Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 23:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 02.03.2011 22:57 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Kaurxxl kirjutas:
infrenal kirjutas:
ison.ts kirjutas:

lindistasid teksti või?
peale lubade kontrolli ja eelnevat masina tšekamist ja sinu elukoha kontrollimist arvutist , küsis veel kas masin on sinu isiklik ja siis "oot.. see on A4 we?". Sekund mäluga politseinik ?

ära uuri, eks jutte tuleb ikka "ägedamaks" luuletada.
ja kui midagi ägedamaks rääkida pole, võib jutud ka niisama välja mõelda. :)

maru nõme oleks ju kirjutada et "enne, kui politseinik märkmikuga autopoole jalutas, oli autos tunda juba paha lõhna..."

Kui mind kinni peeti olid load olnd politsei käes juba mingit aega ja dokumendid olid ka nende käes ning mult küsiti ka, kas sinu isiklik auto. Jah, on küll. Auto omanikuks olen mina, mida ka nende käes olnud sõiduki registreerimistunnistus ütles, aga näe, ikka oli vaja üle küsida.

Ära võta isiklikult. Praegu lõunapaus ja lihtsalt närin tähte.
Kuidas said load ja dokumendid olla politsei käes juba enne kinni pidamist. Ja kui need juba nende käes olidl siis miks nad neid uuesti sinu käest küsisid?
Votex kirjutas:
P:oot.. see on A4 we... on jh, nendel on ta küll väheke nõrga võitu.. kas see on teie enda isiklik auto või?
M: Jah täiesti isiklik.
P: Kas ma dokumente saaksin näha?
M: noo ikka saate... (ulatasin doc'i)

Kui minu käest küsid, siis see teine inimene, kelle käest ka küsiti, pole mina.

Ma istusin ammu nende bussis ja dokumendid olid nende käes olnud juba mingi aja. Ja lisaks olid nad mu eelnevate rikkumiste puudumise kohta ka arvutist kontrollind. Ehk ilmselt seal olid ka muud andmed näha.
Ning see kes mulle toda kiirmenetluse otsust kirjutas oli mu auto dokumente juba päris pikalt passind ja siis alles küsis, et kas sinu isiklik auto?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 09:57 
Kasutaja avatar

my bad....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 15:56 
Kasutaja avatar

Mingi politsei ütlemine küll pole, aga ennast häirib veidi, et kiiruseületajatega keset teed seisma jäädakse, selmet kuskile parklasse trahvi vormistama minna. Täna paari minuti jooksul oli kahes kohas politsei-rikkuja tandem ühe sõiduraja blokeerinud ja kui kiiruseületaja end vähemalt võimalikult tee serva oli võtnud, siis mõlemal juhul oli politseiauto üsna risti üle sõiduraja, nii et otsapidi peaaegu teisel rajal juba. Poleks vast väga raske lasta paarisada meetrit kaugemale mõnest tänavaotsast sisse või parklasse, et oma paberimäärimine seal ette võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 16:13 
Kasutaja avatar

Ma sain üks kord noomida põhimõtteliselt, ehk karmil toonil esitati küsimus, et miks ma koheselt ei peatunud (sõitsin ~100m eemale ja pöörasin teelt maha, et rada mitte blokeerida. Hüva, see oli öösel ja Draamateatri ees 4realisel, aga asi on põhimõttes :D )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 17:36 

ValgeKotkas kirjutas:
Ma sain üks kord noomida põhimõtteliselt, ehk karmil toonil esitati küsimus, et miks ma koheselt ei peatunud (sõitsin ~100m eemale ja pöörasin teelt maha, et rada mitte blokeerida. Hüva, see oli öösel ja Draamateatri ees 4realisel, aga asi on põhimõttes :D )

Ise olen sama olukorra lahendanud ohukatega, annad talle korra ohukatega märku, sõidad esimese võimaluseni kus saad ilusti peatuda ja jääd seisma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 23:24 

Selle eelneva kohta ütleks:

Politsei on meie riigis nagu iga teine riigiorgan. Lihtsalt on neile kujunenud selline ülbus ja võimalus sisse, et me saaks iga väiksema asja eest aktsiaid osta.
See on puhta vale arusaam, et politseil on alati õigus. Rahvas on riigivõim, ning rahva on sõnaõigus. Politsei ei tea üldjuhtudest pooli seaduseidki, võrreldes suvalisega tänavalt.
Muud nad teha ei oska, kui kiirust mõõta ja ÜV-d kontrollida.
Linna peal küll ja küll näha, kuidas nad ise seadust rikuvad: puuduv suunamärguanne, väär reavahetus, peatumine liiklust häirivalt jne jne.

Nii suvaliselt ei tasu ka kohe kiirmenetlusele nõustuvalt alla kirjutada.
Ning see jutt, et " lepime kokku, et teeme sulle nii ja nii palju trahvi, kuigi X summa on max ning kolmas variant oleks lubade ära võtmine"...
Saate ise ka aru, et niimoodi kujuneb juba hooguvõttev võim riigis politsei kätte.

Kordan veel: Riigi võim on rahva käes.
Aa ja politsei teemal: Kui ise seadust ei riku, siis keegi ligi ka ei tiku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2011 00:33 
Kasutaja avatar

Mind mingi ~6-7 korda kinni peetud ja kordagi pole ülbe keegi olnud :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2011 02:18 
Kasutaja avatar

Ausalt öeldes loen ja imestan, millest selline kibestumus ja viha politsei suhtes?

20 aastase juhistaazi juures tuleb meelde ehk 3 trahvi mille peale vihastusin, kuna minu arusaamist mööda tehti mulle liiga.
Sõitke korralikult ja keegi ei torgi teid, milles probleem?

Ei tahtnud nüüd küll mingit moraalijüngrit mängida......

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2011 03:09 
420 SEL kirjutas:
Ausalt öeldes loen ja imestan, millest selline kibestumus ja viha politsei suhtes?

20 aastase juhistaazi juures tuleb meelde ehk 3 trahvi mille peale vihastusin, kuna minu arusaamist mööda tehti mulle liiga.
Sõitke korralikult ja keegi ei torgi teid, milles probleem?

Ei tahtnud nüüd küll mingit moraalijüngrit mängida......

Ma sain väga soolase vastuvõtu türil! Algul sõidan mööda e30 , mis just tuli värvimisest , millel polnud üv ,autos rahvas pilgeni täis , madalam kui rohi. Kuna nägime politseid ,siis uuesti türile sõita ei julgenud , kuna ikkagi autol pole üv. Sõbra autoga (tal vanaisa nimel hea odav kindlustus) võeti türil maha , tehti vahtralehtede puudmise eest kohe 420 eeki vist. Ütlesin (ise töötunkedes , üleni tavotine) läksin ainult juppide järele , sain veel sõimata kogupidu :D

Üles

PostitusPostitatud: 12.03.2011 17:30 
Kasutaja avatar

Aastad 5-6 tagasi sai plaani võetud , et vilj.pärnu minna jooma. Ei mäletagi mis teema täpselt aga point , et yks auto puudu, rahvast liiga. Kuna mul auto seisis, ylevaatust pold miskipääst siis yks vana tahtis väga minna aj oli nõus ise roolis olema, kainena, ja kõige eest vastutama ja maksma(politseiga seoses). Sai siis pärnu mindud, sela käidud eri kohtades jne. Keskööl pidime kokku saama kellegagi, vana pärnu säästukas vms(ei mäleta täpselt). Seal siiss ai oldud suurema kaadriga kui äkki mendid parklas. Teised kõik autodesse ja minema, meie aga ei julgend kuna ylevaatus puudus ja kadusime vaiskelt majade vahele, auto parklas. Mendid siis pikalt vahtisid ja kulgesid minema. Tykk aega me ootasime ja vaatasim, et õhk puhas ja autosse ning tuld. Saime yle silla port arturi stata lähedale ja järsku 3 autot piirasid kinni. Juhilt aga kysiti lube ja pandi puhuma. Ei muud ja lasti minema(politsei ise oli suht viisakas a lootsid leida vist purjus juhi) Soovitu head teed ja, et korralikud oleksime. Ime lugu, et ylevaatus jäi kahe silma vahele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2011 21:04 
Kasutaja avatar

viimane kokkupuude eesti politseiga oli täitsa meeldiv, veits ülbust oli tunda õhus aga muidu igati sõbralikud.
viskasid nalja ja värki kuid kokkuvõttes sain ikkagi 700+ eur trahvi ja 4 kuuks juhtimisõigus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2011 22:53 
Kasutaja avatar

Tekib minul küsimus, millega hakkama said?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2011 23:05 

Ei tunne inimest, aga ma pakun et alkoholiga oli midagi pistmist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2011 23:33 

Pole küll politsei ütlus aga aastaid tagasi kui piirivalvurid piiri valvasid juhtus üks naljakas seik. Lätist tulles kontrolliti Eesti poole peal auto ja isiku dokumente. Kontrollimise käigus aga paluti tagumine aken alla lasta, autoks oli BMW 318 Compact (E36). Kahjuks ei saanud seda soovi täita :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2011 22:09 
Kasutaja avatar

Täna siis natuke enne Koset Tartu - Tallinn suunal jäi politse värvides Skoda ette. Sõitsin GPS järgi 90, maksimum 92. Noh pikk tühi sirge ja politseist mööda. Kohe järgmine hetk peale möödumist vilkurid peale. Algul küll sinised, ei lasknud end häirida, võtsin ainult natuke kõrvale. Liiklesime siis nii edasi kuni ise ka aru said ja punase ka panid. Esimese asjana läksin kohe autost välja, et pagassist dokumendid võtta. Kästi läbi valjuhääldi tagasi autosse istuda. No tulid siis aknani, andsid teada et seda käsitletakse kui rünnakut politseile ja lubati dokumendid võtta. Seisime siis nii kahe auto vahel, kontrolliti dokumendid ära. Peeti väike loeng, et politseiautost mööda ei sõideta kui nemad lubatud kiirusega sõidavad. Et näitas radar 95, ütlesin et mul näitas spido 95 ja näitasin ka GPSi mis mulle reaalse numbri annab. Siis oli loeng, et neil on taadeldud seade ja nende spido näitas üle 100. Vaidlesin ikka vastu, et pole võimalik ja no ju siis tõesti minu seamed niipalju valetavad ja nii muuseas, et ega mul ju muud üle ei jää, et kui sõidetakse alla lubatud kiiruse ja takistatakse liiklust, siis tuleb mööda sõita. Pakun et reaalselt oli nende kiirus kuskil 85-86. Tol hetkel polnud GPS sees, aga neil taga sõites oli spidol juba 88-89 mul. Muidugi selle aeglasema liikumise peale sain järgmise loengu :). Hakkasin siis auto poole minema ja ütlesin, et härra roolis vist rääkis telefoniga ka, et see ju vist pole ka väga lubatud. Kutsuti jälle tagasi ja peeti loeng, et maanteel võib. Kõige selle peale sai härra juba päris vihaseks ja tuli lause "ma tahaks sulle juba põhimõtte pärast millegiga ära keerata". Ütlesin, et ma ikka korralik ja kasutan handsfreed ja teised võiks ka seda ohutuse nimel teha, eriti veel politseinikud, aga kui pole vaja siis loomulikult ei saa nõuda ja tulin tulema :). Kui neil tõesti see väidetav 95 oleks lindis olnud, siis poleks seal pikka loengut peetud ja kohe autosse kutsutud, aga selline lihtsalt minust mööda ei sõideta stiilis jant hakkab juba närvidele käima. Korra olen Sütiste teel ka ühes mööda sõitnud ja kohe oli sama jama, järgmine hetk võeti maha. Siis küsisin kohe aknast, et kas politseist ei võigi mööda sõita. Vastus oli, et ikka võib, aga tulge välja näitame miks kinni pisasime. Üks tagumine kabariit oli läbi, kusjuures eelmine päev oli korras, sest sai just teist autot veetud ja olin ise tagumises autos. Seekord ei tehtud midagi, sooviti head teed. Kuigi samas on linn täis mittetöötavaid tulesid ja ei huvita kedagi, aga täna oli tõesti 100% oma võimu näitamine.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis