mihkel-m kirjutas:
Mul tekib varsti hirm juba liikluses. Ei julgegi ühelegi ettekeerajale signaali lasta, pärast mõni sr'i vend roolis ja saab järgmise foori all turpi veel.

Paar nädalat tagasi sõpruse puiesteel:
Keerasin TTÜ ringi pealt sõpakale ja eespoolt Lukoilist keerasid samal ajal sõpakale veel 2 autot, kes liiklesid kahtlaselt aeglaselt. Tundus nagu vasakpoole üritas esimeses reas sõitjat jäävalli suruda kergelt. Nende kiirus oli ca 20km/h. Minu kõrval teises reas sõitis valge kaubik ja neile järgi jõudes lasi signaali. Selle peale vasakpoolne autojuht tallas gaasi põhja, reastus paremasse ritta ja vajutas täiega pidurit. Me kaubikuga jäime suht seisma... mõlemal kerge hämming "wtf". Parempoolne auto tegi ümberpõike ning keeras omakorda teisele masinale ette ning sama teema 1x veel. Jäid siis teises reas seisma, esimese auto uks lendas lahti (sel ajal jäin ma kõrvale esimesse ritta seisma ja tegin akna lahti) ja härrasmees, karjudes midagi eesti keeles, tõttas tagumise auto poole. Sealt tehti uks lahti ja tuli räige venekeelne sõim

Selle peale sai tagumises autos olnud venelane vastu lõugu. Nii.. siis hüppas too hops autost välja ja küttis eestlasele otse kümpi... ja järgnes 10 sekundit kus mõlemad mehed lihtsalt üksteisele "molli andsid". Esimesest autost tuli välja naine omaette pobisedes "täitsa pekkis" ja läks lahutas nad ära.
Nende "mure" vist tekkis juba Lukoili parklas ja jätkasid seal kus paremini showd sai näha
Keegi siit tunneb end ära?