taurtz kirjutas:
Tere.
Autoks 2003.a ibiza 1.2L 47kw ja R3 mootor.
Mure siis selline, et auto plärises, väljalaskekollektori tihend oli kutu ja kollektoris endas kah augud sees. Sai ülemise lambda juhe pooleks võetud ja kollektor auto küljest ära võetud(lamda kollektroi sees), alt võtsime kah mingi pistiku lahti mis ette jäi. Kollektor sai maas ära keevitatud ja alla tagasi pandud. Kuna mul, aga uut tihendit alla otsa polnud(sinna kuskohast kollektor sumpsi toru külge läheb) panin vana tihendi tagasi. Lasime auto tõstuki pealt alla ja käima, sealt alt ikka lörises. Okei uuesti ülesse võtsime ainult selle alt otsa lahti panine sumpsi pastat vahele kokku tagasi ja lasime alla, siis enam ühtegi juhet ega pistikut lahti ei võtnud. Ja enam auto käima ei läinud, vahest nagu natuke lubab aga käima ei lähe. Arvasime, et äkki sumps umbe läinud või midagi, keerasime mõlemad lamdad välja et saaks siis väljaheite gaasid lamda aukudest värlja lüüa siis nagu lubas rohkem ja leek käis välja aga käima ikka ei jää.
Keegi ehk oskab nõu anda ja soovitada kuskohast viga otsida. Kui midagi segaseks jäi siis võib küsida katsun paremini seletada.
Oled sa 100% kindel ,et kõik andurid ja juhtmed on kinni ja ka terved ehk said muljuda ära võtmise käigus sest iseenesest kollektoriga küll midagi minu arust valesti ei saa olla seda ,enam ,et ennem töötas.Mina ikkagist kontrolliks andureid.