Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.12.2025 05:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 03.04.2011 20:14 
Moderator
Kasutaja avatar

Privaatsed vestlused jäägu MSNi või PS'i vms :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2011 21:22 

G2rry kirjutas:
sõitsin saksa taksoga. öeldi et kas soovite äkki auto renti juhiga. no mul kama peaasi et punkti b jõuan ga ma ei saa aru mis viga on et kõik renti juhiga pakuvad. isegigi arvestatavad takso firmad. valgustage mind kes oskavad:)

Jah, juhiga auto rent tähendab dispetšerfirmale puhast kasumit musta raha näol, mingeid makse ei maksta. Suvel oli jutt, et sellega võetakse midagi tõsiselt varsti ette, kuid nagu näha, siimaani õitseb see äri. Tean, olen ise sõitnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2011 22:07 

Kiire ja ilus m6 juhtus - nice driving, alati on tore näha näha kui kellelgi on kena auto mis jookseb ilusti.
Kahju, et mul "piirajad" peal istusid, ma tõesti ei tahtnud jalga gaasilt võtta... - aga ringtee juures tuli hall corolla vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2011 22:30 

Sai siis täna koju tuldud Tartust - kvaliteetaeg :hail . Veidi sai lõbutsetud ja öösel keegi piinas oma Corvette'i kaarsilla juures :rokib
Veel sai lisaks nähtud nii mõndagi tuttavat autot, mis siin ''lugejate autode'' alafoorumi all pesitsevad :)
Tahaksin tagasi minna juba, jäädavalt. Pealinna elu nii ära tüüdanud :kill :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2011 22:36 
Kasutaja avatar

G2rry kirjutas:
sõitsin saksa taksoga. öeldi et kas soovite äkki auto renti juhiga. no mul kama peaasi et punkti b jõuan ga ma ei saa aru mis viga on et kõik renti juhiga pakuvad. isegigi arvestatavad takso firmad. valgustage mind kes oskavad:)

Tekib küsimus, mis mõte sellel on.. Kas lennuk ei tule odavam ja kiirem? Isegi kui pead seal ühistransat kasutama, hoiad ikka kõva päeva kokku ju...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2011 22:42 
Kasutaja avatar

Krt, hea, et kellegil ka veel vana hea huumorisoon säilinud on :D. Muidu loe seda noorte testosteroonist pulbitsevat kukepoksi päevast päeva...Kraaklevad nagu kari harakaid. Nagu Marto imestas, et mis selle kohaga küll juhtunud on...Ma saan aru, et põlvkonna vahetus on paratamatu aga miks see erinevus nii räige peab olema...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2011 22:44 

DaimlerAg kirjutas:
Sai siis täna koju tuldud Tartust - kvaliteetaeg :hail . Veidi sai lõbutsetud ja öösel keegi piinas oma Corvette'i kaarsilla juures :rokib
Veel sai lisaks nähtud nii mõndagi tuttavat autot, mis siin ''lugejate autode'' alafoorumi all pesitsevad :)
Tahaksin tagasi minna juba, jäädavalt. Pealinna elu nii ära tüüdanud :kill :D

Tean mida tunned. Tartu on täitsa tore ja mõnus koht isegi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2011 23:15 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
pepsy kirjutas:
Mul ununes ülevaatusel käia ja härra politsei pidas kinni õnneks sain hoiatuse :D .kõige parem oli see,et härra politseinik ei tutvustanud ennast,ütles tere ja palun teie sõidudokumendid.Selline küsimus ka Kas politseinik peab mütsi kandma? Niipalju kui mina olen kuulnud peab,kuna kuulub vormi juurde ja kui ei kanna teed pilti või mis iganes võib see asja viia kuni valandamisele.
Kui kirjalik hoiatus tehakse kas ma ise pean ka saama mingi paberi?

Vedas sul. Esita vastulause . Kindlasti too seal välja , et rikuti räigelt õiglustunnet ja menetlus norme , kuna politsei ei tutvustanud ja tal ei olnud mütsi peas, tukk oli valele poole kammitud, vasaku soki kannal oli auk ja aluspesu oli määrdunud. Pääsed üldse trahvi maksmisest ja sinine saab tööölt lahti.

Kes trahvist rääkis? Kui sitt tuju ja kepp saamata ela see kuidagi teisiti välja :rokib

Viimati muutis pepsy, 03.04.2011 23:41, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2011 23:28 
Moderator
Kasutaja avatar

Sai oma S6 maha äritud täna. Vahetasin quad'i vastu ja sain raha ka peale. Päris hää diil jälle mu arust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 00:09 

Ostsin oma vana Nissan Bluebirdi tagasi.

E34 muutus jälle luksmasinaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 00:23 

Ragnar74 kirjutas:
Ostsin oma vana Nissan Bluebirdi tagasi.

E34 muutus jälle luksmasinaks :D

See bluebird oli äge sul. Isegi crv sai hangest välja ju.

Täna käisime Rain0102-ga kunagise klassivenna e24ja kesklinnast nõmmele transportimas. Nüüd mõned 10 aastasest seismisest tingitud kalad vaja ära likvideerida ja saab juba arvele ka. Tänaval on see masin ikka tõsiselt kena.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 01:07 
Kasutaja avatar

Krdi Tallinn! Tedre tänav kottpime ja ilma märgita asfaldist lamav ment, Sirje pidi napilt pooleks minema ja pea käis laes ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 08:15 
Kasutaja avatar

oli jah krt, ma lendasin täpselt samamoodi sinna :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 12:28 
Kasutaja avatar

insche kirjutas:
G2rry kirjutas:

Tekib küsimus, mis mõte sellel on.. Kas lennuk ei tule odavam ja kiirem? Isegi kui pead seal ühistransat kasutama, hoiad ikka kõva päeva kokku ju...

Et interface ka pihta saaks, siis seletan sulle kiirelt lahti selle. Kasutaja G2rry ilmselt pidas silmas sellist taksofirmat nagu Saksa takso. Aga antud olukorda tõlgendas kasutaja insche sellega, et G2rry sõitis taksoga Saksamaale ja pakkus odavamaks ja kiiremaks lahenduseks lennukit ! Lihtne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.04.2011 12:41 
Kasutaja avatar

pepsy kirjutas:
ison.ts kirjutas:
pepsy kirjutas:
Mul ununes ülevaatusel käia ja härra politsei pidas kinni õnneks sain hoiatuse :D .kõige parem oli see,et härra politseinik ei tutvustanud ennast,ütles tere ja palun teie sõidudokumendid.Selline küsimus ka Kas politseinik peab mütsi kandma? Niipalju kui mina olen kuulnud peab,kuna kuulub vormi juurde ja kui ei kanna teed pilti või mis iganes võib see asja viia kuni valandamisele.
Kui kirjalik hoiatus tehakse kas ma ise pean ka saama mingi paberi?

Vedas sul. Esita vastulause . Kindlasti too seal välja , et rikuti räigelt õiglustunnet ja menetlus norme , kuna politsei ei tutvustanud ja tal ei olnud mütsi peas, tukk oli valele poole kammitud, vasaku soki kannal oli auk ja aluspesu oli määrdunud. Pääsed üldse trahvi maksmisest ja sinine saab tööölt lahti.

Kes trahvist rääkis? Kui sitt tuju ja kepp saamata ela see kuidagi teisiti välja :rokib

humorist..Sama küsimus sullegi....
Ma väga tänan , et tunned muret mu seksuaalelu vastu, aga ma tegelikult sellises vanuses ja elurütmis , kus vahel peab hoopis leidma mõne hea ettekäände , et mitte keppi teha. Sa ei pea selle pärast liialt palju pead vaevama, kui sa just naissoo esindaja ei ole. Aga sinu ja sinusuguste siiras hoolitsus teiste inimeste seksuaalelu pärast on ka üks põhjuseid , miks siin foorumis kunagi tuju sitaks ei lähe.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis