Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 20:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 17.03.2011 22:57 
Kasutaja avatar

On jah http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/mat ... /index.jsp, ma eeldasin et see ikka mingi EL sisene, sest ise siit Saksa ikka külakostiks viinud ja seal ka 800tk.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2011 23:09 

Vedasin täna oma 70ah aku spordikotis sauelt männikule, usun et mu käed venisd vähe pikemaks kui siimul kes oma turboga jändas :D Aga pole hullu, kui läkski raskeks siis ütlesin endale, et möla pidada ja edasi teenida, hakkasin mängima ainukest pilli mida ma oskan, ehk siis vilepilli, tõmbasin ka kerge laulujorina üles ja sain kohale küll :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2011 23:12 

Must masendus tuli peale..kas tõesti me põhjamaa inimesed nüüd siis lähi aastatel...kaome?
http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... d=42277907
:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2011 23:18 

Hydration kirjutas:
Must masendus tuli peale..kas tõesti me põhjamaa inimesed nüüd siis lähi aastatel...kaome?

Ah ära tee nalja, ei kao siin keegi kuskile :)

Ei vaevunud isegi artiklit läbi lugema, tean juba arvatavasti, mis seal kirjas.
Kuulus Vanga ja tema ennustused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2011 23:37 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
Hydration kirjutas:

Ah ära tee nalja, ei kao siin keegi kuskile :)

Ei vaevunud isegi artiklit läbi lugema, tean juba arvatavasti, mis seal kirjas.
Kuulus Vanga ja tema ennustused.

Pikem artikkel on oluliselt huvitavam:

http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... d=37457603

Põnev lugeda, mis tema arust juhtub kunagi.
Paljud asjad on muidugi total ulme muarust. Aga arenedes on vist kõik võimalik ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 00:13 
Kasutaja avatar

Viskaks ka high five sellele ägedale hüpekale peale Kuusalu Tallinna poole liikudes. Kõrvaliste hajutas mu tähelepanu niivõrd, et kiirusepiirangut ei näinud ja nii 105 km/h pealt sai päris laheda hüppe, õnneks tegu paraktiliselt uue autoga, mil amordid-vedrud ilusti elus ning seetõttu rattaid maast lahti ei saanud :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 00:36 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Viskaks ka high five sellele ägedale hüpekale peale Kuusalu Tallinna poole liikudes. Kõrvaliste hajutas mu tähelepanu niivõrd, et kiirusepiirangut ei näinud ja nii 105 km/h pealt sai päris laheda hüppe, õnneks tegu paraktiliselt uue autoga, mil amordid-vedrud ilusti elus ning seetõttu rattaid maast lahti ei saanud :rokib

Ma sain eelmine kuu samaga hakkama. Joppas.. oleks tee veel jäine olnud .. ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 01:20 
Kasutaja avatar

Üks nädal mingi vana viiene viskas seal väga vinge sädemepilve üles :rokib
Ise ronin üldiselt juba enne Kiiu silda teise ritta, vähe siledam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 01:42 
Kasutaja avatar

Olen kh 2 korda seda kaasreisjana kogeda saanud...
Esimene kord hea et plokikaan mis bagassis asetses laes ära ei käinud :D
Ja teinekord peale hüpet mingi 100m edasi lendas meile suuremat sorti lind (kull äkki) vastu katust. Peaaegu oleks esi klaasi tulnud juba aga jh, õnneks autol kahjustusi ei tekkinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 01:50 

mihkel-m kirjutas:
Mul tekib varsti hirm juba liikluses. Ei julgegi ühelegi ettekeerajale signaali lasta, pärast mõni sr'i vend roolis ja saab järgmise foori all turpi veel. :D

Paar nädalat tagasi sõpruse puiesteel:
Keerasin TTÜ ringi pealt sõpakale ja eespoolt Lukoilist keerasid samal ajal sõpakale veel 2 autot, kes liiklesid kahtlaselt aeglaselt. Tundus nagu vasakpoole üritas esimeses reas sõitjat jäävalli suruda kergelt. Nende kiirus oli ca 20km/h. Minu kõrval teises reas sõitis valge kaubik ja neile järgi jõudes lasi signaali. Selle peale vasakpoolne autojuht tallas gaasi põhja, reastus paremasse ritta ja vajutas täiega pidurit. Me kaubikuga jäime suht seisma... mõlemal kerge hämming "wtf". Parempoolne auto tegi ümberpõike ning keeras omakorda teisele masinale ette ning sama teema 1x veel. Jäid siis teises reas seisma, esimese auto uks lendas lahti (sel ajal jäin ma kõrvale esimesse ritta seisma ja tegin akna lahti) ja härrasmees, karjudes midagi eesti keeles, tõttas tagumise auto poole. Sealt tehti uks lahti ja tuli räige venekeelne sõim :D Selle peale sai tagumises autos olnud venelane vastu lõugu. Nii.. siis hüppas too hops autost välja ja küttis eestlasele otse kümpi... ja järgnes 10 sekundit kus mõlemad mehed lihtsalt üksteisele "molli andsid". Esimesest autost tuli välja naine omaette pobisedes "täitsa pekkis" ja läks lahutas nad ära.

Nende "mure" vist tekkis juba Lukoili parklas ja jätkasid seal kus paremini showd sai näha 8)

Keegi siit tunneb end ära? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 12:06 

Võrus on nii igav :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 12:32 

Eile oli 39,6 Palavik,täna ärkasin ja kõik korras..nüüd ärkan rullnokkade saatel :D
http://www.youtube.com/watch?v=K_JDxY3p ... re=related

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 12:39 
Kasutaja avatar

Masu ongi vist inimesed lolliks ajanud. Eile naisega Bambas piljardit mängimas paar lauda eemal mingi sell ennast päise päeva ajal segi tõmmanud. Peksis kiiga laualampe ja loopis kuule mööda maja laiali. Siis läks kõrvallauas mänginud lapseohtu tüdrukute juurde ja sebis nende kuulidga mööda lauda ringi. Seejärel tuli meie laua juurde ja jäi seljataha seisma. No nii. Tüüp arvas , et me mängime tema laual ja meie joogid ning söögid on tema omad.Üritasin teda mine ajada. Ajas ikka tigedaks küll. Jutust aru ei saanud pidi teda lükkama. Siis tahtis kakelda. Mögises midagi , et kui ma talle kusagil silma alla peksin satuma siis.... Ise mõtlesin , et mis asja? Ma ju seisan juba su silma all. Siis tuli väike ja õmbluke tütarlaps baarileti tagant ja käskis kohe see jama ära lõpetada. Tegelikult nägid nad juba varem , et tegelane on segi ja ei anna aru mida ta teeb. Kohe oleksid pidanud ta välja viskma. Ikka lasid tal edasi tuiata seal.
Tagatipus sain naise käest ka veel sõimata , et lasin ennast provotseerida. Hmmm, mis ma oleks pidanud laskam tal ennast mööda saali taga ajada või?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 12:45 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
fD- kirjutas:
... ja järgnes 10 sekundit kus mõlemad mehed lihtsalt üksteisele "molli andsid". Esimesest autost tuli välja naine omaette pobisedes "täitsa pekkis" ja läks lahutas nad ära.

Ega see eestlane mingi vanem meesterahvas polnud...nii 45+?
Üks selline kargas kunagi enda auto roolist välja ja asus minu autot mööda vabakat jalgsi jälitama :D

No ma olen enam kui kindel, et selliseid "peremehi" on rohkem kui mitu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 13:36 

kaabakaz kirjutas:
fD- kirjutas:
... ja järgnes 10 sekundit kus mõlemad mehed lihtsalt üksteisele "molli andsid". Esimesest autost tuli välja naine omaette pobisedes "täitsa pekkis" ja läks lahutas nad ära.

Ega see eestlane mingi vanem meesterahvas polnud...nii 45+?
Üks selline kargas kunagi enda auto roolist välja ja asus minu autot mööda vabakat jalgsi jälitama :D

Pakuks pigem 30-35.a. Tundus, et mehel veel jõudu ja jaksu oli igaljuhul :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis