ja ei viitsind tanklasse uut ka ostma minna. :D
Klõpsisin paar pilti kah:

Pilt
Pilt

Nahatatud polstrid jäid siis sedaviisi:

Pilt

Kuna nüüd läheb hirmsaks ümberehituseks :D kakkusin uksepolstri maha ja puhastasin ukse enam - vähem ära.
Siia peaks siis nüüd pigimatt peale tulema.

Pilt

Tweeterid kinnitasin ka korralikult ära. Kuna nende peeglikolmnurkade kinnitused olid kõik puruks, siis tolknesid need kõik seal ennem niisama. Nüüd on tweeteri tagant kruviga kinni.

Pilt

Filtrid said Salupa juures kinnitatud vot nii:

Pilt

Selleks korraks jälle kõik. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 20:47 
Kasutaja avatar

Uhke pill! 8) Tee Rootsi kiirtee-milku autost ka teema!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2011 11:29 
Kasutaja avatar

List_man kirjutas:
Uhke pill! 8) Tee Rootsi kiirtee-milku autost ka teema!

Mkmm, seda forssitud kiirteepolitsei salaturbo pilli hoian saladuses. :D

Enivei, üks hommik hirmsa käreda pakasega tegin pilliga väikse tiiru ja maja juurde tagasi jõudes kuulsin kapoti alt imelikku podinat. Trotsides jääkülma ilma, otsustasin oma väikeste siidinäpukestega kapoti avada ja suur oli mu ahastus kui silmasin õlikorgi alt õli välja pressimas. Kogu päevaplaan läks per*e ja selgemast selgem oli seik, et karterituulutus on otsustanud jäässe minna.

Kimasin pilliga garagesse ja võtsin karterituulutuse volla ploki ja klapikambrikaane küljest lahti. Kuna kõnealune on silmapaistvalt emase kujuga, siis otsustasin toda esialgu mitte küljest ära monteerida. Soojendasin ja kuumutasin ja puhusin ja imesin, mis ma imesin aga tolku polnud midagi. Võtsin appi sõbrakese kompressori, et puhun ta siis läbi. Esimese puhkega tuligi alt mingit törlönti sorinal välja ja oh minu suurt rõõmu. Kahjuks edasi enam progressi polnud, kuna ei saanud kompressori püstolit õhutihedalt vooliku otsas hoida. Tundus hea mõte olevat too püstol klambriga vooliku külge kruvida. Tehtud - mõeldud. Niikui päästikut vajutasin, läks voolik suureks nagu õhupall ja ilmatuma pauguga lõhki. :D :kill

Aga suva... peale katkise vooliku maha kiskumist selgus, et too oli nii ehk naa iga kandi pealt rabe ja lisaks oli voolik keskelt nibin - nabin väikse sõrme jämedune, kuigi ülemine ja alumine kinnitus olid 25 - 30mm läbimõõduga. :? Kimasin teisei pilliga poodi ja ostsin korraliku uue volla - seda kahjuks läbi säänse ussimu**i ei õnnestunud ajada kust originaal jooksis, kuna nurgad oleks liiga järsud jäänud, niiet uus volla jookseb kenasti üle kollektori nagu turbo volla. :hail Ma usun, et paar - kolm kw võin ka auga nüüd juurde liita Pegoti pagasile.

:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 01:22 
Kasutaja avatar

Ma haistan siin väikest hõnnijuttu - kuidas saab iga kandi pealt rabe voolik paisuda suureks nagu õhupall?

A suht tünaamiline värk muidu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 10:25 
Kasutaja avatar

Salupa kirjutas:
Ma haistan siin väikest hõnnijuttu - kuidas saab iga kandi pealt rabe voolik paisuda suureks nagu õhupall?

A suht tünaamiline värk muidu.

Kusjuures ise imestasin sama aga nii oli. Tule vaata kui ei usu. :D

Muidu uus voolik sai kenasti voolav, sujuv, sügav ja prorfersonaalne.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 85 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis