Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 15:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Alfa romeo 156, 1,9JTD 2000a
PostitusPostitatud: 31.03.2011 14:42 

Mul avanes siis võimalus endale osta Alfa romeo 156 1,9JTD (nagu ma juba tean teile diislid ei meeldi eriti) aga ma hetkel otsin midagi ökomat! isend mille saaksin soetada oleks 2000a oma. mis on olnud hetke omaniku käes üle 5 aasta ja käinud korrapärases hoolduses ja teeninduses ainult. Hetkel ongi tänu sellele aega uurimistööd teha ,et auto paranduses. Geneka rihma vahetus , õli vahetus filtriga ja pukside vahetus! saaksin parandusest tulnud auto ja 10000km selle õliga sõita nagu lugenud olen! ma suht kõva uurimistööd viimased päevad teinud aga mõtlesin siiski teie poole veel põõrduda.
Ma kuulnud nii halba kui head alfade kohta aga ei saagi nüüd pihta mis seis siis on mõni ütleb ennem laseb end ära tappa kui alfat omab ja teine ütleb asi üle pingutatud ja vanemad liikurid lagunesid. olen aru saanud ,veits rohkem tähelepanu ja raha ta vajab aga see pole küsimus. olen nagu arvestanud sellega!
El lisasi mul ka nagu sellel ropult pole suht blank tegelt ees el aknad, istme soojendused, siis tavaline makk , et ulme lisasi pole ,et peaks ka elektri jamadest pääsema ehk aga kliima muidugi on.
mida ma peaksin eriti jälgima kui nüüd autot vaatma lähen ja mis soovitusi jagade!!!
kindlasti jäi midagi kirja panematta hetkel aga küll lisan!
Ette tänandes: argo

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Alfa romeo 156, 1,9JTD 2000a
PostitusPostitatud: 31.03.2011 23:56 
Kasutaja avatar

Ehk leiad siit midagi kasulikku.

viewtopic.php?f=52&t=63719

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ]