Hinnanguliselt jääb jubina hind 50 € kanti. Kuna asi on veel täpsusmamisel, palun kellegil mitte pärast öelda, et ma valetasin, kui seada peaks siia foorumisse müüki tulema hinnaga 60 € (mis oleks seljuhul lagi) Hetke seisuga tuleb hinnaks 50-60 € mis minuarust on väga soliidne hind. EBays müüdava kaubaga kursis ei ole, ning seda kommenteerida ei oska.
Mr47 kirjutas:
Isiklikult küll parkimisandureid ei usaldaks parkides ja siiamaani pole parkimisega raskusi olnud kah.
mustporhce kirjutas:
Mina ütlen selle peale nii, et osta sellises mõõdus auto omale millega sa suudad ise parkida. Ei tasu ju 5meetriseid 7seeria bemme jne osta kui ei suuda teda isegi parkida ise.

Näiteks mis siis saab kui süsteem katki läheb? Siis ei saagi ju parkida enam autot

Inimesi on erinevaid ja ei usu, et kellegil niiväga parkimisega raskusi on. Mõni autojuht lihtsalt ihkab mugavust rohkem, teine vähem.
uzzac kirjutas:
Räägime hinnast ka. Suurusjärk vähemalt? Kuidas asi kärukonksu suhtub?
Kuna eelpool olen näidanud, et seade töötab kuni vahemaale 10cm, siis on kärukonks väga põhjendatud küsimus.
Kuna Märtsikuus on toode saanud värskenduskuuri, on võimalik uuel seadmel ise kaugust reguleerida, millisel kaugusel-milline märguanne. Seega usun, et ka kärukonksu omanikud saavad seadet murevabalt kasutada.
fordipede kirjutas:
Saaks mingid demomudelit proovida kellegi teise auto peal oleks vist huvi olemas küll.
Ega ei taha stangesse auke puurida küll..
Kui aeg küps, on olemas ka kindlasti demomudel, millel saab seadet proovida.

Elroy kirjutas:
Üldiselt tehase poolt paigaldatud parkimisandurid silma ei riiva, aga ise stangesid küll puurima ei hakkaks, seega see see variant oleks super. Selle tehnoloogia puhul siis vast pole vaja karta, et porise või märja ilmaga näiteks andur segaseks läheks?
Toodet on testitud ka porise ja määrdunud stange peal ja testi tulemused olid positiivsed.