Karr000 kirjutas:
Tahaks väga enda tagaklaasile mõni aeg tagasi aktuaalne olnud kleepekat a'la "teeoludele vastav kiirus, teed korda!" vms.
Arvestades mu sõidukiirust nende aukude vahel laveerides, oleks selle kleepeka sisu väga kümnesse

sama soov siin,,
seaduses ju kirjas et vali söidukiirus vastavalt teeoludele,, männiku teel ja ballastis isiklikult liigun kohati ca 5kmh kui mitte isegi aeglasemalt kohati(madaldus ja madal rehv), ning kui katki midagi ikkagi söidan siis panen liikluse kinni, lasen avarii krupi kohale saata(asutuste teritooriumil signa peale ja ustele koputama, juhataja kohale kutsuda) ja lasen endale hüvitada esinduses remondi, olen juba korra ka teinud seda, samuti mitmed tuttavad teinud seda. (muide, osa ristmikke ja liiklus sölmede kahjutasu hüvitab citycon oü tallinnas, sest nemad ehitasid vägapalju liiklusölmesi ning parklaid jne, ning ka vastutavad) linnavalistusest bürokraatia hakkab julmalt venima, pöördugem õige allika poole, jättes paar bürokraatia sammu vahele, ning tehes kodutööd...
Isiklik soovitus on et ärge visake veel talviseid labidaid välja autost, ning keerates teedelt kõrvale ala. näteks korter majade vahele, ning nähes teepeal sulaauku lumekeskel, kust peab läbi sõitma, proovida augu sügavust labidaga mööta, olen see kevad juba korra lajatanud kogematta auku kus sügavus ca 20cm. (keilahaigla kolmnurgal) ning mitmest august pääsenud tänu sügavuse möötmisele. panin gps tööle ja asusin otsima teist teed sihtkohta.
pakun et siia võiks panna pilte enimprobleemsematest teedest ning kõige ajuvabamatet aukudest kust suuretõenäosusega vöib lihtsurelik kogematta läbi söita(kui hoog hea on, isiklikult tulin vaikse hooga ja jäin karbi ja esibumperi peale kinni esiratas öhus, önneks a varuosad ja ära ei lõhkunud), ning ka siis kui pole muud võimalust selle teepealt lähenedes saada edasi kui ainult hooga ja lõhkudes, nö hoiatuseks teistele.
kusagilt meeles et jää konarlus tohib olla ca 5cm sügav siis peab juba midagi ette võtma,,, kauavöib vms, nägitas kunagi midagi, parandage mind kui eksin... siis hea teada ka teinekord teistel kui vaja ala kullerina kusagil tööstus teritooriumil sulaaugus lõhutud liising autot lasta hüvitada kusagil vms..
Minu hoiatus siis keila linnas siuke et:
1. Haigla kolmnurga sissesöidu ees oli veel paarpäeva tagasi julm ületee auk, kust võimatu lõhkumatta läbi saada.
2. keila noortekeskuse juurest garaaside vahele mineval teel on ka ca poolteise meetrit lai ja ca 20cm sügav auk.
3. Mitte keegi ei vaata teid imelikult kui te keila uue kooli ees, ehk siis ujula kõrval, ehitajate teel, söidate debiilselt aeglaselt. Põhja päris ära ei löö aga terve tänava suurune kümnekond meetrit pikk lomp millel põhi on jubedam kuupinnas, madal rehv vöib haiget saada juba ka 10kmh,,, kohalikud teavad, ning ei teki taha kurja järjekorda..
4. Keskväljaku ringilt minnes jaama poole enne hinna pommi on paremal räige auk, 3 korda täna jäin seisma enne auku et vastutulevad läbi lasta ja ringiga minna,,, kuid kaugelt nägin et möni hull pani ka läbi... (siuke kossurönga möötu ja suht sügav, täpselt ratta trajektoril, sabas söites ei märka enne kui hilja.)