tomcraft kirjutas:
emmure kirjutas:
Mina nüüd see autoomanik. Lives päris hea näeb välja...Pildid nii head pole. Lakiga panime veits peeessee...aga selle mure saab soojemate ilmadega vist lahendatud....asja juba arutatakse....Politseikohta pean niipalju teile ütlema et on nad mitukorda teeääres passinud....ning ka vastu sõitnud....ei ole veel kordagi maha võtnud....kuna pole põhjust olnud

Niisama värvipärast ei tohi maha võtta kui auto passis sellisena kirjas...ülejäänud asjad ka mul ok...nii et pole probleemi

Aga kuidas nende kiletamistega on? Et kui ment kysib, et mix passis on punane aga auto ont egelt roheline?`Siis ytled et kile peal ja kui mendile ei meeldi pead maha kiskuma? VÕi pead kiletamise kuskil eraldi regama vms? Ning kuidas ylevaatlusel sellesse suhtutakse?
Kuna arkis tehti pilt ja helistati tallinna Tehno ülevaatus punkti ja saadeti pilt sinna ,siis lubas arkis tegelane kes kirja pani selle auto ,et probleeme ei teki ja pani ka andmetesse pildi juurde...et kui politsei nr.i sisse lööb siis tuleb ka auto pilt nähtavale....et ma oleks ikka sellisena sellega arkis käinud....mitte ei ole hiljem üle sodinud....sama ka ülevaatusega...pidi ka seal pilt näha olema kui andmed sisse löövad.
Kui kiletad auto teist värvi siis vut vut arki ja 19 eerot millegagi ja uus värv passi...kui enam ei meeldi siis kile maha ja uuesti 19 eerot millegagi ja värv uuesti ümber regada....nii peaks asi olema.