Ragnar74 kirjutas:
hentsy kirjutas:
Minu arust piisab täiesti BMW'st, kellaaeg pole oluline. Rakveres ootasin foori taga, ment ootas minu järel. Nii kui roheliseks läks ja liikuma hakkasin, nägin peeglist vilkureid ja tõmmati rajalt maha. Ainus asi, mille pärast vinguti, oli see, et esimene vahtraleht polnud hästi näha. Ülimalt loll vabandus, kuna minu taga seistes ei saanud seda kuidagi näha. Kell oli 12 päeval. Eelmise autoga polnud mingit probleemi kunagi. Bumeriga juba mitu korda mentidele pinnuks perses olnud.
Minu jaoks täiesti arusaamatu, miks ühe korraliku saksa auto mark nii maas on. Pigem võiks nende ajusi keppida, kes oma junnidega iga ristmiku peal ette suudavad keerata ja muid seosetuid manöövreid liikluses teevad.
Huvitav, et minul aasta jooksul sellist probleemi pole olnud, et niisama nokitakse margi tõttu.
Vahtraleht+BMW teema, eriti kui veel kolmas seeria. Mul oli samamoodi esimesed 2 aastat, jube huiamine käis koguaeg. Lõpuks viskas nii üle, et hakkasin vastu, polnud sellesti kasu, sain pidevalt tee ääres passida kui autole täiskontrolli tehti ja midagi ei leitud. Nüüd juba aastake ilma vahtrakateta olnud( ehk siis lõppaste läbitud) ja pole kordagi kinni peetud, sõida kus tahad ja kuna tahad.