Täna sai auto enamuses pulkadeks tõmmatud, kahjuks mingit pildimaterjali pakkuda pole. Katete all on tegemist tavalise S14ga.
Plaan on kõik mittevajalik auto küljest eemaldada ja keretöödega edasi liikuda - selleks on küll vaja uusi esimesi käändtelgi ning widebody detaile - saabuvad umbes nädala pärast. Esimesed koopad on vaja niipalju ringi ehitada, et uute käändmikega saaksid rattad vabalt välja keerata, tagumised tiivad tuleb nagu S14nel suuremaks lõigata. Coilid tulevad BC Racingu (
http://www.bc-racing.co.uk) toodangu hulgast ning ülejäänud vajalikud silladetailid on DRIFTWORKSI kaup - siinkohal SUUR tänu Siimule aftermarket.ee`st. Mul väga hea meel, et Siim on meie projekti valinud oma lemmik projektide hulka ning tema pool hobi korras tehtud äri on paari aastaga käima läinud. Eks lõpuks peab tehtud töö ka vilja kandma

Aitäh Siim
Lisaks keretöödele üritame miinimum nõuetele vastava puuri kuidagi eelarvesse mahutada aga viimaste sündmuste valguses on ilmselt soodsa hinnaga puuri hankimine veidi raskendatud aga eks näis.
Kapoti ja pagasiluugi tahaks teha klaasriidest, klaasid välja vahetada polükarbonaadi vastu, lisaks uus juhtmestik.
Veel ei oska öelda, kas auto rool kolib vasakule või mitte - praegu on jäänud mulje, et rooli ümbertõstmiseks on vaja tervet LHD S14 toorikut. Mootorit püüame võimalikult kaua auto küljes hoida ja seda kahel põhjusel - potensiaalne ostja saab mootorit vaadata/kuulata ning endal ka lihtsam tõstukile ja maha sõita. Hetkel on pakutud mootori/k.kasti/aju/juhtmestiku eest 150euri - natuke vähe tundub aga parem kui mitte midagi. Kui keegi tahab oma pakkumise teha siis PS või
crac@streetrace.orgLisaks on mingi algne disaini idee olemas, mida me kindlasti kohe ei avalda

, isegi mitte värvi!
Mis siis veel? Ahjaa, mootor peaks jõudma kusagil Aprilli keskel. Kui mootor kohal räägin ka selle ostust

- igatahes suur tänu Eikkile EstPerformance`st, mõnus oli asju ajada ja ära unusta, et olen sulle SUURE teene võlgu

Eks ma hoian Teid jooksvalt kursis.