Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 22:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: BMW E34 525 Tdsa 94a Harri_K Müüdud, lukku.
PostitusPostitatud: 28.03.2011 17:27 

Tere.
Ostsin juhuslikult sellise auto, nimelt eelmine aasta sai Rakvere linnas ühes teatud kohas nähtud teda seismas ning 2 nädalat tagasi mõtlesin, et lähen vaatan kas ikka seisab, seisiski ning andsin uksekella, tuli välja, et autol keps külje pealt väljas kuna sõideti läbi suure veelombi ja tõmbas vee mootorisse, kuid kui sisse vaatasin oli mu hämming suur, korralik ning lisaderohke, kui hinda kuulsin siis hakkasin kohe puksiiri numbrit taga ajama, et see enda juurde vedada. :D
2 nädalat oli remondis, tänaseks hääled ilusti sees ning täna panin enda nimele ja sai ka ülevaatus tehtud, esisillas stabika kont läbi, muud halba sildades ei leitud. :cool:
Eelmine omanik ütles, et aasta enne "õnnetust" sai 12k eest sillad remonti + uued amordid. Autol LS ees 245000km, vahepeal tundub nagu oleks tõsi. :D

Auto siis 94a, 105kw, 260NM, automaat kastiga(5 käiku), kliimaautomaatik, 2x el aken, püsikiiruse hoidja, suur kompuuter, nahksisu, istmesoojendused, 4x peatugi, tagumine käetugi laekaga, airbag, peeglisoojendused, esitulede pesurid, tagumine kardin.
Olin ainult kuulnud, et tdsa-l on maanteel ca 1500rpm kuid nüüd lausa kogen ise sellist asja, algul oli karp lahti. :D Plaanisin küll värvi muutust kuid värvijad laidavad selle mõtte maha ning tööks hindavad 2000 eurot, seega peab ikka seesama punane vist jääma, kuigi lemmik ta pole.

Kahjuks selle aasta jooksul mis ta seisis, on keegi esimesed udutuled ära äritsenud, samas hallitust leidis ainult mootori pealt :P sisu ei hallitanud ega midagi. Kõik el lisad toimivad ilusti.

Sellisena ta sain:

Pilt

Pilt

Panin romula 5 eurosed kilbid külge ning kiirkorras sai stangele ilmet antud, 200km tagasi sai pesu ka aga sellest pole erilist midagi järgi. Hädasti karjub udutulede + nende kõrval olevate katete järgi + soliidne velg ja mõlkide eemaldamist:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pikslid on isegi külmalt pool hägused, soojalt ei loe sealt midagi välja :D

Pilt

Viimati muutis Harri_K, 14.04.2011 22:19, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: BMW E34 525 Tdsa 94a Harri_K
PostitusPostitatud: 28.03.2011 17:39 
Kasutaja avatar

Ove. kirjutas:
Nii need pixlid teevad jah. Mul samuti külmast peast ilus pilt, soojalt tuleb kõrvalistuja kohalt vaadata :D

Selle vastu mingit medikamenti pole ?

Nahksohval hea töristada ju ;D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 17:43 

jOnts kirjutas:
Ove. kirjutas:
Nii need pixlid teevad jah. Mul samuti külmast peast ilus pilt, soojalt tuleb kõrvalistuja kohalt vaadata :D

Selle vastu mingit medikamenti pole ?

Nahksohval hea töristada ju ;D

Külmalt on mul ikka selgelt tavaliselt näidanud aga sellel ei näita külmalt ka :D

On küll ravi selle vastu, bemmi klubis viimati küsiti selle eest 400kr, kui viitsimist saab ise ka teha.

