Olen suitsetanud umbes 1.5a ,autos never ja isegi auto sigareti süütajast ei taha tuld võtta eriti kui tikke pole vms.
Minu puhul on suitsuga siuke kahe otsaga asi ei tea kas ma ainuke selline?
Igas tahes olen inimene ,kes suitsetab üldjuhul seltskonnas või siis kui midagi nn teha pole (n:ootad kedagi vms)
Teine asi miks suitsetan on kindlasti see sama asi nagu eelpool mainitud ,et tööl olles oleks pause

(olen auto mehaanikuna praktikal) ja tihti peale viskab siukse koppa ,ette (n: näed hullu vaeva ,et kuskilt halvasti ligi pääsevast kohast mutter lahti keerata aga see läheb järsku puruks vms)siis ajab nagu räigelt kopa ette ja töö isu kaob ära aga siis ongi lähed välja teed ühe suitsu ,mis mind rahustab ja hakkad jälle otsast peale.
Samas ma ei ole inimene kelle jaoks on suits must be(n: kui ikka väljas on siga külm ja otseselt asja pole välja, ega siis suitsu pärast kh ei lähe)Olen ka mõelnud suitsust loobumiseks aga samas see on seltskondlik tegevus ja harjumus juba ,et ei tahaks eriti.
Ja jutt ,et kahjulik jne pole mind kunagi kottinud kuna minu jaoks on elus liiga palju näiteid kus 100% terve inimene kes ei joo ,ei suitseta pole isegi keppi teinud ja ometigi sureb lambist ära mingisse tervise rikesse.Ühesõnaga selle asja nimi on saatus ja mina usun saatusesse.
Sorry ,et liiga mõtetesse laskusin