Nahksohval jah hea töristada, selline laisa inimese auto, vahest tahaks sealt opelisse ronida, et natuke erksamat käitumist kogeda vahelduseks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 19:01 

Kas tegemist on autoga, millel kuues keps oli väljas? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 21:28 

No näed, opeli kõrval üks õige masin ka :D
Need ilukad- need on kõige parem variant minu arvates E34-ja jaoks ilukilpidest. Ise otsisin neid ilukilpe taga nagu lollakas ja silma ei ole veel kusagil hakanud.... Siiamaani mõnikord kiikan erinevatest kohtadest ja mõni mees ostab kohe naksti suvalisest ettejuhtuvast romulast ja olemas. Muidugi olen kade :D. Isegi kliima töötab, mis veel häda. Muideks nende kilpidega ja puhtana ei ole masina värvusel nii viga midagi. Minumeelest vähemalt. Sai värskelt mõned meetrid Tda-ga sõita ja arvamus BMW(justnimelt Bmw, mitte mõne teise margi) automaatkastidest muutus oluliselt paremaks. See TDSA vist peaks edasi liikuma küll täitsa okeilt kui mootor timm on ja kast ilusti töötab ja on samas päris ökopill. Aga mis mootori remont maksma läks kui saladus pole ja mis täpsemalt seal tehti? (Puhtast huvist hetkel küsin) Ja kas see on plaanis pikemaks ajaks jätta või elame-näeme kaua käes püsib?
Tuli paras kiidulaul :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 21:57 

arseen kirjutas:

Nii ta on, tead temast midagi? :P moonakülast pärit jah :)

01tuner kirjutas:
No näed, opeli kõrval üks õige masin ka :D
Need ilukad- need on kõige parem variant minu arvates E34-ja jaoks ilukilpidest. Ise otsisin neid ilukilpe taga nagu lollakas ja silma ei ole veel kusagil hakanud.... Siiamaani mõnikord kiikan erinevatest kohtadest ja mõni mees ostab kohe naksti suvalisest ettejuhtuvast romulast ja olemas. Muidugi olen kade :D. Isegi kliima töötab, mis veel häda. Muideks nende kilpidega ja puhtana ei ole masina värvusel nii viga midagi. Minumeelest vähemalt. Sai värskelt mõned meetrid Tda-ga sõita ja arvamus BMW(justnimelt Bmw, mitte mõne teise margi) automaatkastidest muutus oluliselt paremaks. See TDSA vist peaks edasi liikuma küll täitsa okeilt kui mootor timm on ja kast ilusti töötab ja on samas päris ökopill. Aga mis mootori remont maksma läks kui saladus pole ja mis täpsemalt seal tehti? (Puhtast huvist hetkel küsin) Ja kas see on plaanis pikemaks ajaks jätta või elame-näeme kaua käes püsib?
Tuli paras kiidulaul :D

Need kilbid sain jah täitsa lambist :D

Just sai joonele panna, vectra läks lõdva randmega mööda :D aga ega ma seda chippima ei hakka, nii igaks juhuks, hea rahulikult kruisida. :)

Mootori remont läks 600, ostsin teise mootoriploki mis tundus väga vähe kasutatud, vaadati saaled kõik üle ning tehase omad sees ja kulumisjälgedeta, ketitallad olid ka üliminimaalselt kulunud, vahetusse läkski siis mootriplokk, tihend(kõige kallim asi :D ), poldid, turbo oli täitsa kinni, see loetati lahti, starteris oli auk sees ja geneka laagrid olid kutud, nüüd kõik timm. Tahaks pikemaks jätta küll, sest imelikult hea on sõita bemmiga mida pole roimaks aetud ning siis väga heas korras olukorraga müüki paisatud, tundub väga tihe igalt poolt, välimus ainuke miinus hetkel.

Viimati muutis Harri_K, 28.03.2011 22:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 22:38 

Tõmba siis esistange altäär ning karbid ka selle punasega üle :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2011 22:47 

Harri_K kirjutas:
arseen kirjutas:

Nii ta on, tead temast midagi? :P moonakülast pärit jah :)

Ei tea,lihtsalt seal kus see sõiduk seisis tuli jutuks,et mis viga jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2011 12:32 
Kasutaja avatar

Mingi nali on nende kilpidega w ? :D
Mingid säästuka omad ju :D

Parimad E34le :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2011 22:23 

kj kirjutas:
Mingi nali on nende kilpidega w ? :D
Mingid säästuka omad ju :D

Parimad E34le :rokib

Otsi mulle need säästukast. Mina ei ole ilusamaid kilpe e34-ja all veel näinud.... :D
Aga eks ta maitse asi ole ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2011 22:26 

Palju dislal see tahmatesti piir on?

Edit: 3.0 aga minu omal mõõdeti 0.38 :D mootor oli seest ikka ilus ja tihe ka, suitsu ei tule üldse.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis